Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Italijanska liga

Postby Pit Bull » 28 May 2019, 22:25

Gasperini produzio ugovor sa Atalantom.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Radonjaa » 28 May 2019, 23:26

Milan navodno u pregovorima sa Murinjom :nisamja:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Pit Bull » 28 May 2019, 23:27

Nema od toga nista.

Fakat je da Murinjo samo u Italiji moze raditi sledece sezone jer nema nigde drugo mesto otvoreno u top timovima, ali pre ce otici u Romu... Nije lud posle Intera u Milan.
Pit Bull

Postby Radonjaa » 29 May 2019, 00:03

Ih, ko da je neki tabu iz Intera u Milan, i veći su prelazili :biggrin:

I ja ga očekujem ili u Italiji, ili u nekom top klubu da gasi požar, nakon što otpuste trenera. Ne vidim treći način da dobije vrhunski posao.

Radonjaa

Postby Tegi » 29 May 2019, 00:08

Pite, gde bi ti na Mihajlovićevom mestu?
Meni se Bolonja čini kao najlošija opcija, pošto je, mesto gore-dole, već dostigao rezultatski maksimum, a ko zna kada će se ponoviti ova situacija da svi jači timovi osim Atalante traže novog trenera.
Meni se čini da bi Lacio bio najbolje rešenje. LŠ bi bio dostižan, a istorijski rezultat.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Pit Bull » 29 May 2019, 00:13

Pisao sam vec nedavno da bi mi Mihajlovic-Lacio bila top kombinacija i svakako bih izabrao Lacio na njegovom mestu...

Mada ja iskreno sumnjam da ce Simone Inzagi otici... Ne vidim zasto bi to ucinio? Sari ce izvesno u Juventus, a ne vidim da bi Inzagi menjao Lacio za Milan? Ako zaista to ucini, onda svakako Lacio za Mihajlovica.

Isto tako, ako mu se ponudi Roma, sto je dosta realnija prica posto se vrhunski treneri nece bas otimati za tu klupu, sigurno je bolja opcija od Bolonje.

Sve u svemu, kladio bih se da ce voditi Bolonju u prvoj utakmici sledece sezone. :biggrin: :biggrin:
Pit Bull

Postby killchrome » 29 May 2019, 10:16

Radonjaa wrote:Milan navodno u pregovorima sa Murinjom :nisamja:

dusu djavolu za ovo, al mrka kapa. nikad nisam prezalio sto je vodio onaj putujuci cirkus
killchrome

Postby Bolkonski » 29 May 2019, 18:20

Mihajlović je trener koji dolazi u klubove u kojima vlada rasulo i na neku harizmu i galamu uspe da ih izvuce, ali kad god ga ostave za narednu sezonu gde nema galame i harizme vec treba da vodi jedan klub od priprema, on ne sastavi celu sezonu.

Murinjo sigurno nece u Milan, ali ne zato sto je vodio Inter.
Kakav je to razlog?
Prvo, on je stranac, drugo Pirlo, Sedorf, Ronaldo, Vijeri svi bili u oba kluba. Ako je neko rivalstvo fleksibilno, to je milansko.
On nece u Milan, prvo jer nemaju para za njegov ugovor, drugo jer je tamo tesko rasulo. Gazidis najavljuje drastično smanjenje budžeta, ciscenje knjiga, okretanje mladim, jeftinim igracima koje mogu preprodavati i slicne nebuloze. Realnost je da su ljudi koji su kupili Milan prevaranti, da ih zabole za klub i da nemaju namere da uloze ozbiljna sredstva, vec da se bore za peto-sestro mesto, pa ako ih usere LS, super.
Trenutno su Porto i Benfika bolje opcije od Milana.
Bolkonski

Postby Radonjaa » 29 May 2019, 18:23

Mislim da nisi u pravu za Milan. Eliot je razglasio na sva zvona da im je plan da podignu vrijednost kluba ulaskom u LŠ, pa da ga prodaju. Istina je da se okreću mlađim igračima, ali ne mora to da bude nužno loše. Samo ako dođe neki pravi SD, a ne Maldini. :biggrin:

Radonjaa

Postby Tegi » 29 May 2019, 18:35

Milan je svoje asove iz perioda 1995-2005 potrosio brze nego Djuriceva i Vuceliceva uprava Partizanove iz istog perioda.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Radonjaa » 29 May 2019, 18:37

To je kad se prave treneri na silu, a još u klubu rasulo

Radonjaa

Postby Bolkonski » 29 May 2019, 18:40

Radonjaa wrote:Mislim da nisi u pravu za Milan. Eliot je razglasio na sva zvona da im je plan da podignu vrijednost kluba ulaskom u LŠ, pa da ga prodaju. Istina je da se okreću mlađim igračima, ali ne mora to da bude nužno loše. Samo ako dođe neki pravi SD, a ne Maldini. :biggrin:

Gazidis najavio smanjenje budzeta.
Meni ovo za mlade igrace ne lici da ce dovoditi talente i praviti tim koji ce kroz 3-4 sezone biti na visokom nivou, vec mi lici na " Monako stil", kupuju mlade igrace i cim mogu da ga naplate odmah prodaja.
Cak mislim da bi oni sada prodali Pjonteka da neko dodje sa 40 miliona.

A generalno tim nema losu osnovu. Donaruma, Konti, Rodrigez, Romanjoli, Kaldara, Kesi, Bakajoko, Paketa, Suso, Pjontek.
Nije to losa osnova. Sa dva-tri vrhunska igraca cak se moze reci dobar tim.
Bolkonski

Postby Pit Bull » 29 May 2019, 19:08

Bolkonski wrote:Mihajlović je trener koji dolazi u klubove u kojima vlada rasulo i na neku harizmu i galamu uspe da ih izvuce, ali kad god ga ostave za narednu sezonu gde nema galame i harizme vec treba da vodi jedan klub od priprema, on ne sastavi celu sezonu.

Ovo bas nije tacno...

Bolonju u prvom mandatu je ostavio tamo gde je i nasao posto je otpusten u istoj sezoni kad je dobio posao.

U Kataniji odradio sjajan posao jednu sezonu i onda izmedju dve sezone otisao zbog bolje ponude Fiorentine.

Iz Fiorentine otpusten jer je ekipa manje-vise bila u rasulu, rezultati prosecni.

Posle toga preuzima Sampdoriju u zoni ispadanja, spasava je od ispadanja, a sledece sezone zavrsava sedmi i dolazi do kvalifikacija za Ligu Evrope.

U Milanu nekompletna sezona.

U Torinu dve identicne sezone, nista Macari nije unapredio igru u odnosu na ono sto je imao, ljudi nisu bili zadovoljni 9. mestom sa Mihajlovicem...

Sve u svemu, ta prica da donese instant rezultat i onda ekipa propadne se nikad nije desila u njegovoj karijeri. Ili je krenuo sezonu pa dobio otkaz jer su celnici mislili da moze bolje ili je isao u bolji klub izmedju dve sezone kao posle Katanije ili Sampdorije.
Pit Bull

Postby Bolkonski » 29 May 2019, 19:28

Pa sam si odgovorio, po tvojoj evidenciji 4 puta je otpusten.
Izbegao otkaze u Kataniji i Doriji.
Bolkonski

Postby Pit Bull » 29 May 2019, 19:39

Ti si napisao da dolazi u klubove i na galamu izvuce rezultat, a onda mu se igra raspadne i dobije otkaz.

Nikad se igra njegovog tima nije raspala.

Ne znam kako mozes reci da je izbegao otkaze da je u Sampdoriji u drugoj sezoni napravio maestralan rezultat. Sa Katanijom isto sjajan rezultat, sto su i bile preporuke za Fiorentinu i Milan.

U Fiorentini i Torinu je imao maltene identicne dve sezone, u oba kluba izmedju 8-10 pozicije u trenutku otkaza, jer su celnici smatrali da ekipa moze bolje, sto se u oba slucaja pokazalo kao netacno, znaci izvlacio je manje-vise maksimum. Isto vazi za Milan koji u ovih 6-7 sezona bolje od seste pozicije nije ni isao... Cak je procenat pobeda Mihajlovica cini mi se najbolji od svih trenera Milana posle Alegrija.

Uglavnom jos niti jednom mu se nije desilo da dodje kao vatrogasac, spasi ekipu od opstanaka i onda naredne dobije otkaz jer se igra raspadne ili bude blizu ispadanja. Osim Bolonje tada, uvek je dobijao otkaze kada je bio u top10 u trenutku otkaza.

To za pripreme tek nije tacno jer su i Sampdorija i Torino igrali sjajan fudbal kada je odradio komplet pripreme sa timom...
Pit Bull

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal