Slabije, obicno ispratim samo rezultate, jedino SP pratim detaljno jer smatram da je to jedini pravi turnir

Ja imam filing da ce Vilijams da odbrani titulu iako je ono juce bilo neuverljivo. Msm. navijam za njega i voleo bih da se to desi, pogotovo sad kad je podgrejao pricu oko nepostovanja federacije prema njemu. A i budala je

Prosle godine je ispunio obecanje ako osvoji SP, ko zna sta bi sad uradio

Rece pre turnira da je u poslednjih godinu dana samo tulumario i da je popio vise nego za prethodnih 15 godina zbirno

I da mu je prethodna godina bila najbolja u zivotu.
Bas iz te neke opustenosti moze da ode do kraja, pogotovo jer mu je zreb naklonjen, mislim da ce i drugo kolo proci bez trzavica, a onda opet neuverljivi Hokins za kojeg mislim da ima recept, sto je pokazao i lani. A ako udje u najbolja 4, sve je moguce.
O Saliven je dosao kao glavni favorit posle jedne vrhunske sezone i kao svetski broj 1. Mada taj donji deo zreba je paklen, dole su Selbi, Tramp i Ding, pa i Karter koji moze da dobije svakoga na svetu.
Sve u svemu, ako bih morao prognozirati polufinala:
Vilijams-Robertson
Karter-Ding
Finale Vilijams-Karter, sampion Karter.
Sad malo realno, mislim da ce Selbi sigurno da dodje do polufinala, a da ce O Saliven imati ozbiljne muke u cetvrtfinalu bilo sa Dingom ili Trampom.
Svejedno, prodje li Robertson u finale, mislim da osvaja ko god bude dole.