Mozda je Zoc bio malerozan, ali je tome donekle i sam kumovao u ono vreme. Jer mu je tamo od 1998. bilo preslo u naviku da na skoro svaki turnir vodi po nekog nespremnog igraca (1998. vodio Loncara koji je igrao ukupno 10 minuta, pa i Djordjevic skoro da mu nije igrao, ali to je ipak druga stvar, 1999. poveo Stojakovica da mu odigra ukupno minut, a ni 2000. on nije bio skroz spreman, 2005. Tomasevic na cetiri meca ni sekundu nije odigrao. 2004. nije bilo tako, ali oni mecevi protiv Novog Zelanda i posebno Kine ce uci u anale blama, bez obzira na to sta je bilo posle na EP, ta Olimpijada je po meni ipak najveca kosarkaska blamaza reprezentacije ikada, u Novom Sadu smo makar gubili od kosarkaskih velesila.
Edit: Da, zaboravih za 2004. i OI da Zeljko nije hteo ni da cuje da Stojakovic dobije duzi odmor koji je trazio, na njemu pravio nekakav autoritet, iako je ovaj prethodno bio drugi strelac ligaskog dela NBA... A secam se, mi jos i to bagatelisali, "Ma koji ce nam Pedja, u Atini smo ionako samo uzimali zlato…"
Nazalost, 2002. i onolika sreca je morala da nam se vrati. Mada je tu po meni vec 2003. bila napravljena greska sto se prilicno labavo preslo preko toga sto su pojedinci otvoreno bojkotovali Duleta iz kojekakvih razloga, pa smo vec tada igrali fakticki sa B timom. Pominjes 2006, mislim da nam realno ni 2007. nam sastav nije bio preterano bolji, samo sto je razilika bila u tome sto su vecinu Mokinog sastava ipak cinili nekakvi talenti, a Sakotinog YUBA olupine.