Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby nolinjo » 10 Feb 2012, 00:28

irriducibili wrote:
nolinjo wrote:pa nemate dovoljno novaca za tu egzibiciju ...ali za ove manje timove sigurno da ima ,kad zaskripi da se podmaze :okk:

Neozbiljan si, da ne trolujemo...

Oni u opasnoj zoni, a kao prodaju bodove...

posto ispadaju ,trebaju im pare za brzi povratak ...ja ne trolujem :jezik:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby MOREIRA » 10 Feb 2012, 00:32

nolinjo cekamo vas u finalu da se malo poigramo sa vama :jezik:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby nolinjo » 10 Feb 2012, 11:04

2011-09-21

21:45 Fin CESENA LAZIO 1-0 1-2
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Unexpected » 11 Feb 2012, 17:06

SERIJA A: Kvartet opet "odmara"
11. februar 2012. 11:51 > 12:36

Odlučeno je da utakmice 23. kola, između Bolonja - Juventus i Parma - Bolonja budu odložene.

Image

Muke u Seriji A se nastavljaju. Opet se zbog vremenskih (ne)prilika odlažu utakmice.

Za sada je definitivno da se od mečeva 23. kola predviđenih za ovaj vikend neće sastati Bolonja i Juventus, kao i Parma i Fiorentina.

Duel na stadionu Dal Ara bio je zakazan za nedeljni večernji termin (20,45), a onaj u Parmi za dnevni (15,00). Međutim, već u subotu ujutru postalo jasno da neće biti uslova da se igra zbog snega, leda...

Tako će sve četiri ekipe morati da nadoknade po dve utakmice, jer su prethodno odloženi njihovi dueli 21. kola kada je trebalo da se sastanu Bolonja - Fiorentina i Parma - Juventus.

(MONDO, foto AP)
The End.
Unexpected

Postby irriducibili » 11 Feb 2012, 23:43

Samo da na pravom mestu ostavim jubilarni post, te da konstatujem da se zahvaljujuci pobedi Milana u Udinama, konacno nalazimo na mestu koje vodi u LS... :P

Forza Lazio!
irriducibili

Postby Grande Alessandro » 12 Feb 2012, 13:56

Del Pjero probudio devojčicu iz kome

12. februar 2012. 12:15 > 12:17

Legenda Juventusa tonskom porukom probudio 12-godišnju Italijanku Đadu iz kome u kojoj je bila dve nedelje.

foto: Guliver/Getty images

Alesandro Del Pjero snimio je tonsku i video poruku za devojčicu koja je gledajući meč Juventusa, čiji je fan, završila u komi.

Italijanka Đada (12) iz mesta Cerenzija u oblasti Kalabrija imala je zakazanu operaciju na mozgu, ali je pre toga pala u komu.

Devojčica je dve nedelje bila u stanju moždane smrti, kada se njena porodica obratila za pomoć Juventusu.

Oni su zamolili njenog omiljenog fudbalera Alesandra Del Pjera da snimi svoj glas i pošalje im kako bi Đadi puštali tu poruku u nadi da bi mogla da se probudi.

Legendarni igrač odmah je izašao u susret porodici i snimio nekoliko rečenica. Jedna od njih je bila "Zdravo Đada, ovde Alesandro Del Pjero. Nadam se da ćeš se probuditi i vratiti brzo da gledaš još mnogo naših utakmica", preneli su italijanski mediji.

Prema rečima sestara iz bolnice i Đadine porodice na telu devojčice bili su primetni pokreti već nakon nekoliko sati, a zatim je pomerila ruku, da bi se 24 sati kasnije probudila iz kome.

Đadin otac Frančesko istakao je posle buđenja svoje kćeri da ne postoje reči kojima bi se zahvalio za sreću koju im je doneo Del Pjero.

"Dogodilo se pravo čudo. Ne postoje prave reči kojima bih izrazio zahvalnost velikom igraču i svim lekarima i osoblju koji su nam vratili radost", rekao je otac 12-godišnje devojčice.

(MONDO)
Grande Alessandro

Postby MOREIRA » 13 Feb 2012, 16:48

Mođi: "Ovo je pravi Inter!"

Lučano Mođi jedva dočekao posrtanje Intera.

Nekadašnji direktor Juventusa kaže da je ovo Interova prava mera.

"Oni su se samo vratili tamo gde su bili pre farse sa Kalćopolijem. Samo sada teško da će oteti neku titulu za zelenim stolom i igrače Juventusu, kao što se desilo 2006.", likuje Mođi.

"Ovako izgleda kada Morati preuzme stvar u svoje ruke. Od kada je otišao Murinjo, vlasnik Intera sam donosi odluke. Rezultat imamo prilike da vidimo", smeje se Mođi.

:blue: :blue:
MOREIRA

Postby Tegi » 14 Feb 2012, 20:52

MOREIRA10 wrote:

Zbog kalcopolija je Inter ni kriv ni duzan postao najbolji klub u Italiji, a Mancini dobar trener. Modji je upravu od reci do reci.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Zlaja » 14 Feb 2012, 21:16

Tegi wrote:Zbog kalcopolija je Inter ni kriv ni duzan postao najbolji klub u Italiji, a Mancini dobar trener. Modji je upravu od reci do reci.

Ima istine, ali to ti je kao da kazes kad su pohapsili lopove drugi su se obogatili.
Mada mozda i inter nije nevin ali da se velica juve i svi koji su dokazano krali je makar menu bljak, jos da se citira predvodnik unistitelja jedom najjace i najzanimljivije lige na svetu...
Juve treba da se pokrije, cuti i radi, a ne ovako kretenske izjave bivsih funkcionera da se prenose...
Zlaja

Postby Felipao » 16 Feb 2012, 15:57

Парма чека Дел Пјера

Дел Пјеро највероватније на лето напушта Јуве после 19 сезона у "Старој дами", за коју је одиграо 707 утакмица и постигао 315 голова. Радо виђен "гост" биће у Парми ...

Председник италијанске Парме Томазо Ђирарди изјавио је данас да су легендарном фудбалеру Јувентуса Алесандру дел Пјеру врата увек отворена и да кад год пожели може да дође у његов клубу.

Дел Пјеро ће највероватније Јувентус напустити на лето, када му истиче уговор са црно-белима из Торина.

"Надам се да ће Дел Пјеро остати у италијанском фудбалу. Он је велики човек и играч. Уколико жели каријеру да настави у домовини, врата Парме ће му увек бити отворена", рекао је Ђирарди.

Као могући наследник Дел Пјера у Торину спомиње се набољи играч Парме Себастијан Ђовинко.

Дел Пјеро је у Јувентус стигао из Падове 1993. године и тренутно игра своју 19. сезону у "Старој дами", за коју је на 707 утакмица постигао 315 голова.

Jes da nam ne treba al bice slatko uzeti legendu Torinezima :nisamodavle:
Felipao

Postby MOREIRA » 16 Feb 2012, 17:56

Felipao wrote:Jes da nam ne treba al bice slatko uzeti legendu Torinezima :nisamodavle:

Samo se ti nadaj , Capitano ce u Ameriku najverovatnije , a ako dajete Giovinca uz popust mozemo da razmislimo da vam damo Kvaljarelu ili Jakintu kada se vrati za pozajmnice :okk:
MOREIRA

Postby Felipao » 16 Feb 2012, 18:02

MOREIRA10 wrote: a ako dajete Giovinca uz popust mozemo da razmislimo da vam damo Kvaljarelu ili Jakintu kada se vrati za pozajmnice :okk:

Samo ako dodate 20 milki pride :nisamodavle:
Felipao

Postby MOREIRA » 16 Feb 2012, 18:08

Gio je nase dete i 50% u nasem vlasnistvu , nerealno je ocekivati da dobijete za njega 20 milki , cak i ako odemo na aukciju necete toliko izvuci , 10 miliona je puna kapa :okk: , moramo da stedimo pare za nekog krstenog napadaca koji od 4 sanse daje 2 gola :okk:
MOREIRA

Postby Felipao » 16 Feb 2012, 18:12

E tu gresis,Djovinko je letos otkupljen za 6 miliona (tolika je bila klauzula) Slicnu stvar cemo odraditi na leto sa Marigom i Musacijem. Sto se mene tiche,ne bih se bunio da vas odrapimo i ovako imamo Bjabanija i prakticno 2 od 3 najbolja igracha su na istoj poziciji (treci je Mariga).Kvaljarela bi nam legao samo tako,da nam prosledite njega i kesh i ja bih bio zadovoljan.Taman taj kesh da se ulozi u kriticne pozicije...
Felipao

Postby MOREIRA » 16 Feb 2012, 18:15

Nemoguce bre , vi ste ga odkupili 50% siguran sam u to , koliko sam puta procitao i u italijanskim medijima da je i dalje 50% nas , treba medjusobno da se dogovorimo oko njega ako ne padne dogovor ide na aukciju , i Marota je tako nesto izjavio , to imas pogresan podatak , i ja sam mislio da je on vas 100% dok nisam saznao prave informacije koje su me radovale da ima nade da se atomski mrav vrati kuci :okk:
On August 2010, Parma F.C. announced the signing of Giovinco on loan from Juventus, with an option to buy 50% of the player's transfer rights at the end of the season

Evo potvrde znaci presao je onomad kod vas uz mogucnost odkupa 50% ugovora na kraju sezone
MOREIRA

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal