175cm, 88kg. Poslednje dve utakmice 710 jardi i 12 TD.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Trevor Lawrence ce koledz karijeru zavrsiti sa 34 pobede i samo 2 poraza. Oba u finalima. Od LSU i Ohio State-a. Da li je i dalje prva opcija na draftu nakon nocasnje poezije Justin Fields-a?
Chris Olave je real deal. DeVonta Smith jos bolji. Kad mu vidim one nogice kao grisine, sve mislim ubice ga sejfti, ali on se krece kao senka. Strasan igrac.
Da pomenemo i potpuno nepotrebno iskljucenje James Skalski-ja u bolesnom trendu preterane i nepotrebne zastite QB. Odvalio ga je kako i treba, da mu vise nikad ne padne na pamet da potrci. Sizofreno favorizovanje igraca napada prelazi u epidemiju idiotskih odluka na stetu odbrane.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic wrote:Trevor Lawrence ce koledz karijeru zavrsiti sa 34 pobede i samo 2 poraza. Oba u finalima. Od LSU i Ohio State-a. Da li je i dalje prva opcija na draftu nakon nocasnje poezije Justin Fields-a?
Chris Olave je real deal. DeVonta Smith jos bolji. Kad mu vidim one nogice kao grisine, sve mislim ubice ga sejfti, ali on se krece kao senka. Strasan igrac.
Da pomenemo i potpuno nepotrebno iskljucenje James Skalski-ja u bolesnom trendu preterane i nepotrebne zastite QB. Odvalio ga je kako i treba, da mu vise nikad ne padne na pamet da potrci. Sizofreno favorizovanje igraca napada prelazi u epidemiju idiotskih odluka na stetu odbrane.
Nije 100% sigurno ni da će biti drugi QB na draftu, a ne prvi. Odigrao je jedan odličan meč, ali iz ugla NFL QB ima mane u igri. Predugo gleda prvu opciju, sporo čita odbrane. Trenutno se Wilson sa BYU kotira barem egal sa Fieldsom, možda i ispred kod NFL skauta.
Iskljucili su ga zato sto je mogao da povredi sebe? Ko poveruje u takvu glupost kompletan je idiot.
Pored roze patikica i delova opreme, dati im i one haljinice od balerina, da znamo sta gledamo.
Uskoro ce hard hits biti davna proslost. Blizu smo odluke da ce se pod ispravnim obaranjem smatrati obaranje sa namerom da svojim telom promasis telo onoga koga obaras. Trenutno je upravo takvo pravilo za obaranje QB primadona.
Da se prisetimo NFL-a, da potisnemo balet u drugi plan
Dr Arslanagic wrote:Iskljucili su ga zato sto je mogao da povredi sebe? Ko poveruje u takvu glupost kompletan je idiot.
Pored roze patikica i delova opreme, dati im i one haljinice od balerina, da znamo sta gledamo.
Uskoro ce hard hits biti davna proslost. Blizu smo odluke da ce se pod ispravnim obaranjem smatrati obaranje sa namerom da svojim telom promasis telo onoga koga obaras. Trenutno je upravo takvo pravilo za obaranje QB primadona.
Da se prisetimo NFL-a, da potisnemo balet u drugi plan
Mislim da su ga isključili po pravilu koje postoji samo na koledžu. Crown of helmet pravilo. Igrač ne sme da ide na obaranje sa vrhom kacige. To je od pre par godina.
Gledam Alabamu i Ohajo Stejt, niko nista ne moze da odbrani.
Alabama vodi 35-17 na poluvremenu. Napad fluidan, lako osvajaju jarde, odbrana na 3 poslednja napada OS odlicna i ubedljivo vodjstvo. Odbrana OS katastrofalna.
Smit, koga je Doktor pominjao, odlican, 3 TD, sjajno se postavlja, duge ruke, brz. Odlican i RB Haris 2 TD, jedan trcanjem jedan prijemom.
Odradjivanje u drugom poluvremenu, 52-24. Dzons bacao mnogo bolje od Fildsa veceras.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.
#8 #24
OI 2016/2021/2024 SP 2009/2015 EP 2006/2012/2014/2016/2018 SK 2010/2014 SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019 MI 2009/2018
Bama ubija. Kad pomislis da su prosle godine imali u rosteru, od hvataca, danasnju zvezdu DeVonta Smith-a i dva pika prve runde proslog drafta Henry Ruggs-a i Jerry Jeudy-ja Sistem.
Olave-a su pojeli nocas. RB Bame Najee Harris je bas bas dobar. Meni se vise dopada RB Ohaja Master Teague III - Master T. Mislim da bi mogao da ima dobru karijeru u NFL-u.
DeVonta Smith je imao 12 hvatanja za 215 jardi. Nema 30 kila sa krevetom i ne mogu mu nista.
Mac Jones buduci top 3 pik. Super precizan.