Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby СрбинПодгорица » 01 Jul 2019, 15:11

Погледајте бекове, једино ко би можда могао да се замијени са Недовићем је Гудурић. Али добро је док је расправа око квалитетних играча :)
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Olimp » 01 Jul 2019, 15:17

Ja Saletu vjerujem maksimalno i podršku ima sve da vodi Štimca umjesto Jokića.
Samo plašim se povreda i da na kraju od potencijalno najjačeg tima odemo sa nekim bezveznim kao 2017.

Ako Kalinić narušava atmosferu pa zato onda OK. Ali on je dugogodišnji reprezentativac, ginuo je i bio vrlo srčan, mislim da ne zaslužuje da ga se ovako pljuje zbog stvari koje nemaju veze sa košarkom. Pogotovo tu mislim na drkačku epizodu.
Olimp

Postby Dylam Dop » 01 Jul 2019, 15:17

Bogun wrote:Todorović je povredio ACL septembra 2018. godine i nije igrao od tada(koliko ja znam), Sale ga je verovatno pozvao jer je bio najbolji u onom prvom krugu kvalifikacija, a i da se kao Mačvan spremi za sledeću sezonu.

Odigrao je nekoliko minuta u posljednjim kolima Endese, bez ucinka. A za ovo drugo se svakako slazem, pozvao ih je kao rekonvalescente da se pripreme za iducu sezonu.

Sto se tice Kaline, imao je Sale sa njim trzavica od ranije.. Ako se dobro sjecam pauzirao je na par utakmica i na Eurobasketu 2014. a onda mu je spocitavao i prepiranje sa sudijama na nekom od derbija kojem je i sam prisustvovao, moguce da ga je ovaj put izostavio sa spiska i za nauk ostalima, nakon ovih posljednjih vansportskih ispada. Sale malo trenira strogocu.. Ali opet, to je mogao odmah saopstiti cim je objavljivao onaj prethodni prosireni spisak. Stoga, ne isklkjucujem da je opet neto drugo moglo biti posrijedi. Za Nedovica mi je vec cudnije, ako je mogao ostaviti Todora i Macvana koji gotovo nikako ove sezone nisu igrali, mogao je i njega, a izostaviti Avramovica.

Ali Bircha i Simon, jbt! :roll: Nadam se samo da nijednog necemo gledati u KIni..
Dylam Dop
Guest

Postby Adzinho » 01 Jul 2019, 15:20

Mora da Sale ima jak razlog, jer je ovo bas ozbiljan hendikep. Koliki god moron bio, Kalinic je ubedljivo najbolji defanzivac u reprezentaciji, a pred kraj sezone je igrao najbolju kosarku u zivotu. Zeljko ga nije vadio iz igre, cak je i procente suta dramaticno popravio.

Vise nam znaci nego Simonovic, ludi Birca, Lucic i Milosavljevic zajedno.
Adzinho

Postby Dimitrije » 01 Jul 2019, 15:26

Čovek je javno imao sukob sa bar dvojicom rep. kolega, šta je bilo iza zatvorenih vrata ne znamo, mogao je da podeli svlačionicu ako već i nije. Od svega vidjenog od njega najgora mi je reakcija gde je on kul sa time što neće da ga pozdravi čovek kom je pevao da vrati konju glavu, ne zamera njemu Kalina ništa.
Dimitrije

Postby veljkos161 » 01 Jul 2019, 15:54

Igracki, falice svakako.... ovako, Raduljica uvek ima mesta ako vec idu po starim zaslugama , za bradonju uvek, za Bircu i Simona ako bas mora :beyond:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby vladokv » 01 Jul 2019, 16:05

bas mi je krivo za drkosa

sad cu mozda i da ispratim reprezentaciju

u kom trenutku je Dangubic otpao ?

EDIT : iskreno, meni Simonovic mi nikada nije smetao kao osoba iako je imao neke svoje momente. Mislim da je on ok tip.
Last edited by vladokv on 01 Jul 2019, 16:10, edited 1 time in total.
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby Bolkonski » 01 Jul 2019, 16:08

vladokv wrote:bas mi je krivo za drkosa

sad cu mozda i da ispratim reprezentaciju

Da se ne pojavi kradljivac pehara i junak sa stisnutom pesnicom u igri 5 na 3, pa da se stvore neki uslovi.
Bolkonski

Postby Cvele » 01 Jul 2019, 16:11

Da je Kalina,košarkaški gledano,savršen šraf za ovu repku,jeste,ali ipak mi je beskrajno drago što ga je Sale otpisao. :biggrin:
Cvele

Postby Admiral » 01 Jul 2019, 16:21

Bravo Sale.
Pljunuo bi na sebe da je Micova oterao a ostavio Kalinu.

Šteta za Kalinu...šteta što je dobar igrač ali ipak previše glup da bi plivao bez ekscesa.
Ovo ponašanje moralo je da se sankcioniše.

Kad je oterao Micova Sale je imao spremnog Kalinu koji je tada "nadolazio". Sad je tu Luča i nema zime.

Sto se Nedovića tiče za mene očekivano.
I logično je da Gudura i Gagi dobiju prednost.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Crna Ovca » 01 Jul 2019, 16:23

Cvele wrote:Da je Kalina,košarkaški gledano,savršen šraf za ovu repku,jeste,ali ipak mi je beskrajno drago što ga je Sale otpisao. :biggrin:

Takodje :okk:

ali ne volim ove komentare "e sad mogu da gledam reprezentaciju", navijao bih za Srbiju i da je prva petorka Covic Guduric Lazic Kalinic Odzo :D
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby Skafi » 01 Jul 2019, 16:25

Kad si reprezentatovac svoje zemlje, moraš se ponašati u skladu sa tim.
Skafi

Postby Admiral » 01 Jul 2019, 16:30

Amin.

Ako neko zna šta to znači, zna selektor.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Skafi » 01 Jul 2019, 16:34

Zanimljivo da je sad u onoj Šarenčevoj emisiji prilikom gostovanja u Istanbulu, na pitanje koji im je dres najdraži, Gudurić rekao reprezentativni, a ovaj Vojvodine iz Novog Sada. Možda je on već neko vreme i znao da neće biti pozvan.
Skafi

Postby Tufi » 01 Jul 2019, 16:34

Dangubic je isto otpao danas.

Ako otpadne i Simon cak i najzagrizeniji nemaju ni jedan jedini razlog da ne navijaju
Tufi

PreviousNext

Return to Reprezentacije