Balon wrote: Ne bi me iznenadilo da im dozvoli to Bartomeu
Taj predlog će ići pred klubove,pa tek ako se stvori konseznzus.
Jednostavno svako gleda svoj interes,tako isto i klubovi koji nemaju garantovano mesto u EL naredne sezone će poput Himkija predlagati poništenje čitave sezone i da se sa istih 18 klubova krene i u narednu sezonu.
Na ljudima iz KKP-a je da ne budu izvozani po n-ti put,imaju neku potporu koju su im obezbedili Trinkijeri i igrači.
virtus koji ne bi imao prednost do kraja eurocupa , hoce da ima u svim utakmicama
nesto carchia na tw reko
In this case, it will be necessary to see if Partizan will be able to host such a competition (I think so). prevedno sa italijanskog - google translate
Ako se uopste bude i igrao i taj f8 u septembar jedina logika bi bila da smo mi domacini kada smo vec izborili domaci teren, jako saljivo bi bilo dati nekom drugom :) Ali nesto mi nelogicno da se u septembar igra zavrsnica to znaci da bi mnogi klubovi mogli da naprave doselekciju ekipa iako je odavno istekao rok za registraciju novih igraca mnogi su raspustili dobar dio ekipe ili ce to uuraditi tokom ljeta, jako bih volio da se odigra makar taj f8, ali ova muka je nazalost velika tako da do pojave vakcine je sve upitno hove li uopste i biti sporta, ljeto ce usporiti sirenje virusa ali kada se zavrsi opet ce se ubrzati