Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Rokanontas » 21 Apr 2020, 12:57

DON wrote:Ovaj sto glumi Drku i u Tajkunu, brat najveci :blue:

Mladen Sovilj.. Dečko zakiva. :okk:
Rokanontas

Postby Withnail » 21 Apr 2020, 13:39

DON wrote:
Ovaj sto glumi Drku i u Tajkunu, brat najveci :blue:

Cvele wrote:
Inače,Sergej Trifunović je oduševljen tim glumcem.

normalno da je car, zato smo ga i prihvatili da zivi ovde u kraju dok nije porastao, osamostalio se :biggrin:
Withnail

Postby DON » 21 Apr 2020, 13:49

Nego sto ce ostati Drka za ceo zivot :lol2: ko Pikac brat, blejimo mi kod ortaka, kad god se pojavi svi evo ga Pikac :laugh:

Bez zezanja, imam momak neku harizmu, uloga je isto dobra pa vidim da ga je masa ljudi zgotivila. A kako i nece, krece se u akcijanje a on sorc, crne carape i bele patike, ja kad sam video odmah sam oplakao, setio mase burazera koji furaju taj jadnamiliboze fazon :D pisem za Drku, ne za Pikačua.

Bio na Burmi, a With? I ovaj Sine mi je poznat iz kraja, gledao sam ga iks puta u hudu.

Cvele, nisam dugo bio u LZ, moram cim dodjem za BeGe.
DON

Postby Cvele » 21 Apr 2020, 13:56

Mislim da je i Rakočević tu kod nas,viđao sam ga po kraju,ali on me nervira :biggrin:
Cvele

Postby Withnail » 21 Apr 2020, 14:13

jedno vreme sam Drku vidjao bas tu kod mene, ona zgrada na cosku gde je komercijalna (prekoputa maksija, inteze)...jos neka glumica je tu s njim bila, mladja neka, nije bas neki izgled, glumila neku fudbalerku u onoj kratkoj seriji sumnjiva lica

a Pikca brata godinama sam redovno vidjao u busu, mislim da je ziveo na staroj okretnici

Sine je mislim rodjen i odrastao kod nas, posto je malo mladji, ne mogu sad da se setim da li je isao u moju osnovnu ili se druzio sa ovim nekima iz moje osnovne, u svakom slucaju on je tamo iz vojvode micka, tu negde...za njega sam znao pre nego sto je postao Klisura

Bacu sam isto vidjao u maksiju.
drug tvrdi da je Maras dolazio na treninge kosarke u Mirijevu kad smo trenirali kao deca (skk Zvezdara odakle je potekao i BB normalno :biggrin: ), ali meni nesto kroz maglu, a i ne zelim da znam za taj kraj, jebo ih Mili :biggrin: kod nas samo elita kao sto vidite :biggrin:

a ovaj iz Tajkuna sto je ubica, retardirani lik, on sad zivi tu kod koseva ispod mene, ili dolazi kod nekog, ali se redovno parkira pored mene pa me zimus nesto ispitivao oko parkinga (posto je inace horor s tim)

Lesko ne radi dok je ovo sranje/stanje
Withnail

Postby Sezione » 21 Apr 2020, 14:41

Jebote, kako je cudno kad gledas kako cg mafijasi divljaju uz pesmu koja je obelezila tvoj 16-ti rodjendan na Blejvocu :D
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby DON » 21 Apr 2020, 17:04

Mala Kolumbija puna krokodila :biggrin:

Ma necu ni ja dolaziti dok ne prodje ovo, plus ne znam kako cemo sad, nastavljamo li sezonu odmah il ce opet neke mini pripreme.

Msm da je neko iz ekipe tipa reditelj iz Mirijeva, tako da mi je sve jasno sad, neko mi to danas rece. Cu Mili pa tog bi fontana izmafijao u 17 sekundi i onda bi ga Mili namestio muriji :biggrin:

Sez, pa ovo je snimljeno na tvom 16-om :D
DON

Postby Sezione » 21 Apr 2020, 17:17

Iluzionista wrote:
Stenli wrote:Meni su recimo Novine bolje od svih ovih serija, naravno Senke su mi van konkurencije.

Novine su i meni bolje od svih nasih izuzev Senki..

Sto se Sluzbenika tice jako nerealno predstavljeno, uzdigli su ih mnogo, nije mi se dalo da odgledam do kraja zbog toga

Za serije se slazem, ne moras da budes kriticar ali neke stvari mogu jasno da se vide, i to je ok, ali nisam znao da si upucen i u sluzbe i njihov nacin rada :biggrin: Otkud ti znas da nije ovako ili jos mnogo ludje i da nisu vise nego sto iko moze da pretpostavi? :biggrin:

U krajnjem slucaju, mogao si jos tih par epizoda da odgledas pa da vidis siru pricu

E jbga sad Done, nije bilo volko naoruzanja, sabanija je bila barabar sa ovom :biggrin:

Sezione

Postby DON » 21 Apr 2020, 17:19

:lol2:

Ma bio si mlad, gledao si kurave a ne pracke, vrati film i videces Spartu :biggrin:

Cek, te Novine neka hrvatska serija? Neko mi rece da pogledam i da je bas dobra.
DON

Postby Sezione » 21 Apr 2020, 18:20

Ma kakav Sparta, najveca glava bio Mare sa Vidikovca sa Bmw marsovcem kog je kupio u drugom srednje od svojih para, isao posao lepo :biggrin:

Pisalo se i ovde za Novine, moglo bi to da se pogleda posto od domacih ostao samo Tajkun

E da, gledajte ruski film Tajkun, podseca na seriju Brigada, zato ovde pisem

https://www.imdb.com/title/tt0308671/

Sezione

Postby enbidzi » 21 Apr 2020, 18:21

Što se kaže "Južni vetar" nije ni najbolja serija koja sadrži "vetar" u imenu :biggrin:
enbidzi

Postby Mainland » 22 Apr 2020, 10:57

Moj rođak sa sela je vrhunska serija
Clavus clavo extruditur
Mainland

Postby Ćoba » 22 Apr 2020, 11:51

Odgledao i ja Južni vjetar pa da bacim par zapažanja...

Prvi utisak je da je film za klasu bio bolji od same serije, jbg Glogi kao negativac u svojoj oproštajnoj ulozi je bio baš na nivou i Bjelogrlić kao Car je jedno 10 puta uvjerljiviji od previše "ljigavog" Mikija za očinsku figuru i nekog polu pozitivca.

Sama radnja je OK ali sa par ozbiljnih rupa i strmoglavog pada kvaliteta u određanim periodima.

Vidi se da su pukli dosta keša i da serija ima određani kvalitet ali ostaje žal što nije uloženo malo više truda na detalje, kao da su puno žurili...

Kraj previše romantičan, ljudi ukloniše dva mafijaška klana skoro bez žrtava, odnosna da Sparta ne roknu Sina svi bi se izvukli. Ipak svidjaju mi se scene nasilja, konačno malo hard cor ubistava u domaćim serijama.

Meni najpozitivniji utisak CG klan, Vaja srpski Tony Soprano 1 kroz 1. :biggrin:
Ćoba

Postby ExEr » 22 Apr 2020, 21:20

Bandovic odlican, Drka Sovilj odlican, interesantno Radonjic odlicno po meni odglumio vanabe krimosa, vernog ortaka iz kraja sa malo mozga, Sparta dobar, Bercek i Diklic na visini zadatka. Ostalo sirotinjski. Sto se ekipe tice
Ostali su nedoreceni i smuvani u radnji, negde rastegnuto pa na silu ubrzano, a ideja nije losa. Para falilo nije. Interesantan nedoradjen lik, cisto umuvan da da na nekom smeku, ovog iz aleksinca, sto drnda na R i govori niski :biggrin:

Ocena 3+

Jagnjetina vruca, prasetina vruca da krcka kozica, malo vise kozica pa unutra mesce ko u sendvic, al da ima masno jebes ove nove svinje suve ko kokoske, udavim se . Rostilj iz BG kao kad bi reko Dobos torta iz albaniju :biggrin:
I ovcetina , cevapi kod Dagija na trosku.
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby MichigenTB3 » 22 Apr 2020, 22:18

Juzni vetar jeste serija da se klinci loze. Sta drugo ocekivati, nego kad kao glavne aktere, stavis par mladih kriminalaca u usponu. Mogu da se desi Rane, gde je film zaista dobar, a moze da se desi i JV. Na stranu sto je sama tematika serije aktuelna 30 godina, pa ce obrni-okreni imati svoju publiku.

Mnogo je bolji scenario UMO, (bez laznih heroja i polu-debilnih pesama za dozivljavanje virtuelnog orgazma indijanaca u uzrastu od 14 do 18 godina, sa efektom promovisanja kriminala), vec sjajno povezan trio politika-policija-kriminal. Istina uz skromnu glumu, posebno sporednih likova. Svakako kvalitetnija i drustveno korisnija ideja.

Na srecu je Bjela uspeo produkcijski da podigne srpsku kinematografiju, pa se i u drugim ostvarenjima sada postuju odredjeni standardi.

Pricali ste pre neki dan o najboljim i najpotcenjenijim domacim filmovima, ja cu se nadovezati, da je Bogdan Diklic najpotcenjeniji domaci glumac starije generacije. Sjajan je. Jedan od najboljih.
MichigenTB3

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura