Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Pit Bull » 30 Sep 2019, 01:13

Brus Arians :blue: :blue:

Atlanta :laugh:

Detroit :crybaby:

Dzeksonvil :beyond:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Felipao » 30 Sep 2019, 01:19

Gof je smece od igraca. Nabio 500 jardi a direktno izgubio utakmicu. Bacao je dobro samo dok smo gubili 20 razlike, cim zagusti on usere ko picka.
Felipao

Postby Pit Bull » 30 Sep 2019, 01:55

Neke crtice od danas:

-Den Kvin ce da leti na kraju sezone, koliko smesan trener... Tek sad se potvrdjuje da je Kajl Senehen najzasluzniji bio u tom staffu za plasman u SuperBowl. Kako je on otisao, tako je ekipa krenula da propada. Toliko potencijala na obe strane terena, a oni veze nemaju, uzasan play calling... Tenesi ih na fiziku dobio danas.

-Baltimore samo pokazao da su previse hypeovani bez potrebe u prva 4 kola. Ljudi pobedili Majami i dobili na jedan posed Arizonu (drugi najgori tim lige) i odjednom nerealna ocekivanja. Ja lepo rekoh da oni nemaju sta da traze ove sezone sa Dzeksonom. Ocekivao sam da se Pitsburg posiba za diviziju, ali bez Big Bena nema sanse, Klivlend ovo uzima. Jednostavno, najbolji su i tu ne moze pomoci ni Dzon Harbo, ni sta ja znam ko.

-Bafalo ima toliko lagan raspored, da oni moraju u plej-of. Msm. imaju dva puta Majami, kuci Vasington, kuci Denver i kuci Dzetse, to su 5 unapred upisanih pobeda za zbirno 8. Ili da se cak okliznu jednu, a ne bi smeli, to bi bilo 7 i jos sedam meceva gde bi trebali vrv. dobiti dva za plej-of. Sve u svemu, ako ovaj smesan raspored ne iskoriste... 8-8 je minimum minimuma za njih ove sezone.

-Kao sto sam i ocekivao, Met Patricia je slozio Detroit... Ocistio je kukolj prosle sezone i sad ce da napreduju. Sami su sebe pobedili (tj. nereseno) protiv Arizone, danas isto... Ova treca cetvrtina je valjda nesto najkomicnije ikad u NFLu, 4-5 fumbleova na obe strane, nerealno. Morali su ovo danas dobiti jer su nadigrali Cifse. Plus Staford bio rovit... Njih jebe tezak raspored i kapiram da je 8-7-1 njihova realnost ove sezone, a to tesko da ce biti dovoljno za PO u NFCu, mada nikad se ne zna.

-Bil O Brajan je jedan od najgorih trenera lige i tu nema dileme. Kao sto sam pisao lani, imali su najlaksi raspored u ligi i to ih iscupalo, ali opet ih Koltsi srusili lako u PO. Sad kad imaju najtezi raspored u ligi nemaju sta da traze... Sa druge strane, Karolina bolje sljaka sa ovim Alenom na QB, kao da igraju sa manje pritiska, bas ih je milina gledati.. Ovo je dobra fudbalska ekipa... Rivera se mozda i iscupa ako odrade npr. 9-7 sezonu sa Alenom, mozda i trejduju nesrecnog Njutona. Sad imaju kuci Dzeksonvil, pa u Londonu sa Tampom, ako dodju na 4-2, svasta se otvara...

-Namirisao sam ovaj poraz Koltsa danas... Klasika, bez Laka to ce biti bas ovako. Jedan odlican mec kao protiv Falkonsa prosle sedmice i onda jedan los kao danas, a Rejdersi nisu toliko losi da se raspadnu dve uzastopne sedmice... Jednostavno ne moze Briset izvuci plej-of za Koltse, nije on ta klasa. I oni i Rejdersi bi mogli biti na 7-9 ove sezone.

-Daniel Dzons se pokazao odlicno za moje Dzajantse, svetlost na kraju tunela cini se. Steta sto se Barkli skrsio, sa ovih 2-2 da je Barkli zdrav, sledece kolo Minesota na MetLifeu, ovako nema sanse da ih pobedimo... Mada mali rastura. Dzej Gruden je sigurno bivsi u Vasingtonu na kraju sezone, to je kvota 1,01 valjda.

-Arizona me razocarala, ocekivao sam da pobede danas Sijetl, medjutim ipak tu nema leba... Sumnjam da ce Kingsburi biti one&done kao Vilks, ali ne izgleda ovo dobro...

-Odbrana Cikaga je verovatno najbolja u ligi, ocito da nije samo do Vika Fandjia... Ovo je bas bedem. E sad, ako se Trubiski skrsio... Jeste da je uzasan, ali nije isto igrati sa startnim kvoterbekom i menjati. Sve u svemu, kvoterbek je najveca mana Cikaga i bez njega tesko mogu daleko u PO. Minesoti dzaba sve sto imaju kad je i njima QB najslabija karika.

-Denver zavrsio sezonu... Nema povratka iz 0-4. Sa druge strane, Jaguarsi naplatili onaj nesrecan poraz u Hjustonu, odbrana bas bas przi maksimalno, ali dzaba kad u napadu sporo to ide.
Pit Bull

Postby Pit Bull » 30 Sep 2019, 02:39

jBT. koliko sudije pojma nemaju. Gde ovo fambl? :truce:
Pit Bull

Postby kecman » 30 Sep 2019, 02:51

Pit Bull wrote:jBT. koliko sudije pojma nemaju. Gde ovo fambl? :truce:

I onda ovo sa vremenom na kraju. Bukvalno komedija.

EDIT: Kakva katastrofa u napadu za oba tima. Poptuno zatvoreni i Elliot i Kamara, a van toga ni Dak ni Bridzvoter ne uspevaju da povezu kvalitetan drive.
Utakmica gotovo repriza proslogodisnjeg meca ova dva tima.
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Pit Bull » 30 Sep 2019, 03:43

Evo prilike za Saintse sad da dodju do TDa i rese ovo. Njima makar donekle radi trcanje, kod Kauboja ne postoji.
Pit Bull

Postby kecman » 30 Sep 2019, 04:22

Dak Prescot looking like Dak Prescot posle par laksih meseva na startu.
Ocekujem da hajp oko njega, kao i oko Lamara Dzeksona krene da polako nestaje :truce:

Btw ova utakmica je bilo krvavo losa za gledanje :beyond:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Pit Bull » 30 Sep 2019, 04:23

Kako za koga, ja cekao Dalas u +3,5, kako me strecnu ovaj TD na kraju, srecom Preskotu pas isao unapred. :lol2:
Pit Bull

Postby John Schneider » 30 Sep 2019, 04:42

Kako me izjebase izostanci Warda I Wilijamsa za Braunse tj Remzija za Jaguare. Hteo sam da singliram JAX 2, CLE H2 na 3,5, NO minis na 43,5 I ATL H1 na +7,5. Igrao sam samo ove druge dve,tako da sam u malom plusu. Prve dve odustanem zbog povreda.
John Schneider

Postby John Schneider » 30 Sep 2019, 09:20

Jbt 11-3 za goste ovo kolo.
John Schneider

Postby Pit Bull » 30 Sep 2019, 19:10

Nije promena trenera uvek pravo resenje...

Skor timova koji su menjali trenera sada i nakon 4 kola prosle sezone:

Majami 0-4 (3-1)
Dzetsi 0-3 (1-3)
Klivlend 2-2 (1-2-1)
Sinsinati *0-3 (3-1)
Denver 0-4 (2-2)
Grin Bej 3-1 (2-1-1)
Tampa Bej 2-2 (2-2)
Arizona 0-3-1 (0-4)

Realno osim Tampe koja je jedina napravila bas bas veliki upgrade na klupi, tesko da neko igra narocito bolje nego lani... Stavise, skoro svi igraju gore.
Pit Bull

Postby John Schneider » 30 Sep 2019, 19:12

Bredli Chibb pokidao ACL. Zavrsio sezonu. Uzas.
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 04 Oct 2019, 01:45

Aron Donald nije normalan :coffee:
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby White Mamba » 04 Oct 2019, 01:59

Kakav pas vilsona kuku :laugh:
Loket :blue: :blue:
Nebuloza
Last edited by White Mamba on 04 Oct 2019, 02:00, edited 1 time in total.
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Bogun » 04 Oct 2019, 02:00

Kakva dva pasa, a onda i ovo hvatanje. :blue:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

PreviousNext

Return to Američki fudbal