boki111 wrote:Sta li im rade u onoj Americi, nije Bogdan prvi koji posle nekog vremena provedenog tamo krece da rutinira ovde.
Moze da bude da je do psihe kada vidi da moze da igra ravnopravno sa najboljim igracima na svetu. Pogotovo sto je on cesto tamo cuvao zveri koji igraju na poziciji vise od njega, i cesto je to odradjivao sasvim solidno. Bio je on paklen igrac, ali kao da je sad sve kvrcnulo, deluje da se ustalio i da bas rutinira.
Mnogo bi nam znacilo da moze Teo da nam pomogne, ali nisam optimista...
Micicu treba vremena, mislim da ce doci to na svoje kako bude islo prvenstvo. Totalno mu je drugacija uloga od one u Efesu, reba se presaltati...
Pre desetak dana neko je pitao da uporedimo Sasu Danilovica i Bogdana, i ja sam tad rekao da je Bogdan klasu uspod Sase...ovo sto igra u ovih nekoliko meceva je Danilovicev nivo i ukoliko Bogdan ovako odigra i na prvenstvu moze se reci da je definitivno usao u red velikana nase kosarke

....sto se tice tog dela sa Amerikom....pa vrlo prosto, kosarka je tamo nauka, unapredjuju ti apsolutno svaki segment igre ukoliko si iole sposoban da ga unapredis, a Bogdan je kao sto znamo izuzetan radnik i to sto mu se tamo nudi obilato koristi...druga stvar,treniras i igras sa najboljim igracima na svetu iz dana u dan i to ima pozitivnog efekta....nazalost, jos uvek ima mnogo ljudi na nasim prostorima koji osporavaju sve to i Nba nazivaju cirkusom a kosarku koja se tamo igra divljom

.....sad mi Smailagic pade na pamet i moram da ga spomenem....on je dakle vec sad sa nepunih 19 godina usao u taj sistem, verovatno ce mu dati i minute odmah u prvoj sezoni ....vrlo verovatno da smo dobili prvu reprezentativnu cetvorku posle Bjelice jer on je kao prvo 2 godine mladji od Simanica, koji kao sto vidimo u Zvezdi ne napreduje ni pedalja vec nekoliko sezona