Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: U susret Londonu

Postby AirBall » 30 Jan 2012, 17:35

Felipao wrote:Ovo niko ne spori ali moje pravo je da ne volim tog Djokovica.Mesi je josh veci fenomen pa ne volim ni njega.

To jeste tvoje pravo, kao sto je i nase pravo da konstatujemo fakte i da se radujemo uspesima nekoga ko slavu zemlje pronosi kroz svet...

S obzirom da nas ima ovakvih i onakvih i da jedni drugima misljenje promeniti necemo, jedino sto mozemo je da se svako drzi do sebe i da se ne sukobimo oko nekih nepremostivih razlika...

Ispraviti krivu Drinu necemo sigurno...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Felipao » 30 Jan 2012, 17:39

AirBall wrote:To jeste tvoje pravo, kao sto je i nase pravo da konstatujemo fakte i da se radujemo uspesima nekoga ko slavu zemlje pronosi kroz svet...

S obzirom da nas ima ovakvih i onakvih i da jedni drugima misljenje promeniti necemo, jedino sto mozemo je da se svako drzi do sebe i da se ne sukobimo oko nekih nepremostivih razlika...

Ispraviti krivu Drinu necemo sigurno...

Pa ispada da je tebe sprecavam da se radujesh njegovim uspesima?

Apsolutno.
Felipao

Re: Teniske diskusije

Postby Houdini » 30 Jan 2012, 17:40

Liv wrote:A vidis Houdini, ja sam sve obrnuto cula za JJ. I to od nekih nasih trenera.
A i kad pogledas recimo WTA zna se s kim se Ana druzi. Ne mogu da se setim nikog za koga bih rekla da se druzi sa JJ.
I ti i ja smo misljenje formirali na osnovu rekla kazala a zapravo pojma nemamo sta se desava.
Sto nam opet ne smeta da tvrdoglavo branimo jednu ili drugu a zapravo nemamo pojma o cemu pricamo. :D

Ja sam ovo cuo od jedne igracice sa tura (can't say which one :biggrin: ), tacnije od njene sestre, jer ova bas ne voli da tracari :sakaosto: I prica je da je ova AI sva tako fina, cedna, svi je paze i svi je maze... e sad to nije nista lose, daleko od toga, ali ja vise volim fajtere u sportu, i zato JJ, iako je i ona u nekom svom tripu, vise cenim.

Nisam neki strucnjak za tenis, ne znam ko kako udara, ko ima pravilne ko nepravilne udarce i ostalo, ali kad gledam mec navijam za onog ko ima vece srce, takve stvari svako ko prati sport prepoznaje. Zato su mi Tipsa i Djokovic recimo drazi od Troickog, a da ne pominjem ove ostale.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby alcesta » 30 Jan 2012, 17:44

Dobro bre, ti kad napisa da si čuo kakva je Ana stvarno ja pomislila ko zna šta :laugh:
Drugom prilikom ćeš nam objasniti kako to da čitaš Story :fies:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Liv » 30 Jan 2012, 17:48

Haha i ja :lollol:
A ono, fina devojka. Mada dobro, muskarci nekako uvek vise vole one druge (shala) :lollol:
Liv

Postby Houdini » 30 Jan 2012, 17:52

alcesta wrote:Dobro bre, ti kad napisa da si čuo kakva je Ana stvarno ja pomislila ko zna šta :laugh:
Drugom prilikom ćeš nam objasniti kako to da čitaš Story :fies:

Jbg jos juce sam imao slicnu raspravu o Djokovicu sa nekim ljudima, danas opet, pa onda vruce glave znam da idem u krajnost, te opletoh po sirotoj Ani bez potrebe :biggrin:

Story?... ovaj mislio sam na film Cinderella Story... zapravo Cinderella Man sam gledao...da to boks Russell Crowe te stvari :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby georgina » 30 Jan 2012, 18:12

Felipao wrote:Njegov uspeh je ogroman,ali ljudi ga ne vole,naveo sam neke od razloga.Ja ga ne volim ...

ko je radio istraživanje na temu ''koliko je novak đ. voljen u srbiji'' ? molim te da mi daš svoj izvor ... ili je tvoj izvor (i glavna mera stvari) ova poslednja citirana rečenica.
naravno, ne postoji niko ko je aspolutno voljen. ti niti bilo ko ne mora da voli ama baš nikoga, ne interesuje me aposlutno, ali uvek kada neko iznosi neke generalne ocene, zanima me na čemu su bazirane, čisto eto, da ne budem neobaveštena.
Felipao wrote:,simuliranje je nesto sto ja ne podnosim u sportu.

pošto smo mi ovde eto grupa opasnih zaluđenika kada je novak u pitanju, brinemo se da li je zdrav, bolestan, da li može da diše, proveravamo kakvo će biti vreme tamo gde igra etece, molim te ako ti nije teško da nam ubuduće u takvim situacijama pomogneš svojim visprenim zapažanjima da li se zapravo radi samo o običnom simuliranju pa da i mi mučenici ne brinemo za džabe. hvala ti unapred.
georgina

Postby harper lee » 30 Jan 2012, 18:15

Ne mogu da verujem da i ovde citam ove smorisovske gluposti i to na teniskom podforumu. :tap:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Felipao » 30 Jan 2012, 18:24

georgina wrote:ko je radio istraživanje na temu ''koliko je novak đ. voljen u srbiji'' ? molim te da mi daš svoj izvor ... ili je tvoj izvor (i glavna mera stvari) ova poslednja citirana rečenica.
naravno, ne postoji niko ko je aspolutno voljen. ti niti bilo ko ne mora da voli ama baš nikoga, ne interesuje me aposlutno, ali uvek kada neko iznosi neke generalne ocene, zanima me na čemu su bazirane, čisto eto, da ne budem neobaveštena.
Felipao wrote:,simuliranje je nesto sto ja ne podnosim u sportu.

pošto smo mi ovde eto grupa opasnih zaluđenika kada je novak u pitanju, brinemo se da li je zdrav, bolestan, da li može da diše, proveravamo kakvo će biti vreme tamo gde igra etece, molim te ako ti nije teško da nam ubuduće u takvim situacijama pomogneš svojim visprenim zapažanjima da li se zapravo radi samo o običnom simuliranju pa da i mi mučenici ne brinemo za džabe. hvala ti unapred.

Moj izvor je okruzenje.Sto real life,sto evo npr ovaj forum.Bilo bi zanimljivo napraviti anketu na forumu i videti te rezultate.

Bavim se sportom celog zivota i apsolutno je nemoguce da neko ko se fizicki raspada u drugom setu u petom igra kao da je pocetak mecha.Moze da te na kratko pukne adrenalin ali umor je umor.

I sto se mene tiche povlachim se iz ove diskusije jer sam rekao sta sam imao.Jasno mi je da sam u ovoj diskusiji ja negativac a tu ulogu bash i ne volim.Pozz.
Felipao

Postby karambol » 30 Jan 2012, 18:27

A koj ste ##### pa prebacivali na tenis, što sve postove niste prebacili na košarku, jer njima najviše smeta kad igra Đoković pa ne mogu na RTS-u da gledaju derbi u košarci Švedska - Zimbabve.
Jad :sick:

Edit: liv, pripazi na recnik.
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby DON » 30 Jan 2012, 18:39

Gde bre nestadoste sa OI...

Djokovic je najuspesniji srpski sportista u istoriji. Posle trijumfa crveno-belih u Bariju ostvario je najveci uspeh u istoriji srpskog sporta (Vimbldon). Na trecem mestu je trijumf kosarkasa u Indijanapolisu 2002. godine. Ovo je moje licno misljenje koje niko i nista ne moze da promeni, stoga Vas molim da ne ocekujete nastavak diskusije :biggrin:

Svako nipodastavanje Novaka Djokovica je pravi pokazatelj kako se deo populacije u ovoj drzavi odnosi prema retkom kvalitetu. Ne samo njega, vec i Janka, i svih ostalih.... Kakvi bre porezi, kakva bre foliranja, koji bre cale, devojka, frizura, Tviter, kakve simpatije i antipatije, ako ne postujemo njegove rezultate, koga cemo postovati? Kapiram da ga neko ne voli iz X razloga, ali da ga ne postuje... Klasika... Filozofi iz fotelja by PSD!

Kako sebe postujete?
DON

Postby NadjaM » 30 Jan 2012, 18:42

Ma boli me bas vise ko ne voli Djokovica i sto ga ne voli.

Ima nas koji ga volimo i kad simulira i kad ne placa porez i kad Srdjan jede govna i kad se valja po terenu

Nek Djokica dize pehare,ima ko da se raduje.Ovi drugi nek gledaju svoja posla i vole svoje idealne.

Moj ljubimac je najgori na svetu,evo svecano priznajem,al' ja bas volim,ma bre,obozavam takve.Dabogda bio jos gori,volecu ga bre do neba :jupi:
NadjaM

Postby Liv » 30 Jan 2012, 18:43

Karambol bez generalizacije molim, ja sam trazila da se prebaci jer se radi najvise o teniserima i ne vidim da he to problem. Svi su pozvani da argumentovano iznesu misljenje bilo ono za ili protiv Djokovica.
Liv

Postby harper lee » 30 Jan 2012, 18:48

VUČKO_88 wrote:Svako nipodastavanje Novaka Djokovica je pravi pokazatelj kako se deo populacije u ovoj drzavi odnosi prema retkom kvalitetu. Ne samo njega, vec i Janka, i svih ostalih.... Kakvi bre porezi, kakva bre foliranja, koji bre cale, devojka, frizura, Tviter, kakve simpatije i antipatije, ako ne postujemo njegove rezultate, koga cemo postovati? Kapiram da ga neko ne voli iz X razloga, ali da ga ne postuje... Klasika... Filozofi iz fotelja by PSD!

Kako sebe postujete?

:blue:

Svakim danom si mi sve simpaticniji.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby karambol » 30 Jan 2012, 18:49

Da, očigledno sam ja najveći provokator i spamer na ovom forumu.
Ok, obećavam, neću više.
Pozz.
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

PreviousNext

Return to Turniri