Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby John Schneider » 04 Oct 2019, 13:18

Jadeveon za sada I ne blista bas preterno. Nema ni jedan sek ja mislim. Mada se verovatno jos uvek trazi u SIjetlovoj semi. Sad je bas izjavio kako je odusevljen radom u SIjetlu, svakim treningom, pripremama za utakmice ... kako je za ovih mesec dana naucio gomilu novih stvari itd...u principu onako lepo pljucnuo po Teksansima...
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 04 Oct 2019, 13:39

Sta znaci ne blista :smile:

Prosle nedelje je imao INT za TD.
Sinoc je isforsirao kljucni fumble na Grliju koji je i pokupio.
A Grli ne zna sta je fambl. Ne secam se kad mu je neko izbio loptu.
Ajde igraj of tackle na njegov contain.
Samim njegovim dolaskom sijetl vise ne igra 4-3 na nikelu, vec 3-3-5.

Samo sto je dosao.
Doci ce sve na svoje.
Jos kad se vrati onaj DT sto je kaznjen.

Dzadeveon je najveci talenat na DE poslednjih 50 godina.
Ako nekad nisi pogledao, odgledaj njegove hajlajtse iz srednje skole i sa koledza.
Problem texansa je sto ga nisu dobro uklopili sa Watom.
Mada je bio i povredjen.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 04 Oct 2019, 18:35

Clowney-jev učinak se nikada neće videti u sekovima. On je igrač koji će rasturiti defanzivni plan protivnika, a neko drugi će imati benefit od toga. Za mnoge sekove JJ Watta je upravo zaslužan Clowney. Problem mu je ono što ameri zovu bendability. Zbog povreda kolena on nema sposobnost da se sa EDGE pozicije spusti nisko i napadne OT sa spoljne strane. Uglavnom koristi snagu i bull rush. Texansi su ga koristili često kao unutrašnjeg pass rushera u očiglednim pas akcijama. Napadao je najslabijeg igrača unutrašnjeg dela OL protivnika, najčešće bi napadao protivničkog centra. U tome je odličan.
mmarko28

Postby Pit Bull » 04 Oct 2019, 18:38

Odlican mec sinoc, pogledah malopre, bas uzivancija i filmski zavrsetak. A imao sam neki filing da ce Zuerlajn da promasi iako se to od njega svakako ne ocekuje. Slican promasaj kao onaj Majersa, mada je tamo hold bio slabiji.

Ja ne znam sta se desilo sa odbranom Ramsa, Talib i Piters ispadaju u nekim situacijama kao na ringispilu, koga je brese Mur provozao kod onog TDa, Pitersa?

Sve u svemu, morace Remsi dosta da napreduje, Gof je u zavrsnicama uzasan, pogotovo kada on treba da donosi odluke, svaka treca prolazi otprilike. Sijetl u odlicnoj situaciji, stvarno Pit Kerol cuda radi.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Bogun » 04 Oct 2019, 21:37

Da li je ono Metjuzovo bilo roughing the passer?

Nisam neki stručnjak za pravila, da naglasim, ali onako laicki posmatrano:

Čini mi se da je krenuo da napravi kontakt u trenutku kada je Vilson krenuo da baca(znači sa namerom da ga spreči, ne da bi ga mlatnuo reda radi :biggrin: ), naravno udario ga je pošto je lopta izašla iz njegovih ruku, ali mislim fizički je nemoguće zaustaviti se na tako malom prostoru i za manje od sekunde. Plus ga je udario ramenom.

Imam osećaj da su sudije bile strožije u toj situaciji, nemam pojma. :beyond:

To je baš pomerilo napad Sijetla, plus mislim da je bio neki 3 pokušaj, a pas mu je bio neuspešan.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby John Doe » 04 Oct 2019, 21:41

Po meni nije bio RtP, ali pošto sam navijač SF-a, nisam merodavan jer ne podnosim čobane iz Sijetla.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Dr Arslanagic » 04 Oct 2019, 22:34

Nije jer se na metar ne svira a i udario ga je ramenom.
Sta sve sviraju za roughing the passer ovo je nista.

Usrase NFL.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Felipao » 05 Oct 2019, 15:52

Jbg, steta sto je Greg omasio ono. Imao sam neki osecaj da masi ... Nije ni isto kad igrac sutira sa sredine ili iskosa, da smo imali taj jedan TO koji smo glupo bacili na celendz, da lepo mozemo da istrcimo zadnji plej, pozovemo TO i sutiramo sa sredine siguran sam da bismo pobedili. Elem 5 sekova u 5 utakmica ce biti aut 4 do 6 nedelja zbog loma vilice, to je bas peh, Cooks je dobio potres mozga, valjda ce biti tu za sledecu tekmu. Nije jos gotovo, ali moze biti ako ne savladamo SF sledece nedelje. Bilo bi lepo da povezemo njih, Falconse koji su u problemu i Bengalse pre bye week.
Felipao

Postby Pit Bull » 06 Oct 2019, 18:13

Mekafri. :blue: :blue:
Pit Bull

Postby Dr Arslanagic » 06 Oct 2019, 18:22

Minsuuuuuuuuuuuuuuu :jupi: :jupi: :jupi:

CMC je verovatno najkorisniji igrac napada u celoj ligi.

NEP nije prvi postigao poene.
Ne secam se kad se to desilo.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 06 Oct 2019, 20:00

Auuuu kakav nokaut Rudolfa ....
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 06 Oct 2019, 20:01

Dr Arslanagic wrote:Auuuu kakav nokaut Rudolfa ....

Ubi ga Thomas.
mmarko28

Postby Pit Bull » 06 Oct 2019, 20:04

Dobro je, nije strasno :D

Delovalo je bas ozbiljno na prvu. Ovako ce mozda propustiti par sedmica.
Pit Bull

Postby Dr Arslanagic » 06 Oct 2019, 20:04

Ne ustaje.
Jebo mu je majku.

Jbg, dobro dosao u NFL.

Samo da mu nije slomio vrat ili tako nesto.

A evo ga ziv je.
Samo sto verovatno ne zna gde je Pitsburg.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 06 Oct 2019, 20:06

Vuce desnu nogu.
Znaci da je nesto bilo sa mozgom.

Ajmo sad ovaj nedraftovani da pokida.
Ne sme da se izgubi od mrskog baltimora.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Američki fudbal