Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Statista » 16 Aug 2019, 21:27

Nek ide sve u q

Neću ništa više da komentarišem, samo mi treba da se sa nekim svađam večeras.

Sin Dragan nije ovo zaslužio, bem te srećo, uvek veran timu i reprezentaciji a najmanje je naplatio svoj znoj od svih u ekipi.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Odmetnik » 16 Aug 2019, 21:30

veljkos161 wrote:Sada je Simon sigurno u 12 i iskreno, ne mogu reci da mi nije drago :okk: ....itekako koristan u sistemu koji mi tradicionalno imamo...nego ljudi, zasto Pefi ne bi dosao , nikakvih sukoba nije bilo, kako otisao, moze i da se vrati....kad bi se Sale njemu obratio i namolio ga legao bi nam kao kec na 10 i kao neocekivani dzek pot....mozda bi Sale mogao da porazgovara sa Pefijem :roll:

I ja moram da priznam da mi je posle ove povrede gagija, toplo oko srca kad pomislim da ce ga zameniti Siiiimonoviiiic.
Prosto dodje kao melem na ranu, da onakvu ljudinu menja kradljivac sekundarnih sirovina.

E tugo nesreco.
Odmetnik

Postby White Mamba » 16 Aug 2019, 21:37

Uzasno..uzasno..
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Slavisak » 16 Aug 2019, 21:43

bezvezarije wrote:Jbg, propuštena je velika prilika za zlato 2017., tada su mnogi pod sumnjivim okolnostima otkazali nastup. Sada Sale ne poziva Kalinića i Nedovića iako zna da imamo staklene igrače. I još daje neke debilne izjave kojima poručuje amerikancima da nas se plaše u finalu.

Pa mi imamo i dalje tim za finale , zao mi je Milosavljevica ali on nije toliko vazan igrac za ovu ekipu pa da svi veliki planovi padaju zbog toga plus selektor jos ima vremena da se predomisli i naknadno pozove one koje je prerano precrtao :roll:
Slavisak

Postby Ćoba » 16 Aug 2019, 21:48

Zaista je nevjerovatno koliko ima ljudi koji nalaze pozitivne stvari u povredama igraca pocevsi od Tea pa i sad. Mnogi ne zasluzuju da navijaju za Srbiju. :beyond:

I manite se mastanja u naknadnim pozivima, Nedovic i Kalina nece biti pozvani taman da se svi povrede.
Last edited by Ćoba on 16 Aug 2019, 21:49, edited 1 time in total.
Ćoba

Postby bezvezarije » 16 Aug 2019, 21:49

Slavisak wrote:Pa mi imamo i dalje tim za finale , zao mi je Milosavljevica ali on nije toliko vazan igrac za ovu ekipu pa da svi veliki planovi padaju zbog toga plus selektor jos ima vremena da se predomisli i naknadno pozove one koje je prerano precrtao :roll:

Imamo ako se niko ne povredi, šta je ono naučna fantastika, Jović mi je prvi na redu.
bezvezarije

Postby veljkos161 » 16 Aug 2019, 21:49

Slavisak wrote:Pa mi imamo i dalje tim za finale , zao mi je Milosavljevica ali on nije toliko vazan igrac za ovu ekipu pa da svi veliki planovi padaju zbog toga plus selektor jos ima vremena da se predomisli i naknadno pozove one koje je prerano precrtao :roll:

Bas naprotiv, jako je vazan...pored odbrane dosta je i sut poboljsao...a svaki igrac od koga se ne ocekuje da trpa i na kojeg odbrane manje obracaju paznju jako znaci......falice i kvalitativno i kvantitativno.....
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby fontaneros » 16 Aug 2019, 21:50

Gagi brate moj..

E sudbino kurvo raspala
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Slavisak » 16 Aug 2019, 21:52

Ko bre nalazi pozitivne stvari, jel ti umes da citas, ovo jeste strasna stvar , teska povreda i jeste da smo dodatno oslabljeni ali i dalje smo dovoljno jaki da dodjemo do finala, Gagi je igrac zadatka, nije nosioc igre nase ekipe, da je otisao Bogdanovic e to bi bila katastrofa epskih razmera , jos jednom zao mi je coveka i zelim mu brz oporavak.
Slavisak

Postby вређај » 16 Aug 2019, 21:52

bezvezarije wrote:Jbg, propuštena je velika prilika za zlato 2017., tada su mnogi pod sumnjivim okolnostima otkazali nastup. Sada Sale ne poziva Kalinića i Nedovića iako zna da imamo staklene igrače. I još daje neke debilne izjave kojima poručuje amerikancima da nas se plaše u finalu.

Да ли си ти дечко нормалан'?
вређај

Postby veljkos161 » 16 Aug 2019, 21:52

Odmetnik wrote:I ja moram da priznam da mi je posle ove povrede gagija, toplo oko srca kad pomislim da ce ga zameniti Siiiimonoviiiic.
Prosto dodje kao melem na ranu, da onakvu ljudinu menja kradljivac sekundarnih sirovina.

E tugo nesreco.

To sto se Gagi povredio ne znaci da se trebaju vredjati drugi reprezentativci , i mogli bi da ostavimo klubastvo po strani....
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Ćoba » 16 Aug 2019, 21:54

Slavisak wrote:Ko bre nalazi pozitivne stvari, jel ti umes da citas, ovo jeste strasna stvar , teska povreda i jeste da smo dodatno oslabljeni ali i dalje smo dovoljno jaki da dodjemo do finala, Gagi je igrac zadatka, nije nosioc igre nase ekipe, da je otisao Bogdanovic e to bi bila katastrofa epskih razmera , jos jednom zao mi je coveka i zelim mu brz oporavak.

Nisam na tebe mislio, drugi dio teksta je bio za tebe.

De budi realan i reci da ocekujes kako ce Sale zvati naknadno sad nekog od ove dvojice. Daj malo realnosti.
Ćoba

Postby Slavisak » 16 Aug 2019, 21:58

Mozda Todorovica, to mi jedino pada na pamet, Lucic,Guduric i Simonovic treba da budu na nivou i da povuku kao igraci zadatka.
Slavisak

Postby Ćoba » 16 Aug 2019, 22:00

Todorovica bi mogao zvati ali i to zavisi od mnogo faktora.
Ćoba

Postby Pit Bull » 16 Aug 2019, 22:02

Ja bih se smeo kladiti da nece biti naknadnih poziva.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

PreviousNext

Return to Reprezentacije