Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby jabukamen » 15 Aug 2019, 05:28

Raoul Duke wrote:Зато што га сви много воле, добар момак, мелем за свлачионицу :D

Spoiler: pokaži
Нисам једну лепу реч о њему приватно чуо. Мислим да га не подноси нико.

Necu zaboraviti momenat posle Teove najludje trojke Spancima kad umesto da 11 saigraca skoci na njega, samo mu Novica pritrcava, a sledecih 10 sekundi nigde nikog, pa cuveni odnos Djordjevic-Danilovic, sve se moze kad se hoce...
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby CrvenoCrno » 15 Aug 2019, 07:56

fontaneros wrote:
Chuck wrote:Kada je ovaj turnir u Grckoj?

Imas na temi SP Kina, okacio sam sve, i satnicu i ko prenosi...

ajd okaci link, hvala.
CrvenoCrno

Postby fontaneros » 15 Aug 2019, 08:05

fontaneros wrote:Akropolis kup je na programu od petka do nedelje. Termini su 17h i 19:30 h

Ucestvuju Turska, Italija, Grcka i mi

Prve dve tekme igramo od 17h (Turska, Italija)

Derbi je zakazan za nedelju, 19:30h protiv Grcke

Arena ce prenositi sve meceve i to uglavnom na Areni 1
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Ron Swanson » 15 Aug 2019, 08:56

jabukamen wrote:
Raoul Duke wrote:Зато што га сви много воле, добар момак, мелем за свлачионицу :D

Нисам једну лепу реч о њему приватно чуо. Мислим да га не подноси нико.

Necu zaboraviti momenat posle Teove najludje trojke Spancima kad umesto da 11 saigraca skoci na njega, samo mu Novica pritrcava, a sledecih 10 sekundi nigde nikog, pa cuveni odnos Djordjevic-Danilovic, sve se moze kad se hoce...

Nemoj da zezaš, tu je cela klupa skočila, vidi se da i ostali na terenu kreću u trk nazad, ali je odmah zvan tajmaut, a naša klupa je bila baš kod tog koša.
Ron Swanson

Postby Bogun » 15 Aug 2019, 12:55

U Grčku idemo bez Lučića, ostao na terapijama u BG, spreman će biti za put u Kinu.

Mislim da je u ovakvom razvoju situacije Simonović 100% u 12 igrača.

Lučić ne ide u Atinu; Sale: Jak turnir u pravom momentu http://sportklub.rs/Kosarka/Ostala-takm ... mentu.html
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby fontaneros » 15 Aug 2019, 13:02

Jeste da ga ne gotivim, da mi je antipatican strasno, ali za ovo... Kapa dole!

„Treba da pustimo te momke da se oni sami bore. Bez pritiska medija i javnosti. Zlato? Pa ja bih to najviše voleo. Da mi neko kaže, e bićemo prvaci sveta, ali da ti ‘rikneš’, ja bih rekao - može, nema problema. To zvuči, onako, loše. Ali ja, eto, to toliko volim“, kaže Štimac.
fontaneros

Postby Bogun » 15 Aug 2019, 13:04

Kako Štimi može da ti bude antipatičan? :D

Izjava. :blue:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Ćoba » 15 Aug 2019, 13:28

Bogun wrote:U Grčku idemo bez Lučića, ostao na terapijama u BG, spreman će biti za put u Kinu.

Mislim da je u ovakvom razvoju situacije Simonović 100% u 12 igrača.

Lučić ne ide u Atinu; Sale: Jak turnir u pravom momentu http://sportklub.rs/Kosarka/Ostala-takm ... mentu.html

Previse imamo igraca koji su u rizicnoj grupi za povrede, sve mi je teze da shvatim zasto je Sale prekrizio Nedovica tako rano.
Ćoba

Postby Fratelo » 15 Aug 2019, 13:38

Kakve veze imaju Nedovic i Lucic ?

Makao ga je sa spiska zato sto Nemanja moze samo dvojku da igra a tu imaju prednost Bogdan i Dragan.
Fratelo

Postby Ćoba » 15 Aug 2019, 13:42

Nemaju po pozicijama ali imaju po sirini sastava. Pa i taj Dragan je high risk igrac za povredu kao i Jovic i Micic za Tea smo vec vidjeli. Nedovic je 1/2 a ne cista dvojka. Nikad nije bio. Samo kazem da bi nam trenutno dobro dosao jedan takav osigurac jer ovako ce biti strepnja do samog kraja i moguce je da ce neko ici i nespreman.
Ćoba

Postby fontaneros » 15 Aug 2019, 14:15

Sve krece iz dobre atmosfere! :biggrin:

Image
fontaneros

Postby Radovan III » 15 Aug 2019, 15:52

Zbog ove povrede Lučića htjeli to ili ne opet moramo o Kaliniću.Ima tu svega pomalo.Tačno je da ga Teo i Bogdan ne vole ali nije to glavni razlog.Ako se neko sjeća Šarenog i one emisije o SP ima on scena kada Kalina uči Turčina da kaže Vučiću pederu.To je bila kap koja je prelila čašu.I to nije bilo mrsko Teu i Bogdanu.Naprotiv.Nedović?Pa sam ga je Sale označio kao nekog ko će biti stub reprezentacije podlije OI.Kako sada nije ni za širi spisak?Nije baš sve idealno u reprezentaciji Previše je uticaja i politike i pojedinih igrača.Ako ne dođe do tog famoznog finala mislim da će Sale da napusti reprezentaciju.
Radovan III

Postby Statista » 15 Aug 2019, 15:56

Fratelo wrote:Kakve veze imaju Nedovic i Lucic ?

Nikakve
samo sto sada imamo upravo onu situaciju od koje smo strepeli kad je Sale otkacio Nedovica i Kalinica, povredise se Teo i Lucic

Karma, bem li ga, nemam pojma

Dokaz da se tako ipak ne radi i da se ovakve stvari ne lome preko kolena.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Tegi » 15 Aug 2019, 15:57

Što volim ove sa 17 postova ispisanih na istu temu sa istom poentom. :biggrin:

Polako ljudi, čovek je preventivno ostao u Beogradu, da je sutra važna utakmica izvesno bi igrao. Nemojte da paničite zbog pauze od 5 dana.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Zlaja » 15 Aug 2019, 16:06

To onda znači da je postojao jak razlog da dvojac ne bude na spisku.

Mislim govorimo o selektoru koji je preporodio reprezentaciju, koji je sa tim momcima već evo 5. godinu, koji je otpisivao i vraćao nekolicinu igrača, koga je odbilo ubedljivo najmanje igrača od poslednjih ko zna koliko selektora i kome su ova dva naredna prvenstva vrhunac selektorske karijere.

I sad je čisto iz hira precrtao 2 imena.

Hau jes nou.

Umesto što se nabija ta karma još od prvog spiska i beše Mitrović Birčević dileme, te preko Bobija, pa sad konačno Kaline... bolje da se pitate šta je dvojac pogrešio pa da se ne nađe na SP.

Jer, kao što smo videli, na spisak su se vraćali i Bobi i Joka i Maki...

Ipak govorimo o čoveku koji ima iza sebe 15ak nacionalnih okupljanja i 11 medalja i koji malo više zna o timu, hemiji, odnosu prema obavezama, saigračima.
Zlaja

PreviousNext

Return to Reprezentacije