Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Zlaja » 31 Jan 2012, 21:21

valdja su guarin i polombo na pozajmici do juna sa pravom okupa...
Zlaja

Postby Houdini » 31 Jan 2012, 21:39

Mislio sam na pozajmicu Huana, za ovog znam i vrlo me to obradovao :biggrin:

zlaja86ns wrote:valdja su guarin i polombo na pozajmici do juna sa pravom okupa...

Da pozajmice sa pravom otkupa, a ugovori potpisani do 2015. i 2016., vrlo interesantno, sa ovim sam se retko susretao.

Angelo Palombo is an Inter player. The 30-year-old midfielder, with 21 appearances and 1 goal for Italy, 372 appearances and 13 goals in professional football, has signed from Sampdoria on loan with an option to purchase.

Accompanied by his agent Tullio Tinti, the player put pen to paper on a contract that expires on 30 June 2015 in F.C. Internazionale headquarters this evening, in the presence of technical director Marco Branca and sporting director Piero Ausliio.

Fredy Guarin arrives at Inter (on loan with a purchase option) with much experience and a great desire to win again. Born in Puerto Boyaca, Colombia on 30 June 1986, he came up through the youth system of Atletico Huila and Envigado. He then moved to Boca and proceeded to Europe: first in France (Saint-Etienne) and then later, Porto. Guarin has 36 caps with the Colombian national team. The midfielder is capable of playing in several roles and formations and he has a nose for goal, with 23 already scored in his career.

Guarin, who underwent a medical this morning, has signed with Inter until 30 June 2016.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby KKP » 31 Jan 2012, 22:17

Fredi Guarin je sjajan vezista, mislim da će Inter dobiti veliko pojačanje u njemu, sad tek vidim zašto se Lućo Gonsales vratio u Porto... :)
KKP

Postby Unexpected » 31 Jan 2012, 22:27

Parma - Juve odloženo zbog snega.
Image
The End.
Unexpected

Postby Felipao » 31 Jan 2012, 23:42

Nije odlozeno zbog snega vec zbog Juvea.I po daleko gorim uslovima se igrala veceras Seria A.

Inache zabo nam Juve i Palombu u poslednjem trenutku.Uspeli smo da se otarasimo nekih pavijana poput Pelea,josh zaradili na njemu kao i Boriniju fino posle 6 meseci a dosli za dz,legenda Ernan ide u Indiju.
Felipao

Postby Felipao » 31 Jan 2012, 23:52

"Od početka su imali želju da se odgodi!" -furiozan je direktor Pietro Leonardi u ovim trenucima pred mikrofonima SKY-a. Bilo je tu još riječi koje zbog pristojnosti nećemo prevoditi,ali mora se priznat da je inače 'skuliran' Leonardi rijetko viđen ovako bijesan kao šta je večeras.-"Situacija je jako jednostavna: nebi se smjelo pitati klubove dali se može igrati nego odgovorne za sigurnost! Odmah sam rekao da odluku trebaju donesti oni koji su kompetentni a ne mi predstavnici klubova. Kompetentni su nakraju išli slušati žalbe Juventusa i odgodili utakmicu. Isti kriterij sam priželjkivao i za Parma-Palermo,kad igrači nisu vidjeli ni na metar.Zašto su tad vrijedila jedna pravila a sad vrijede druga? Ljut sam jer sam shvatio od jutra da Juventus neželi igrati.Teren zaleđen ili samo snijeg?Nisu ni znali kakvo je stanje a već su tražili odgodu! Nakraju je delagacija odlučila da se neigra zbog sigurnosti na tribinama,a Juventini su odpočetka počeli pričati o stvarima koje spadaju pod drugu fazu,a to su uvjeti travnjaka.Zato sam tražio da kompetentni odluče.Datum utakmice?Isključuje se da se igra sutra,jer će snijega biti dosta.Vidjet ćemo kad će se igrati.Nadam se da će ovaj put poslušat i naše mišljenje.Nemogu povlačit za nos navijače Parme.Mnogi su već došli na stadion a oni odgode u 20h?!!? Nije pošteno!"
Felipao

Postby Grande Alessandro » 01 Feb 2012, 08:47

Conte: Ljut sam jer sam znao da će se ovo desiti
31.01.2012 - 22:50

Trener Juventusa smatra da se utakmica mogla igrati u ranijem terminu, te da nije istina da je Juventus kriv za odgađanje utakmice.

Kako se osjećate ? Izgleda da ste ljuti ?

"Da, zato što je ovo čudna situacija. Moglo se učiniti nešto više.Znali smo već u subotu da se neće igrati, jer se očekivalo da će padati snijeg danas u Parmi. Sada moramo da se vratimo u Torino autobusom, što je nekih 10-15 sati vožnje, a opet ćemo morati da dolazimo i da se opet pripremamo za utakmicu sa Parmom."

"Žao mi je što se priča da Juventus nije htio da igra večeras, jer sam jučer na konferenciji za novinare rekao da želim da odigramo dobru utakmicu. Ako neko misli da sam ja urgirao da se utakmica odgodi, želim da znam zašto ?
Danas nije bilo uslova da se utakmica odigra i moraju se pružiti tačne informacije, jer ne želimo da se navijači Parme naljute na nas, zbog te sramotne vijesti da smo tražili odgodu".

Šta mislite kad kažete da se moglo učiniti nešto više ?

"Moglo se igrati u 15h, jer vjerovatno ne bi bilo ovakvih problema. Mi smo igrali protiv Udinesea jer je naš stadion ispunio sve uslove.Da je bio u pitanju neki drugi stadion, vjerovatno se ne bi igralo."

"Sada, kada se pojačava ritam utakmica, moraju se iznaći načini kako bi se ovakve stvari izbjegle i kako bi navijači mogli bezbjedno dolaziti na stadione. Šteta je što sada krećemo ka izlazu, jer su na tribinama pojedini navijači Parme koji nam zvižde, uvjereni da smo mi krivi za odgađanje utakmice, što nije tačno."

"Na kraju smo došli ovdje, vidjeli 10 centimetara snijega, i sada moramo u autobus kako bi putovali 15 sati do Torina. Uz to znamo da ćemo morati da se opet vratimo ovdje, pa mi recite kakva je tu prednost za nas? Ponavljam, moglo se igrati u ranijem terminu".
Grande Alessandro

Postby Unexpected » 01 Feb 2012, 16:03

Još dve utakmice odložene zbog snega, Bolonja - Fiorentina i Sijena - Katanija.
The End.
Unexpected

Postby VMJunior » 01 Feb 2012, 22:15

Grande Diego Milito! :blue:

Igrali su u poslednjih 20ak godina bolji,skuplji,poznatiji napadaci od njega za Inter ali nijedan mu nije do kolena po onome sto je dao Interu za nepune 3 sezone.Spomenik da mu dignu.

Steta sto su ga pratile povrede.
VMJunior

Postby irriducibili » 01 Feb 2012, 22:40

Gori Rim, barem ona bolja polovina, pao je Milano... :algabacaju:

2-0, pobeda cista kao suza...

Kaljari takodje objasniotm... :fies:
irriducibili

Postby Unexpected » 01 Feb 2012, 22:47

Fino ih dotukoste na kraju.

irriducibili wrote:...polovina...

Sad ga pretera... :biggrin: :bleh:
The End.
Unexpected

Postby irriducibili » 01 Feb 2012, 23:14

Unexpected wrote:Sad ga pretera... :biggrin: :bleh:

Il tempo e dalla nostra parte... :P
irriducibili

Postby Houdini » 01 Feb 2012, 23:19

Duel Milito - Mikoli na ledu Meace, jedan 4, drugi 3 gola. Nazalost Mantovani je dao jos jedan gol pa se zavrsilo 4:4, ne nepoznat rezultat kada igramo sa sicilijancima.

Il Principe se vraca u strasnu formu, poslednjih par meceva je onaj stari Milito iz Djenoe i prve sezone u Interu.

Nazalost pali smo kao sto sam ocekivao nakon osam vezanih pobeda (ono sto sam ti pricao Irr) i nadam se da cemo se brzo vratiti na pravi kolosek i bez problema doci na 3. mesto.

Cestitke i Lacijalima i Kaljariju sto su srusili dva mrska nam protivnika :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby irriducibili » 01 Feb 2012, 23:24

Houdini wrote:Cestitke i Lacijalima i Kaljariju sto su srusili dva mrska nam protivnika :biggrin:

Tacnije 1 protivnika i 1 olinjalu, bezubu vucicu... :jezik:
irriducibili

Postby belpH #77 » 01 Feb 2012, 23:25

irriducibili wrote:2-0, pobeda cista kao suza...

na 0-0, 48min ili tako nesto...cist penal za Milan nije svirao...da je tad svirao, ne znam kako bi se odvijala tekma...Dias sklonio rukom loptu ispred El Sharavaja...ne moz' cistiji penal biti...

mada, ja sam happy...FORZA JUVE!
- dum spiro spero -
belpH #77

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal