Ovo sa HC postaje totalno ludilo. Mislim da ni oni sami vise nemaju predstavu kako ih pronalaze sto rezultira ovim cirkusom koji sada gledamo.
Ovo u wild card weeku je bio totalni sou, toliko nidje veze odluka kao ona Buffala da idu na 4 & 23 sa jebenim Josh Allenom u trenutku gde imaju 3 TO na raspologanju i tipa 1:55 do kraja.
Cowboysi prave ozbiljan trenerski tim za McCarthy-ja. Fassell, dosadašnji trener spec.timova Ramsa prelazi u kod njih. Takodje, jedan od najboljih trenera defanzivne linije u NFL, Jim Tomsula prelazi u Cowboyse.
Ramsi su se na neki nacin odrekli Fasela, sto mislim da je greska. MekVej je divljao na njega kad je u poslednjem kolu zvao fejk pant, koji nije uspeo, tako da mi i nije totalno iznenadjenje ali ipak promenili smo koordinatore odbrane i specijalnog tima a napad je taj koji je podbacio ove godine ... Mada za DC se delimicno slazem. Filips je uradio odlican posao prve godine, a onda mu je dovedeno vise talenta a odbrana nekako nije se unapredila u rangu sa tim. Mada pitanje koliko je mogla kad se ove godine redovno branila sa svoje polovine nakon turnovera Gofa ...
Ovo je valjda najbolja uvodna press konferencija nekog trenera ikada sto sam pogledao u zivotu.
Cesto se zna reci za trenere i igrace "lepo pricaju" i slicno... Ovde je suprotno, ovo je prava prica. Covek je u 30 minuta objasnio sve sto treba i ima stav kako treba da ima uspesan trener/lider u svakoj zivotnoj oblasti.
Sad mi je malo jasnije kako je neko sa ovako slabim rezimeom dobio ovakav posao. S obzirom da ga je Belicik licno preporucio, to puno govori.
Sad mi je opasno drago sto je Rhule otisao u Karolinu. Mislim da ce ovo biti pun pogodak i da Judge moze napraviti ozbiljnu karijeru.
Bas retko vidis nekoga ko je "rookie" da ima ovako kvalitetnu pricu i da nije sarlatanstvo, fraze i slicno, nebitno o kojem sportu se radi, Americi ili Evropi. Sva pitanja koja je dobio na pressu, dao je prave odgovore.
Mi cemo izgleda igrati sa trecim LT I trecim ili cetvrtim LG. Vec odavno igramo sa trecim centrom. Neatvarno kako su nas povrede iskasapile na kraju sezone.
Pit Bull wrote:Nego uopste nisam znao da nema zaustavljanja vremena tokom ovih kazni, pa komotno mozess 5 minuta da ukrades tako sto samo pravis false start kad trebas puntovati.
Zaustavlja se samo unutar zadnjih 5min, a ne mozes ukrasti 5min jer ako napravis 2 delay of game zaredom to se smatra nesportskom igrom i dobivac personal foul, 15y kazne i zaustavlja se sat