Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Slavisak » 10 Aug 2019, 23:59

Radovan III wrote:Jokić ima velike šanse da sledeće sezone bude MVP NBA ali samo u sistemu kakav igra Denver.U svakom drugom ima problema.Sale mora da vodi računa o tome.I da ne izmišljamo toplu vodu.Imamo najboljeg centra na svijetu i ne treba da ga bacamo na 4. Teo?Ako će da se oporavlja 10-15 dana od ove povrede bolje da ne ide na SP.I ovako je nespreman a još i to.Kod Litvanaca se vide neke konture.Vidi se sistem.Akcije koje ne prolaze uvijek ali se vidi da ih ima.Kod nas se vidi ogroman potencijal ali kao da ništa nisu vježbali ovih dana.Ne znam šta je Bogdan radio ovih mjeseci ali nije baš puno trenirao.Gudurić nije za NBA.Ima ova ekipy ogroman potencijal ali mora puno da se radi i da se to pretvori u timski kvalitet.

Kakvih bre problema , covek je tek stigao sa hipodroma i opet je odigrao sasvim dobru utakmicu, premalo koriscen , cesto su ga preskakali u napadu , on moze da igra u svakom sistemu, inace prijateljska ko prijateljska utakmica, vazno je da su konacno u punom sastavu , osim Teodosiceve povrede , nadam se da nije strasno i da ce se brzo pridruziti ekipi, bice igra sve bolja i bolja kako se SP bude blizilo.
Slavisak

Postby Bolkonski » 11 Aug 2019, 04:13

Jedan od najboljih igraca B NBA klase.
Daleko ispod Duranta, Lebrona, Dejvisa, Karija, Hardena, Lilarda, Lenarda i te klase, ali svakako TOP klasa.
Bolkonski

Postby veljkos161 » 11 Aug 2019, 05:20

Bolkonski wrote:Jedan od najboljih igraca B NBA klase.
Daleko ispod Duranta, Lebrona, Dejvisa, Karija, Hardena, Lilarda, Lenarda i te klase, ali svakako TOP klasa.

Možda čak i iznad Lilarda....25 poena u plej ofu uz odlične procente...a prvi nastup u plej ofu...uz to skoro dvocifren broj asistencija...brutalne brojke .....
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Bojdo » 11 Aug 2019, 05:55

TOP8 igrača lige, od Lilarda svakako bolji.

Nakon prvog brutalnog PO jasno je da uskoro ulazi u TOP5.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Nikola » 11 Aug 2019, 06:43

Samo da je Teo ok
Jokic ce stesati koje kilo do pocetka, opet ce biti debeo i opet ce da siluje redom bez obzira na sve
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby fontaneros » 11 Aug 2019, 07:54

Radovane,

Od svih njih, Bogdan je mozda i najvise trenirao...

Ima coveka iz Sakramenta i nisu izlazili ih hale maltene...

Neko je lepo napisao, Vasa mora da bude agresivniji, da gleda kos, da njegov igrac ne moze da pomaze sa njega...

Time se otvara vise prostora Bogdanu..

I ne znam za vas, ali meni bas fale Neda i Kalinic.. Pogotovo ovaj drugi.. Mada bismo sa Nedom i Lucom bili jos opasniji u kontri
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Dragan032 » 11 Aug 2019, 08:16

Luca i Gagi ubedljivo najgotivniji u ekipi!
Srcani, borbeni, igraci za pozeleti u svakom timu!

Vidi se neuigranost koja je i ocekivana obzirom na tek sada kompletiranu ekipu.

Jokic/Bogdan komparacija?
Sta sve trpi tastatura!?
Dragan032

Postby Ron Swanson » 11 Aug 2019, 09:12

Bolkonski wrote:Daleko ispod

:lollol:
Ron Swanson

Postby Dexi » 11 Aug 2019, 09:33

Sad opet kad krenu price zao mi sto nema ovog,pa bolje ovog da je zvao,posle prvog poraza dto je uopste Teo tu.Vecita negativa,pljuvacina.Podseca me na 2002 isto pljuvacina sto nije zvao Scepanovica Kari.Sto ovaj ,a ne onaj.Tada smo pogubili sve utakmice u pripremnom periodu,neke I sa20 razlike ,dve u grupi,pa na kraju bili prvaci.Mislim da ce tandem Jokic Bogdan biti bas ubitacan.I nemojte sada poceti da nipodastavate I njega kao Tea.Jokic jeste sjajan igrac verovatno vodeci ,odlican Ali decko sem jednog srebra iz Rija ,I plej ofa nba nema nista osvojeno za razliku od Bogdana koji je osvajso titule I u partizanu ,feneru ,reprezentaciji bio lider tima.Trebalo bi da image Malo vise postovanja Prema igracima .Ovaj put dosta zavisi I od Saleta,nikad nije imao ko sada kompletan tim.Kako CE ih uigrati.Verujem da ce biti na kraju sve u redu.
Dexi

Postby fontaneros » 11 Aug 2019, 09:39

Ae ne lozi se dexi, od starta sam pricao da Teo nije zasluzio da se nadje u 12 jer nista nije radio cele godine, ali da je eto morao biti pozvan kao kapiten ekipe..

Nego, sto panteri pljuju Bogdana jebote, na svim mogucim mestima, pa to je haos...

Najjaci koment koji sam procitao ide ovako:

"Nije on za prvu petorku, vec klasican igrac za rotaciju"

:lol2: :lol2:
fontaneros

Postby fontaneros » 11 Aug 2019, 09:52

fontaneros

Postby V.M. Varga » 11 Aug 2019, 09:56

fontaneros wrote:
I ne znam za vas, ali meni bas fale Neda i Kalinic.. Pogotovo ovaj drugi.. Mada bismo sa Nedom i Lucom bili jos opasniji u kontri

Nedović u ovakvom sastavu je još uvek višak. Mislim da sam i na ovom forumu napisao pre objavljivanja spiska da ne vidim Nedovića u sastavu osim u slučaju problema sa Jovićem. A i tada sam pisao da Teo ne sme da ima ulogu veću od 10-15 minuta po utakmici, odnosno računao sam i nadao sam se njegovoj skraćenoj minutaži. Pre svega zbog inteziteta u odbrani, video sam ga kao nekoga ko diriguje drugom postavom.

Imamo Jovića i Vasu na pleju, Bogdan je kombo, Gagi i Gudurić dvojke. To je to i bez Tea. Vasa da preuzme odgovornost, videli smo protekle sezone da to može i mora. Jović i Gagi da drže odbranu, Jović da donosi smirenost u organizaciji.

Nedović ne zna da igra odbranu, u napadu ima ulare, odnosno vidi samo koš, što ne mora biti loše ako nemaš kreacije u napadu, a toga imamo i previše i ovako treba ukombinovati ovo, a igra se sa jednom loptom, sa Nedovićem bi nam trebale tri kao 2005.
V.M. Varga

Postby V.M. Varga » 11 Aug 2019, 10:11

A što se tiče Kalinića, ja sam imao ideje kako iskoristiti Bobija, a da odbrana ostane utegnuta, a bez Kalinića to nije moguće i zato mi ja žao što ga nema.

Imao sam ideju da se pusti Bobi po 5 vezanih minuta u prvom i drugom poluvremenu da izdivlja sa postavom Jović, Gagi, Lučić, Kalinić, da oni tuku i grizu za njega, a na njega samo da se spušta u ta dva intervala. Malo ružne i rudarske košarke. Ali jbga, ne pitam se ja. :laugh:
Last edited by V.M. Varga on 11 Aug 2019, 10:13, edited 1 time in total.
V.M. Varga

Postby Rancesco » 11 Aug 2019, 10:13

Dal je realno, samo mi je bilo da nas zaobidju povrede ali ne vredi. Nadam se da ce se nekako oporaviti ali verovatno ce to teze da ide
Rancesco

Postby СрбинПодгорица » 11 Aug 2019, 10:14

Проблем велики.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

PreviousNext

Return to Reprezentacije