Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby ilika99basket » 27 Jun 2019, 15:52

https://www.instagram.com/p/By8Nz9ihd5b/?igshid=1e676m0gp63cv

pesma podrske jednog lika, amaterski ali ima neku poentu, dole je tekst
ilika99basket

Postby fontaneros » 28 Jun 2019, 21:37

Bobi kod Sarenog

Hahahhahaha, grmi "Luda po tebe" :lol2:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Dylam Dop » 29 Jun 2019, 06:43

Nikola wrote:Fina emisija i inace fin citav serijal i ideja da se napravi.
Neka vajda i od RTS-a konacno

Seronje neopisive (nebrojeno koji vec put), Sarenca i njegov entuzijazam na stranu.. Proslo ljeto su odmah kacili na YT sve emisije koje su isle sl. povodom prije odlaska spichoshut-splavar-livadara u Rusiju. Sad ne mogu ove izbaciti na YT kad je cijela nacija s pravom ustreptala.. Heb.la ih 'planeta' i citav taj koncept! Registrovao sam se vec jednom tamo prije dosta mjeseci, mozda i godinu (ne sjecam se razloga, ali znam da nisam opet mogao odgledati ono sto sam naumio bio - bijase zabranjeno za ove sa IP-om van Srbije ili tako nesto, opet se ne sjecam tacno), u medjuvremenu sam zaboravio ime i lozinku pristupa, mrzi me da sve iznova trazim, iz inata necu da pravim novi nalog, a nisam ni mazohista!

Jbt, nekad doista pomislim da je napalm do temelja jedino rjesenje za sav otpad sto se tamo dugotrajno nakupljao na RTS-u ili makar ona Bakiceva "revoluciona pravda" ma sta pod njom mislio.
Dylam Dop
Guest

Postby Nikola » 29 Jun 2019, 07:34

Znam i mene nervira sto ne kace odmah. Planeta mi sljaka odlicno, ali ne kontam zasto ne mogu odmah da okace emisiju, nego tek posle nekih 24h. Ovo sa Bobijem jos nisam odgledo
Sto se Youtubea tice, tamo nema nicega. Pa, Aninu izjavu posle Rusije je izbacio neko potpuno deseti, umesto da RTS sve to lepo odradi
Idioti klasicni, zato i rekoh, sam koncept emisije je jedino pametno da su se neceg setili.
A kad krenu muskarci, bice standardno - pola h maksimum pre tekme neki gost i 10 minuta posle, ako i toga bude, jer ce se igrati kasno po nasem vremenu. Ne dao Bog da prave neke specijalne emisije
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Bogun » 29 Jun 2019, 08:45

Igraće se rano po našem vremenu. :biggrin:
Elem, sreća da je ostatak svetskog prvenstva na Sport klubu pa će moći na miru da se odgleda i još bez Dende.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby baketa96 » 29 Jun 2019, 08:48

Ja ne mogu da zamislim gledanje nase reprezentacije bez Sarenog
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Nikola » 29 Jun 2019, 10:04

Bogun wrote:Igraće se rano po našem vremenu. :biggrin:

Kako kome :D Ne mora da znaci. Mrzi me sad da trazim, ali vremenska razlika je takva da je tu negde posle ponoci, iako ne znam raspored pojedinacnih tekmi
Ali najbolji prijatelj mi radi u Kini pa znam otprilike. Ne bi trebalo da bude onih suludih termina u 4 ujutru, barem u prvoj fazi
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Tegi » 29 Jun 2019, 11:08

Kada su bile OI u Pekingu, jedino sam zbog streljaštva i odbojskaške utakmice Srbija-Rusija mora ustajati oko 5h.
Za sve ostalo je bilo dovoljno da se ustane kao da se ide prepodne u školu. :biggrin:

Sve u svemu, SP u Brazilu i OI u Riju su za đake, studente i besposličare imale idealnu satnicu. Ustaneš u podne, legneš oko 4 ujutru i sve možeš da ispratiš.

Kada je bilo SP u Japanu, termini utakmica u grupnoj fazi su bili 6, 9 i 12, a u nokaut fazi 9 i 12. Sada će biti u 9:30 i 13:30.
Očigledno je Kineze bolelo uvo da se prilagođavaju Evropljanima (A i zašto bi?), za razliku od Brazilaca 2014., koji su najbolje utakmice stavljali u svoj popodnevni termin kako bi se kod nas to gledalo oko 21h, a u ponoćnom terminu su uvek gurali najgore utakmice. Da ne govorim o SP u SAD gde nijedna utakmica nije odigrana uveče.
Kineze je bolelo uvo, inače bi stavili da se utakmice igraju u 18 i 21 po njihovom, tj. 12 i 15 po našem.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Bogun » 29 Jun 2019, 13:31

Omašio si malo vremenske zone Nikola. :biggrin:

Mi utakmice u grupi igramo od 09:30 i 13:30.

Ako je u Kini 13h kod nas je 7h ujutru.

Oni su +6 u odnosu na nas.

Evo i Tegi pisao, nisam spazio na prvu. :biggrin:
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby baketa96 » 29 Jun 2019, 13:47

Kako ce da nestane produktivnost na poslu :D

Jedva cekam prvenstvo, jebes fudbal basket je zakon

Kada ce Jorgovan da izbaci pjesmu? :D
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Bogun » 29 Jun 2019, 14:01

Odmor je spreman za taj period. :biggrin:
Bogun

Postby fontaneros » 29 Jun 2019, 14:37

Bukvalno ta prica, more, pivo, tekme :okk:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Nikola » 29 Jun 2019, 15:38

Bogun wrote:Omašio si malo vremenske zone Nikola. :biggrin:

Mi utakmice u grupi igramo od 09:30 i 13:30.

Ako je u Kini 13h kod nas je 7h ujutru.

Oni su +6 u odnosu na nas.

Evo i Tegi pisao, nisam spazio na prvu. :biggrin:

U pravu si. Sto je najgore, ja hleb zaradjujem od toga, kineski ne, naravno.
Drugim recima, necu ni da spavam

Nikola

Postby Dylam Dop » 29 Jun 2019, 16:55

Nikola wrote: Ne dao Bog da prave neke specijalne emisije.

Vjerovatno ce da pozovu Maljkovica, Djurovica i tako tu vrem. pregazenu ekipu da naprdjuju.. U principu ok, dobro eto da su napravili makar ovaj serijal sa igračima. Nije za očekivati da organizuju nekakav otvoreni studio sa analizama na kraju dana alike ESPN/TNT, to je ipak prepusteno SK kao specijalizovanom sport. kanalu. Mada, ja bih imao želju u jednom takvom potencijalnom otvorenom studiju, u nokaut-fazi, da vidim i čujem analizu i suptilna, taktička zapažanja jednog Kokoškova, Stojakovića.. Ali to su gospoda ljudi, nemaju vremena za takvo već zgubidanisanje..
Dylam Dop
Guest

Postby Bogun » 01 Jul 2019, 13:28

Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Ognjen Kuzmić.

Prvo pa muško.

Nema Kalinića i Nedovića.

Još ako znamo da Mačvan neće ići na SP kako je rekao Sale, to je 17 imena. A ako ima takav stav prema Mačvanu, pretpostavljam da ni Todorović neće u 12, to su dva igrača manje.
Aleksa Avramović je zalutao na ovaj skraćeni spisak.
Last edited by Bogun on 01 Jul 2019, 13:31, edited 2 times in total.
Bogun

PreviousNext

Return to Reprezentacije