Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Felipao » 16 Feb 2012, 18:18

U pravu si,mi smo letos otkupili samo 50 posto,a pre toga je bio na obicnoj pozajmici.Bice tu nekog prebijanja...
Felipao

Postby MOREIRA » 16 Feb 2012, 18:24

Kazem ti ja jeste da mi imamo Marotu retarda sto kupuje igrace kao sto su Padoin , Djakerini , Borijelo , Estigaribija (Djakeu i Garibi se izvinjavam oni su donekle opravdali ocekivanja) , ali nismo bas toliki mentoli da vam damo celog Djovinka , iako je i 50% bio katastrofalan potez posto vidis kako je kod vas eksplodirao , ko ovde bese navija za Atalantu znam da ima jedan junak ? malo da mi se konkretnije izrazi po pitanjima kvaliteta Padoina :biggrin:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Felipao » 16 Feb 2012, 19:01

Mislish da je ovaj nash Leonardi pametniji ? Pokupovao je igracha koliko ocesh,ne pamtim ih vishe sve,mnogi ni klupu nisu videli. A ono malo dobrog sto pokupuje treneri ostave na klupi,kao Bjabani kod ovog mentola Kolombe.Pavarini maestro na klupi a Mirante rupetina u prvoj.Otkad se Mirante povredio mi nemamo poraz,Pavarini brani kao lud. A jesi gledao tekmu,cist penal nad Djovinkom nije sviran.Oduvek smo vas karali i karacemo vas i dalje koji god smo na tabeli :D
Felipao

Postby Grande Alessandro » 16 Feb 2012, 22:08

Nigde ja ne idem!
Čisto da ne raspravljate više... :nisamodavle:
Grande Alessandro

Postby MOREIRA » 16 Feb 2012, 23:15

Felipao vi nas karali ? :laugh: , nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu ali svi mi kazu da smo drasticno osteceni sto nam nije sviran penal , cekaj koji je bio rezultat bese u 1 delu prvenstva 4-1 nesto besa a :lollol: , ono sto ste nas dobijali dok smo igrali pod Del Nerijem sa raznim Grigerama i ostalim amaterima ja ne racunam , ovaj sadasnji Juve je na putu da se vrati na ozbiljan nivo :okk:
Grande :blue: :blue:
MOREIRA

Postby Felipao » 16 Feb 2012, 23:59

NIje vam sviran penal,ali pre tog penala je trebao da bude sviran nama.To je bila kompenzacija ali da je bilo 1:0 druga bi pricha bila...Druga stvar kad kazem oduvek,mislim oduvek,a ne zadnjih par godina...Pa tako na primer smo vas tukli u finalu kupa Uefa 95-e kao i u svim bitnijim utakmicama osim one za titulu (necu da ulazim u sudjenje,prljave radnje cak i te godine a zbog kojih ste kasnije izbaceni u drugu ligu itd,da se bavimo samo istorijskim cinjenicama).A ona kaze da na Tardiniju imamo 9 pobeda,10 remija i 7 poraza.Ne mogu da nadjem kompletnu statistiku ali recimo da smo protiv te generacije koju pominjesh (prosla i pretprosla sezona) vezali tipa 4 pobede i 5 utakmica bez poraza od cega i onu od 4-1 kad je Melo dobio crveni (tu su bar 2 utakmice u Torinu). Dodushe verovatno nas na Dele Alpiju shijete malo vise nego mi vas na Tardiniju ali uzevsi sve u obzir od jacih ekipa u Kalcu tradicionalno uzimamo bodove vama i Interu dok Milan i Romu ne mozemo da pipnemo...
Felipao

Postby MOREIRA » 17 Feb 2012, 00:35

Znam sta oces da kazes ako uzmemo u obzir velicinu klubova i na cinjenicu kad se izgovara ime JUVENTUS mora da se ustane , vi imate sasvim dobar skor :biggrin:
MOREIRA

Postby Felipao » 17 Feb 2012, 00:43

MOREIRA10 wrote:Znam sta oces da kazes ako uzmemo u obzir velicinu klubova i na cinjenicu kad se izgovara ime JUVENTUS mora da se ustane , vi imate sasvim dobar skor :biggrin:

Ne vec hocu da kazem ovo :D

Ili ovo :D

Felipao

Postby MOREIRA » 17 Feb 2012, 00:48

Pa cekaj nemoj ja sad da trazim klipove , da navodim broj osvojenih titula , kupova , lige sampiona , ajde da to nebi radio slozicu se da imate srece ponekad protiv nas i da prodjete dobro :biggrin:
MOREIRA

Postby Felipao » 17 Feb 2012, 00:50

MOREIRA10 wrote:Pa cekaj nemoj ja sad da trazim klipove , da navodim broj osvojenih titula , kupova , lige sampiona , ajde da to nebi radio slozicu se da imate srece ponekad protiv nas i da prodjete dobro :biggrin:

Kakvi kupovi i lige sampiona,ovde pricamo o medjusobnim duelima ;) Nisam ni ja kachio trpanje Marseja u finalu kupa Uefa,vec trpanje vas :nisamodavle:
Felipao

Postby MOREIRA » 17 Feb 2012, 00:56

Pa ono sto vi niste nikad osvajali zato ti i nije poznato :laugh:
ali kad insistiras ja svaku zelju ispunjavam :laugh:

Pazi ovo je kad ukucas na YouTube samo prva stranica , jos nisam naisao na klip gde ste vi dobili :laugh:
MOREIRA

Postby Felipao » 17 Feb 2012, 00:59

To su mahom nebitne utakmice,kao one prosle sezone kad smo vas tukli 4-1 i 1:0 evrogolom atomskog mrava :teacher:
Felipao

Postby MOREIRA » 17 Feb 2012, 01:29

Felipao wrote:To su mahom nebitne utakmice,kao one prosle sezone kad smo vas tukli 4-1 i 1:0 evrogolom atomskog mrava :teacher:

Ja dok sam trenirao fudbal bio sam ucen da nema nebitnih utakmica , sve su podjednako vazne , valjda je zato Juve najtrofejniji klub u italiji :okk:
MOREIRA

Postby Felipao » 17 Feb 2012, 01:33

Pa na terenu naravno,ali ne moze da nosi istu tezinu finale u Briselu sa Realom ili ona prijateljska sto smo igrali dok nas vodio Djukic :) Nije isto kad tucesh Borac u zadnjem kolu za titulu golom Djordjevica iz slobodnjaka i neka sh utakmica u toku prvenstva koje se vidish ni ne secam...
Felipao

Postby MOREIRA » 17 Feb 2012, 01:35

Slazem se da nije isto , ali da bi dosao to te bitne utakmice moras da pobedis sve one sto su manje bitne pre nje , to je usko vezano , ali svakako je drugi filing :biggrin:
MOREIRA

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal