Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby AirBall » 02 Aug 2019, 17:42

Pojavio se trac na forumu Bournemouth-a da Fraser prelazi u Liverpool jer odbija da produzi ugovor, a u suprotnom pravcu odlazi Harry Wilson...

Videcemo koliko su navijaci informisani :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Baxter Stockman » 02 Aug 2019, 17:50

Uu to bi bilo fino :D

Wilson beše onaj mali iz Derbyja? Fraser se sad verovatno može uzeti za neku siću, čini mi se da mu skoro ističe ugovor...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby AirBall » 02 Aug 2019, 17:58

Baxter Stockman wrote:Uu to bi bilo fino :D

Wilson beše onaj mali iz Derbyja? Fraser se sad verovatno može uzeti za neku siću, čini mi se da mu skoro ističe ugovor...

Da, Wilson je izdominirao na pozajmici u Derby-u i umalo ih uz Mount-a iz Chelsea nije uveo u PL...

On je igrac Liverpool-a, ali ga Klopp nema u dugorocnim planovima...

Odredjeno je za njega obestecenje u iznosu oko 22 m. £ i odbijeni su zahtevi Newcastle-a i jos nekih klubova da ode na pozajmicu... Klopp je izjavio da to nije dobro za njegovu karijeru i samo prodaja dolazi u obzir...

Fraser za par dana ulazi u poslednju godinu ugovora sa Tresnjicama i za sad odbija da potpise novi... Zna da ukoliko to ucini ceka ga sudbina Zahe, zacepice maticni klub obestecenje 80 miliona i niko ga nece kupiti... Ima vec 25 godina i vreme mu je da ide ukoliko racuna na velike stvari...

Ako ne napusti klub u narednih 7 dana u januaru moze da potpise za neki klub bez obestecenja jer ulazi u poslednjih 6 meseci ugovora...

Inace Liverpool super saradjuje sa Tresnjicama, uvalili su im za ozbiljne pare svoj skart Ibe-a i Solanke-a, a bio je na pozajmici desni bek Clyne...

Po meni je ovo sasvim realan scenario...
AirBall

Postby Kreanga » 02 Aug 2019, 18:07

Kako Ed busi trenera.
Kreanga

Postby fontaneros » 02 Aug 2019, 19:41

Danilo + 35 milona za Kansela

Kean sutra postaje karamela, zivo me zanima, dal su uspeli da ubace povratnu klauzulu, ako jesu, dva top poslica
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby AirBall » 02 Aug 2019, 19:43

fontaneros wrote:Danilo + 35 milona za Kansela

Kean sutra postaje karamela, zivo me zanima, dal su uspeli da ubace povratnu klauzulu, ako jesu, dva top poslica

Ne vidim po cemu je Danilo dobar posao za Juve, prosecan igrac na tom nivou fudbala..

Cancelo je klasa iznad..

Tih 35 miliona nije ni za zub kad su takvi klubovi u pitanju, to je novac veliki za Dinamo iz Zagreba, za Juve nije...
AirBall

Postby fontaneros » 02 Aug 2019, 19:49

Ma ne sumnjam ja da ce se naci neka ovca kome cemo uvaliti danila... Pelegrinija ocekujem na levoj strani, opasan je potencijal.. A kanselo je i hteo da ide..

Pri tom, ja ga licno ni ne gotivim previse, mnogo visi gore.. A i mozda Sari zaigra 3-5-2
fontaneros

Postby AirBall » 02 Aug 2019, 19:53

fontaneros wrote:Pri tom, ja ga licno ni ne gotivim previse, mnogo visi gore.. A i mozda Sari zaigra 3-5-2

Koliko znam Sarri-ball je 4-3-3, on nikad ne igra nista drugo sem te svoje taktike koja ga je proslavila... :D

Sarri ne igra sa wingback-ovima nego cetiri u liniji za razliku od Pep-a koji ce samim tim znati vise da koristi Portugalca...

Da Mendy nema problem sa kolenom kakav ima City bi ispasao novu stranicu fudbala kad su wingback-ovi u pitanju..
AirBall

Postby fontaneros » 02 Aug 2019, 20:01

To je igrao pod vezuvom, jer je imao nesposobnjakovice poput ruija i hisaja... ovde je to druga prica.. cak i huan pegla dobro na beku

Nego sam ja nesto citao da se bas zato jurio de liht, da bi se on kao odlicno uklopio u tu 3-5-2 pricu

O tom potom
fontaneros

Postby AirBall » 02 Aug 2019, 20:05

fontaneros wrote:To je igrao pod vezuvom, jer je imao nesposobnjakovice poput ruija i hisaja... ovde je to druga prica.. cak i huan pegla dobro na beku

Nego sam ja nesto citao da se bas zato jurio de liht, da bi se on kao odlicno uklopio u tu 3-5-2 pricu

O tom potom

Pa ne samo pod Vezuvom nego i u Chelsea-u, promenio je u potpunosti stil igre koji je forsirao Conte i sa kojim je dosao do titule...

Bez obzira sto je postigao odlicne rezultate imajuci u vidu okolnosti navijaci Chelsea su ga prezirali i citave sezone su trazili da ide...

On je po meni odlican trener, ali tvrdoglav kao magarac, sumnjam da ce odustati od onoga sto forsira citavu karijeru, ali videcemo, ko zna...
AirBall

Postby fontaneros » 03 Aug 2019, 14:53

Djenova dovela Senea iz Ajaxa

Lozano nece vise da bude u PSV-u, ceka se napoli da iskesira 40 miliona

Nemački Skaj piše da je Bajern postigao dogovor sa Lerojom Saneom za godišnju platu od 18.000.000 evra. Dogovor između klubova još nije postignut, ali bi trebalo sve da bude rešeno do četvrtka.

Pfff :nisamja:
fontaneros

Postby AirBall » 04 Aug 2019, 12:27

Veliko pojacanje za Everton, finalizovan je transfer Keana iz Juventusa...

Maguire snimljen u Manchesteru kako ide na lekarski pregled pred potpis ugovora sa ManU-om

AirBall

Postby Ron Swanson » 04 Aug 2019, 13:20

Izgleda da će Mandžukić u Junajted.
Ron Swanson

Postby Angus Young » 04 Aug 2019, 13:24

Sta bi sa Dibalom? Mandzukic iskljucuje Dibalu ili?
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby AirBall » 04 Aug 2019, 13:26

Angus Young wrote:Sta bi sa Dibalom? Mandzukic iskljucuje Dibalu ili?

Po poslednjim informacijama Ole ne zeli Madzukica, ne uklapa mu se u zeljeni profil...

Situacija sa Dybalom je poprilicno komplikovana... Juve i ManU su se sve dogovorili, ali igrac za sada zateze... Ne napusta mu se Italija i generalno Latinosi ne vole da igraju u Engleskoj, to im je poslednja opcija u karijeri...

Navodno im trazi neki bolestan novac, ManU nije spreman da ide preko 11 miliona evra godisnje...

Inter je povecao ponudu za Lukakua na 80 miliona evra, ali ManU nije samo do novca vec zeli da dodje i do kvalitetnog napadaca...
AirBall

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal