Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Unexpected » 01 Feb 2012, 23:29

:laugh:
Za Romu nikada nije bilo lako navijati, pa čak ni sa "onom" ekipom i Kapelom.

Inače, najbolji ortak u vojsci mi je bio veliki Zvezdaš i skoro isto toliki navijač Lacija (da apsurd bude veći, nadimak mu je bio Batica, zbog prezimena Mirković :laugh: ). Sezona kada je Partizan petardiran od Rapida (dušu mi je izvadio), i kada je Roma tukla Lacijale 5:1. Što sam ovo napisao nemam pojma...
Last edited by Unexpected on 01 Feb 2012, 23:31, edited 1 time in total.
The End.
Unexpected

Postby irriducibili » 01 Feb 2012, 23:30

belpH #77 wrote:na 0-0, 48min ili tako nesto...cist penal za Milan nije svirao...da je tad svirao, ne znam kako bi se odvijala tekma...Dias sklonio rukom loptu ispred El Sharavaja...ne moz' cistiji penal biti...

Pa dobro sad, bilo je sumnjivo.... :blush:

Mada su nas vec toliko puta ostetile sudije, da je red da nesto bude i u nasu korist... :beyond:
irriducibili

Postby belpH #77 » 01 Feb 2012, 23:32

irriducibili wrote:
belpH #77 wrote:na 0-0, 48min ili tako nesto...cist penal za Milan nije svirao...da je tad svirao, ne znam kako bi se odvijala tekma...Dias sklonio rukom loptu ispred El Sharavaja...ne moz' cistiji penal biti...

Pa dobro sad, bilo je sumnjivo.... :blush:

Mada su nas vec toliko puta ostetile sudije, da je red da nesto bude i u nasu korist... :beyond:

al kao sto rekoh...za Juve odlican rezultat...iskreno koliko ne volim Barcu, toliko ne volim i Milan...tako da mi je svejedno :)
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Grande Alessandro » 01 Feb 2012, 23:45

Hvala Laciju i Palermu! :okk:

Tron je iz kola u kolo sve bliži... :copa1:
Grande Alessandro

Postby irriducibili » 01 Feb 2012, 23:51

Unexpected wrote:Što sam ovo napisao nemam pojma...

Rastrojstvo, matori, rastrojstvo...

Nema veze, samo ti pisi, znamo i mi da nije nimalo lako za Romu navijati... :teacher:
irriducibili

Postby Unexpected » 02 Feb 2012, 00:00

irriducibili wrote:
Unexpected wrote:Što sam ovo napisao nemam pojma...

Rastrojstvo, matori, rastrojstvo...

Nema veze, samo ti pisi, znamo i mi da nije nimalo lako za Romu navijati... :teacher:

Nevezano za navijačko opredeljenje, jedina navijačka pesma koja može da priđe, ne skroz, našoj Da volim crno bele je

Ako nije off mogle bi da se pokače i ostale navijačke pesme...
The End.
Unexpected

Postby Houdini » 02 Feb 2012, 14:43

Hernan Crespo raskinuo ugovor sa Parmom
I didn't want to be a weight for Parma and it's not nice to be left on the bench or in the stands - that's why I took this decision.

Nije zeleo da uzima velike pare, smo da bi sedeo na tribinama.

Jednan veliki :blue: za mene jednog od najomiljenijih spiceva koji je ikada igrao u Interu. Nadam se da ipak jos nece zavrsiti karijeru.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Felipao » 02 Feb 2012, 15:09

Nece,ide u Indiju ;)

Image

Legenda :blue:
Felipao

Postby mali_buda » 02 Feb 2012, 15:17

^^^Na berzi u Indiji najbolje placen od svih fudbalera.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Felipao » 02 Feb 2012, 22:38

Scepovicu,Miljkovicu i ostali dupeglavci sto ste juche izvirili iz vasih vukojebina ucite se sta znachi velicina.Jedan intervju star desetak godina.

Image

Sto se tiche Krespa jedina zal sa moje strane jer nije ispunio svoju zelju "Zelim biti Parmin Batistuta" Prodat je za rekordnu sumu,ali po meni prerano jer je Tanzi i ovako bio pun ko brod...Inache kad zavrsi igracku karijeru verovatno se vraca u Parmu...
Felipao

Postby Houdini » 03 Feb 2012, 14:33

Inter salute Hernan Crespo

Image
Passion is his strength, and that's something he showed in Inter colours over 117 games and 46 goals. We're talking about Hernan Crespo. It was a love story from the moment he arrived in August 2002: in his first season he hammered in nine Champions League goals. He set off for England the following year but returned in 2006 to spend another three seasons with the Nerazzurri.

Three Scudetti and two Italian Super Cups was the Valdonito's trophy haul at Inter, but as well as the titles he also won the hearts of all Interisti.

His passion, beyond his sporting merits, is another reason why F.C. Internazionale wishes to warmly salute the Argentine striker, now that he has chosen to say goodbye to Parma (his last Italian club) and the Serie A in general.

:blue: :blue: :blue:
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Unexpected » 03 Feb 2012, 16:23

petak 3.02.2012 | 16:04
Roma i Inter ne igraju zbog snega
Izvor. B92

Utakmica 22. kola italijanske Serije A između Rome i Intera odložena je zbog jakih snežnih padavina, saopštili su organizatori meča.

Derbi utakmica je bila zakazana za subotu četvrti februar (15h). Zbog loših vremenskih uslova mogao bi da bude odložen i meč Čezena - Katanija, koji je zakazan takođe za subotu u 15 časova. Zbog snega je tokom nedelje odloženo nekoliko utakmica 21. kola Serije A, dok se nijedan meč ovog vikenda neće igrati u večernjem terminu.

Novi termini odloženih utakmica biće naknadno saopšteni.
The End.
Unexpected

Postby Felipao » 04 Feb 2012, 00:34

Hernan Crespo nikad nije krio privrženost najtrofejnijem vlasniku Parme,Calistu Tanziju,te isto tako razočaranje i tugu šta njegov prvi presidente prolazi kalvariju suđenja zbog cracka Parmalata:
-"Za njime su mi ostale u sjećanju posebno dvije uspomene.Prva je bila kad se 1997 suprotstavio mojoj prodaju Udineseu,kad su nudili 20 miljardi lira plus Olivera Bierhoffa koji je tad bio jedan od TOP svjetskih napadača.Njegov sin Stefano,koji je tada bio predsjednik,već je sve dogovorio s Pozzom da bi odjednom iskrsnuo stari Calisto koji je bjesno naredio sinu Stefanu kako moj odlazak apsolutno ne dolazi u obzir.To je bio veliki znak povjerenja kojeg je imao u mene i na tome sam mu zahvalan.Drugo lijepo sjećanje na njega je bio moj prvi Božić u Parmi,kad mu je cijela momčad poklonila teleskop a on me prozvao pred svima:"Hvala svima na lijepom poklonu,ali mislim da je potrebniji Crespu.Tako će napokon bolje vidjet di se nalazi gol." Volio se šaliti samnom i jako me iznanadilo sve ovo šta se desilo s Parmalatom.Mnogo mi je pomogao u teškim trenucima i pamtim ga kao pravog kavalira i gospodina,jako me pogodilo sve ovo šta se desilo zadnjih godina snjime.
Felipao

Postby Houdini » 04 Feb 2012, 01:03

Unexpected wrote:Roma i Inter ne igraju zbog snega

Novi termini odloženih utakmica biće naknadno saopšteni.

Utakmica se igra u nedelju 5. februara u 15h. I Milan - Napoli bi trebalo u isto vreme, ali tu me nemojte drzati za rec.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 05 Feb 2012, 12:44

PALACIO SE U LACIO UKAKIO :blue:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal