Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Lakerit » 08 Sep 2019, 08:33

То ти верујем.
Али на жалост увек је било слично па се одигра један добар круг квалификација, по правилу за СП.
Lakerit

Postby Domingoo » 08 Sep 2019, 08:41

Mi moramo jednostavno brze da igramo to je sustina svega .previse sporu ekipu imamo
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby stihl » 08 Sep 2019, 08:54

Рекох већ, Коларов и Матић не смију више играти.
Буквално су два играча мање на терену.
stihl

Postby Domingoo » 08 Sep 2019, 09:00

Za Matica imamo itekako kvalitetne alternative Maksimovic ,Grujic ,SMS ali pitanje je koga umesto Kolarova ? Nedopustivo je da u 21 veku mi onqko stojimo daleko od lopte pa to bre vise se ne igra ni u Mongoliji cak i oni pokusavaju da stoje blize lopti da suze malo.. treba nam barem jedno krilo koje zna da igra na unutra kao recimo mi Zile samo ako moze bez oca ludaka .. Tadic je potuno odsecen .. i trebaju na vezni koji imaju agilnost Milivojevic Matic je najgora kombinacija bez premca.
Domingoo

Postby Radonjaa » 08 Sep 2019, 09:05

Umjesto Kolarova Kostić ako su 3 štopera, a ako su 2, jedino Rodić, jbg.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby soniko » 08 Sep 2019, 09:20

Ne postoji bolji dokaz izreke da zanjes onako kako sejes od srpske reprezentacije.
Kad se spoje gomile stranackih, menadzerskih i klubaskih interesa dobije se ovo sto mi imamo.
I da , nije problem u igracima, floskule kako drugi ostavljaju srce na terenu a nasi ne su smisljene da svale krivicu na igrace umjesto na rukovodstvo i neznalice koje vode savez i trenere koje koji zasluzuju mjesto selektora tako sto vjerno sluze stranackim i udbaskim interesima.

Nije valjda da je neko ocekivao da Tumbakovic postavi moderan sistem?
Deladentni Javor style kao da smo Gibraltar, moze mozda donijeti rezultat u jednoj utakmici ali dugorocno ne donosi nista, jer moze se desiti da ekipa poput Portugala ima los dan ali sledeca nece imati.
Ostavis loptu Portugalu, dozvolis mu da kombinuje na trideset metara od gola i ocekujes uspjeh :pop:
soniko

Postby Domingoo » 08 Sep 2019, 09:25

Ja recimo kad na Areni ili SK gostuje neki "istaknuti " trener skontam tek kakve neznalice vode nas fudbal ljudi su u stanju toliko da lupaju toliko da ne poznaju materiju da me je sramota od njih ..Imam utisak da ti ljudi i ne gledaju fudbal da taj posao rade zato sto su bili fudbaleri i zato sto se od toga lepo zive bez mnogo cimanja..
.struka je jedan od najvecih problema naseg fudbala jednostavno nasi treneri su preveliki egoisti glume takticke mudrace koji genijalnosvu svog uma pobedjuju protivnike ,svako od njih sebe dosivljava kao Murinja .. Nikakvu paznju ne poklanjaju kombinatorici ,hemiji , improvizaciji , nemaju nikakav osecaj za igru za vodjenje tima..

Od svij njih koliko ih ima a ima ih mali buljuk jedini takticki "genije" je Vladan Milojevic jedini koji uz tu dekadenciju i potpunu kontrolu tima utakmice i ritma moze da napravi rezultat protiv jaceg protivnika ..

Savo je pripadnik neke nove skole koja se uzda u fiziku ,improvizaciju sistem i to mi se svidja .. Ostali zali boze svega.
Last edited by Domingoo on 08 Sep 2019, 09:28, edited 1 time in total.
Domingoo

Postby stihl » 08 Sep 2019, 09:27

Radonjaa wrote:Umjesto Kolarova Kostić ako su 3 štopera, a ako su 2, jedino Rodić, jbg.

Ово су рјешења и оба су дупло боља од њега.
Матић напоље, СМС на терен и пустити му да креира.
stihl

Postby Fratelo » 08 Sep 2019, 09:27

Mislio sam da je igra Scekica u Beogradu u prvom poluvremenu pritiv Moldea bila nesto najgore sto sam video u fudbalu ali prevario sam se. Sinoc je Matic odigrao tako jadnu utakmicu da ni malo ne cudi sto ne zabada kod Solskera.
Fratelo

Postby Domingoo » 08 Sep 2019, 09:31

Matic je ljudina momcina ali bivsi igrac on treba da bude uz reprezentaciju da svojim iskustvom pomaze mladim igracima da udje protiv Portugala ako imamo povoljan rezultat da malo sacuva loptu ojaca defanzivni blok i to je to .. Milivojevic treba da bude neko ko ce povremeno da bude starter kada utakmica to nalaze.. Nemati sa pozicije DMF -cMF nikwkvu probojnost i kreativnost je u danasnjem fudbalu ravno samoubistvu osim ako na krilnim pozicijama nemas Nejmara i Mesija..ali to ni Tumba niti bilo koji drugi trener nije u stanj uda vidi ti ljudi su zarobljeni jednostavno u nekom vremenu kad se igrao taj fudbal i to je to muceni Krstajic je barem video ali covek niti zna niti ima harizmu da okupi ekipu .
Domingoo

Postby Lakerit » 08 Sep 2019, 09:33

Domingoo wrote:Za Matica imamo itekako kvalitetne alternative Maksimovic ,Grujic ,SMS ali pitanje je koga umesto Kolarova ? Nedopustivo je da u 21 veku mi onqko stojimo daleko od lopte pa to bre vise se ne igra ni u Mongoliji cak i oni pokusavaju da stoje blize lopti da suze malo.. treba nam barem jedno krilo koje zna da igra na unutra kao recimo mi Zile samo ako moze bez oca ludaka .. Tadic je potuno odsecen .. i trebaju na vezni koji imaju agilnost Milivojevic Matic je najgora kombinacija bez premca.

Костић може играти левог бека, то често успешно игра у франкфурту.
Lakerit

Postby stihl » 08 Sep 2019, 09:35

Озбиљна екипа осим последње линије, може имати само једног играча који не доприноси нападу.
Код нас играју двојица.
Погледајте репрезентацију Хрватске, код њих играју Модрић и Брозовић.
Обојица се убацују из другог плана, пријете шутем са дистанце.
Е сад то упоредите са Матићем и Миливојевићем чији је допринос иги и офанзиви дупло голо.
А и у дефанзиви је Матић геријатријску случај.
stihl

Postby Domingoo » 08 Sep 2019, 09:37

Bas to ,kad na to dodas Kostica i Lazovica koji su trkaci bez neke narocite mogucnosti da iskombinuju i kroz pas prave visak onda je to mnogo lose.. Doduse Mitar zivi od tih igraca koji probijaju i centriraju ali treba da se napravi balans nekw levo to bude Kostic a desno neka bude igrac koji moze da pomogne Tadicu u pas igri recimo Ljajic i onako iza sebe ima defanzivnog beka koji ga pokriva.
Domingoo

Postby Statista » 08 Sep 2019, 10:27

Lakerit wrote:Репрезентација у Србији/СРЈ је била по значају увек иза клубова.
То код хрвата дуго није било тако, данас све више јесте.
Никада није добила навијачку подршку, нити су се играчи толико трудили као када играју за ЦЗ или Партизан.
То су чињенице.

Da, da a u klupskom fudbalu smo se stvarno proslavili :lollol: :lollol: :lollol:

Zaista koliki to mazohista moraš da budeš da bi pratio srpski fudbal.

U savezu i klubovima, kriminalci, profesionalne mutivode, menađeri, bizmismeni i politički dupelisci
Na navijačkim tribinama kriminalci i huligani
Na ostatku tribina teška seljana (koja je došla da gleda najboljeg igrača sveta i da mu viče Mesi, Mesi)
Fudbaleri nabeđene zvezde i splavari

Ali sve će se to promeniti kada vođa napravi 6 novih stadiona plus nacionalni, ipak je njegov nedosanjani san da bude vođa navijača na šipci severa.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Горан » 08 Sep 2019, 10:32

bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja