Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Zappa » 18 Aug 2019, 21:47

. Sa Teodosićem od pre 3 godine, ovo bi bila ekipa jača od Španije iz 2008. i 2012.

:crybaby: Delimo isto mišljenje, mislim da će nam to nedostajati za zlato.
Mada ,voleo bih da vidim ovakvog Teodosića makar 5 minuta u 1/2 .
Čast Bogdanoviću za ove partije ,ali čekamo ozbiljne rivale u borbi za medalju . :biggrin:

Simanić >> Bircevic
Smailagic > Bircevic
Petrusev > Bircevic
:beyond:
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Radonjaa » 18 Aug 2019, 21:49

I Kalinić je > Birčević, ali izgleda da će potrajati dok ne ukapiramo svi da Đorđević pored kvaliteta ima još mnogo kriterijuma, zato idu oni koji su tu od starta i koji su zaslužili odnosom prema reprezentaciji
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Bogun » 18 Aug 2019, 21:57

Sutra natenane da odgledam ove tri utakmice iz Atine, mada ozbiljno razmišljam da Otomane preskočim zbog Gagija.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby ivan » 18 Aug 2019, 22:00

Reče Đorđević da u Kinu vodi 12 igrača.
ivan

Postby Tegi » 18 Aug 2019, 22:06

ivan wrote:Reče Đorđević da u Kinu vodi 12 igrača.

Što verovatno znači da ide sastav od juče + Lučić.

Bolje da se preskoči onaj turnir u Kini.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Jon_Bones » 18 Aug 2019, 22:10

Hoce se sutra znati nesto vise oko Teovog oporavka?
Jon_Bones

Postby Pit Bull » 18 Aug 2019, 22:11

Protiv koga je planirano da se igra na turniru u Kini? Italija i ko jos?
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Jon_Bones » 18 Aug 2019, 22:12

Pit Bull wrote:Protiv koga je planirano da se igra na turniru u Kini? Italija i ko jos?

Ja mislim Francuska i Novi Zeland.
Jon_Bones

Postby Dexi » 18 Aug 2019, 22:13

Pit Bull wrote:Protiv koga je planirano da se igra na turniru u Kini? Italija i ko jos?

Francuska I Novi zeland cini mi se.
Dexi

Postby fontaneros » 18 Aug 2019, 22:17

Petak protiv Italije

Nedelja protiv Novog Zelanda

Utorak protiv Francuske
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby veljkos161 » 18 Aug 2019, 22:40

Sa ovime vec mogu da se slozim, ovakav Bogdan moze komotno trpati u Nba 20 ppg, samo , nije lako zadrzati ove procente :biggrin: ....mnogo je kroz karijeru kuburio sa procentima generalno,ali ovo sada deluje kao neka visa dimenzija ....ne uzimam prvi mec protiv Litvanije u obzir, jasno je i zbog cega, prvi mec posle priprema, puna arena, medijski hajp kao da drim tim iz 92' nastupa po prvi put itd itd.....a sto se tice ovog vracanja na Doncica.....pa jeste bolji Luka, decko ima tek navrsenih 20 godina....da se ne zajebavamo, da se Luka odlucio za Srbiju, proglasili bi ga ovde Lebronom odavno i s time da bi 2017 uzeo zlato sa repstacijom, bio bi omiljeniji u Srbalja i od Jokare :biggrin: ...odlican je Bogdan, ali to ne znaci da drugi igraci koji ne nastupaju pod nasom zastavom nisu bolji od njih ...
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby V.M. Varga » 18 Aug 2019, 23:23

Sve ovo ide u pravom smeru, jedino Gagija ne mogu da prebolim.

Imam samo jednu zamerku, a ta je da Jović ne sme da šuta trojke posle sredine treće četvrtine ako se lomi utakmica, osim ako je ostalo manje od 6-7 sekundi na satu, pa da postoji realna opasnost da se neće stvoriti bolja šansa od njegove otvorene trojke. Pogotovo što je večeras u jednoj situaciji preskočio otvorenog Bogdana kada je pripalio.

Razumem na početku utakmice ako treba taktički naterati protivnika da raširi igru, ali ja bi tu onda pre pokušao da on odigra leđima na skupljenu odbranu, razumem u poslednjim sekundama napada, sve ostalo ne razumem, pa da ima deset metara ispred sebe. Ili da se zatvori naredne dve nedelje u salu i pripali par hiljada lopti...

U odbrani je bio savršen, ma za deset, večeras glavni razlog za našu dobru igru u defanzivi, ali na ovome o čemu sam pričao treba raditi.

Sem toga ni jednu zamerku. Vasa i Gudurić će doći na svoji, bitno da rade sve što moraju za ovaj tim, ostalo će doći.
V.M. Varga

Postby boki111 » 18 Aug 2019, 23:40

Sta li im rade u onoj Americi, nije Bogdan prvi koji posle nekog vremena provedenog tamo krece da rutinira ovde.
Moze da bude da je do psihe kada vidi da moze da igra ravnopravno sa najboljim igracima na svetu. Pogotovo sto je on cesto tamo cuvao zveri koji igraju na poziciji vise od njega, i cesto je to odradjivao sasvim solidno. Bio je on paklen igrac, ali kao da je sad sve kvrcnulo, deluje da se ustalio i da bas rutinira.
Mnogo bi nam znacilo da moze Teo da nam pomogne, ali nisam optimista...
Micicu treba vremena, mislim da ce doci to na svoje kako bude islo prvenstvo. Totalno mu je drugacija uloga od one u Efesu, reba se presaltati...
boki111

Postby veljkos161 » 19 Aug 2019, 01:44

boki111 wrote:Sta li im rade u onoj Americi, nije Bogdan prvi koji posle nekog vremena provedenog tamo krece da rutinira ovde.
Moze da bude da je do psihe kada vidi da moze da igra ravnopravno sa najboljim igracima na svetu. Pogotovo sto je on cesto tamo cuvao zveri koji igraju na poziciji vise od njega, i cesto je to odradjivao sasvim solidno. Bio je on paklen igrac, ali kao da je sad sve kvrcnulo, deluje da se ustalio i da bas rutinira.
Mnogo bi nam znacilo da moze Teo da nam pomogne, ali nisam optimista...
Micicu treba vremena, mislim da ce doci to na svoje kako bude islo prvenstvo. Totalno mu je drugacija uloga od one u Efesu, reba se presaltati...

Pre desetak dana neko je pitao da uporedimo Sasu Danilovica i Bogdana, i ja sam tad rekao da je Bogdan klasu uspod Sase...ovo sto igra u ovih nekoliko meceva je Danilovicev nivo i ukoliko Bogdan ovako odigra i na prvenstvu moze se reci da je definitivno usao u red velikana nase kosarke :okk:....sto se tice tog dela sa Amerikom....pa vrlo prosto, kosarka je tamo nauka, unapredjuju ti apsolutno svaki segment igre ukoliko si iole sposoban da ga unapredis, a Bogdan je kao sto znamo izuzetan radnik i to sto mu se tamo nudi obilato koristi...druga stvar,treniras i igras sa najboljim igracima na svetu iz dana u dan i to ima pozitivnog efekta....nazalost, jos uvek ima mnogo ljudi na nasim prostorima koji osporavaju sve to i Nba nazivaju cirkusom a kosarku koja se tamo igra divljom :beyond:.....sad mi Smailagic pade na pamet i moram da ga spomenem....on je dakle vec sad sa nepunih 19 godina usao u taj sistem, verovatno ce mu dati i minute odmah u prvoj sezoni ....vrlo verovatno da smo dobili prvu reprezentativnu cetvorku posle Bjelice jer on je kao prvo 2 godine mladji od Simanica, koji kao sto vidimo u Zvezdi ne napreduje ni pedalja vec nekoliko sezona :beyond:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Bolkonski » 19 Aug 2019, 02:22

Bogdan igra za bolesnim samopouzdanjem.
Daleko od toga je on neka top NBA klasa, neki treci esalon NBA bekova, ali je rad sa igracima u NBA ligi neverovatan, mnogo je napredovao, a i dobio na samopouzdanju jer je shvatio da ima kvalitet za NBA. Sada, nemaju kvalitet za NBA samo igraci koji daju po 25 prosecno, shvatio je da ima kvalitet za odredjenu ulogu u NBA ligi.
Bolkonski

PreviousNext

Return to Reprezentacije