Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby veljkos161 » 19 Aug 2019, 21:06

Tacno, ali opet je Jokicev doprinos nemerljivo veci...medjutim,ono sto ih skoro pa i i izjednacava po vaznosti za Denverovu buducnost, je i to sto je Marej 2 godine mladji....tacno je da je to Marej resio, medjutim precesto ulazi u suterske krize...sedma utakmica polufinala zapada, i Denver pogodi 2 trojke na mecu, obe Jokic....mislim da se tu zavrsava prica u izjednacavanju beka koji ne ubaci nijednu trojku i centra koji ubaci dve u utakmici sezone...o tome da taj centar na skoro svakom mecu ima vise asistencija od cele spoljne linije, suvisno je i pricati....no,to su prosecni igraci sve nema potrebe da polemisemo uopste...dje im je Evroliga , kad bi dosli u Evropu nista ne bi mogli protiv granitnih odbrana :laugh:....i da ne spamujemo vise, mada opet se diskusija vodi oko nasih reprezentativaca kroz prizmu njihove i klupske i reprezentativne karijere, ali moguce da ce nekom od moderatora ipak zasmetati :roll:
Last edited by veljkos161 on 19 Aug 2019, 21:10, edited 1 time in total.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Puta Tapar » 19 Aug 2019, 21:09

SK saznaje: Lučić se oporavio, Teo ne ide u Kinu
Znači ili ide Birča ili zove nekog naknadno a sva je prilika da će Birča da se okiti još jednom kolajnom.

http://sportklub.rs/Kosarka/Ostala-takmicenja/FIBA-World-Cup/Vesti/a295739-SK-saznaje-Lucic-se-oporavio-Teo-ne-ide-u-Kinu.html
Puta Tapar

Postby Tegi » 19 Aug 2019, 21:11

Kako reče Birčevičius pre neki dan- šta će mi klub kad imam reprezentaciju. :laugh:

Bogotac.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby White Mamba » 19 Aug 2019, 21:12

@Bolk
Kvarni igraci oce d'udare prljavo :D
Msm, brate :laugh:
Pa pogledas mu brojke u NBA PO koji nas igrac je prisao blizu..nema trofej..nema ni Postar/Stokton jbg :D
Pa su bolji od svih nasih..NBA je najveci nivo kosarke, za tri koplja ispred svega ostalog..
Sarlot ne bi uzo EL i to je to, al to je do MJa :D
Mada i to je pitanje
Btw konfuzan clanak..
Te izvesno je te ne ide na pripremne..
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby veljkos161 » 19 Aug 2019, 21:17

A sto je jos zanimljivije, covek ima 24 godine...ko zna sta ce se izdesavati u narednih 10 :beyond:....mala digresija, Lebron prvi prsten u Nba osvojio sa 28 godina...sto znaci da je on po Dexiju sa 27 godina bio odlican igrac i nista vise od toga, ali mu je npr Trajan Lengdon bio vrhunski, jer jbg, covek osvojio Evroligu kao mvp final 4 turnira 2008 .... :blue: :blue: :blue:
veljkos161

Postby Bogun » 19 Aug 2019, 21:30

Puta Tapar wrote:SK saznaje: Lučić se oporavio, Teo ne ide u Kinu
Znači ili ide Birča ili zove nekog naknadno a sva je prilika da će Birča da se okiti još jednom kolajnom.

http://sportklub.rs/Kosarka/Ostala-takmicenja/FIBA-World-Cup/Vesti/a295739-SK-saznaje-Lucic-se-oporavio-Teo-ne-ide-u-Kinu.html

U vezi ove vesti i spiska putnika u Kinu.

Ja sam odgledao pre nekih mesec dana one dve utakmice sa OI protiv Hrvata i Australijanaca, gde je Radulja dominirao, zatim čitao njegove izjave da je u nikad boljoj fomri itd. Pa i ona emisija sa Šarencem.
Kao da je to izbrisalo iz mog sećanja ina njegova blamiranja u kvalifikacijama.

Bio sam u fazonu, od onih 18 imena, ma nek ide Radulja kao dvanaesti igrač, idemo sa četiri centra. :laugh:

Prilično lakoverno sa moje strane.

Bilo bi mi žao da Radulja ode u Kinu na SP ispred Ludog Birče i Simona, obojica su na ovim pripremnim utakmicama pokazali jednu stvar, iako su daleko manje talentovani od Miroslava, a to je da su profesionalci, i da rade ono zbog čega su pozvani. Daju veći doprinos od njega.

Ako se Teodosić oporavi, mislim da Raduljuca treba da otpadne sa spiska.
Međutim, ne delim mišljenje sa pojedinim forumašima da on može da nam doprinese igrački, ali se slažem da može da doprinese na polju iskustva.
I dalje nad njim lebdi ogroman znak pitanja, a to je na šta će da liči na takmičarskoj utakmici, posle praktično godinz i nešto bez košarke.
Plus je najrizičniji kada su u pitanju povrede.

Znači ako se Teo ne oporavi ide ostaje 12, a ako se oporavi, Raduljica je out i to je to.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Bolkonski » 19 Aug 2019, 21:31

White Mamba wrote:@Bolk
Pa pogledas mu brojke u NBA PO koji nas igrac je prisao blizu..nema trofej..nema ni Postar/Stokton jbg :D
Pa su bolji od svih nasih..NBA je najveci nivo kosarke, za tri koplja ispred svega ostalog..
Mada i to je pitanje
Btw konfuzan clanak..

Je l si siguran da se proslogodisnji Sarlot ne bi prosetao do titule :biggrin:?

Veljkose, jebiga, ako tako gledas Jokic je zasrao protiv Portlanda vise od Marija.
Slazem se da je Jokic vazniji igrac i lider fransize, ali ne i da je sam doneo Denveru da od kante postanu ozbiljan tim.
Bolkonski

Postby veljkos161 » 19 Aug 2019, 21:34

Bolkonski wrote:
White Mamba wrote:@Bolk
Mada i to je pitanje
Btw konfuzan clanak..

Je l si siguran da se proslogodisnji Sarlot ne bi prosetao do titule :biggrin:?

Veljkose, jebiga, ako tako gledas Jokic je zasrao protiv Portlanda vise od Marija.
Slazem se da je Jokic vazniji igrac i lider fransize, ali ne i da je sam doneo Denveru da od kante postanu ozbiljan tim.

Pa ne bukvalno iskljucivo on, ali od njega je krenulo svakako...i Marej je savrseno kompatibilan sa njim pitanje kako bi igrao da nije razvio savrseno igru 2 na 2 sa Jokarom :beyond:..svakako, lakse bi debeli ostvario saradnju sa nekim drugim bekom, neko Dzamal sa nekim drugim centrom :beyond:
veljkos161

Postby White Mamba » 19 Aug 2019, 21:50

@Bolk
Mislio sam na ovo smece sto je sklepao sa Skeri Terijem :laugh:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Olimp » 19 Aug 2019, 22:25

Jebote mi ozbiljno idemo sa 4 beka na SP. Ludo hrabar potez, ali više lud nego hrabar.
Olimp

Postby Dexi » 19 Aug 2019, 22:30

Bolkonski wrote:Pa ko je resio onu sedmu protiv Sparsa ? Da tu nije bilo Dzamala ne bi ni dosli do meca sa Portlandom. Oduzmi i njega i ostavi Jokica sa Monta Morisom i Torijem Kregom i pitanje je da li bi dogurali do play off-a.
Debeli Marej je blizu all star nivoa.

Jokic nije vrhunski igrac jer nije uzeo titulu :laugh:
A Alen Ajverson ? Je l on vrhunski igrac ili nije, cisto da resimo i tu misteriju.
Jokicevo finale Zapada u NBA ligi vredi vise nego Bogdanova EL titula.

Kao prvo Jokic nije igrao finale zapada.Jokic jeste vrhunski igrac,ili Kako js kazem odlican igrac,Ali pravim ti samo komparaciju izmedju odlicnih igraca I igraca koji osvajaju.Iverson je bio vrhunski igrac Kako ti kazes ,mozda imao I bolju statistiku Ali Kobi je bio klasa koji je resavao I osvajso titule kao I Sek.u tom smislu sam rekao da Jokic jos nista nije osvojio sto ne znaci da nece.a Bogdan ne samo sto je osvajao vec je I resavao.a svakako su obojica odlicni igraci.Da je tako lako osvojiti euroligu uzeo bi je Kirilenko u cska 2012.ili bi Jokic osvojio Abu sa megom,a ne Saric sa raspalom cibonom.
Dexi

Postby veljkos161 » 19 Aug 2019, 22:37

Dexi wrote:
Bolkonski wrote:Pa ko je resio onu sedmu protiv Sparsa ? Da tu nije bilo Dzamala ne bi ni dosli do meca sa Portlandom. Oduzmi i njega i ostavi Jokica sa Monta Morisom i Torijem Kregom i pitanje je da li bi dogurali do play off-a.
Debeli Marej je blizu all star nivoa.

Jokic nije vrhunski igrac jer nije uzeo titulu :laugh:
A Alen Ajverson ? Je l on vrhunski igrac ili nije, cisto da resimo i tu misteriju.
Jokicevo finale Zapada u NBA ligi vredi vise nego Bogdanova EL titula.

Kao prvo Jokic nije igrao finale zapada.Jokic jeste vrhunski igrac,ili Kako js kazem odlican igrac,Ali pravim ti samo komparaciju izmedju odlicnih igraca I igraca koji osvajaju.Iverson je bio vrhunski igrac Kako ti kazes ,mozda imao I bolju statistiku Ali Kobi je bio klasa koji je resavao I osvajso titule kao I Sek.u tom smislu sam rekao da Jokic jos nista nije osvojio sto ne znaci da nece.a Bogdan ne samo sto je osvajao vec je I resavao.a svakako su obojica odlicni igraci.Da je tako lako osvojiti euroligu uzeo bi je Kirilenko u cska 2012.ili bi Jokic osvojio Abu sa megom,a ne Saric sa raspalom cibonom.

Pa da je Bogdan otisao u Nba kad i Jokic isto ne bi nista jos uvek osvojio , to je zapravo poenta :beyond: .....kosarka je timski sport nije to tenis pa da kazes uzeo Novak, uzeo Rodzer...tu sve od njih zavisi...sa ovim Denverom ne bi uzeo ni Lebron, ni Kavaj da ih zamenis sa Jokicem u ovom tenutku :beyond: ...vecito poredis neuporedivo i naravno da se zavrsi nekom nebulozom kojom napises :beyond:
veljkos161

Postby Dexi » 19 Aug 2019, 22:40

veljkos161 wrote:A sto je jos zanimljivije, covek ima 24 godine...ko zna sta ce se izdesavati u narednih 10 :beyond:....mala digresija, Lebron prvi prsten u Nba osvojio sa 28 godina...sto znaci da je on po Dexiju sa 27 godina bio odlican igrac i nista vise od toga, ali mu je npr Trajan Lengdon bio vrhunski, jer jbg, covek osvojio Evroligu kao mvp final 4 turnira 2008 .... :blue: :blue: :blue:

Ja ti pravim komparaciju nasih igraca,zabole me za Amere realno.to sto vi ovde svi se lozite na nba to je drugo.ocigledno ne shvatas sta sam hteo da kazem :biggrin: a ovo sto kazes da bi Jokic sa partizanom uzeo euroligu ne IDE to bas tako lako.Jokic 2015 nije mogao Abu da uzme sa megom ni kls.a recimo Saric sa raspalom cibonom je uzeo.Kirilenko 2012 nije osvojio euroligu.Napravio sam ti slicnu komparaciju I izmedju Bodiroge I Stojakovica.Ali vi sve gledate kroz prizmu statistike I broja poena.zeleo sam samo da napravim razliku izmedju odlicnih Kako ti kazes vrhunskih I klasnih igraca koji resavaju velike utakmice I trofeje
Dexi

Postby Tegi » 19 Aug 2019, 22:44

Jokic je odlican kosarkas zato sto kida 48 minuta, ali je Printezis klasa za sebe zato sto kida u poslednjih 30 sekundi?

Znam da ovo nisi hteo da napises, ali to je legitimni zakljucak tvojih postova.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Radonjaa » 19 Aug 2019, 22:46

Ovo je prvo ljeto da mi se nikako ne sviđa selekcija igrača, pogotovo ako se ispostavi da ćemo ići sa 4 centra i samo 4 igrača na 1/2
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

PreviousNext

Return to Reprezentacije