Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Demokratski rob » 22 Feb 2019, 08:30

71:70 je baš nezgodan rezultat. :biggrin:

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Foteljas » 22 Feb 2019, 08:50

Olimp wrote:Teško prospavana noć. Danas samo čekam vijesti da li nam dolaze euroligaški igrači. Plašim se prema Saletovoj izjavi da na Micića možemo zaboraviti, iako je jučer igrao. Nadam se barem Luči a pogotovo Milutinovu tu smo najtanji pošto se Radule raspada.

Ko god dodje od njih dobrodosao je.
A ako bez obzira na sve izgubimo i ne prodjemo, e pa onda vala nismo ni zasluzili da igramo na SP.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby fontaneros » 22 Feb 2019, 09:07

Idemo mi na SP.. Sto se tice Pionira, isti ce biti pun, ne znam cemu strepnje po tom pitanju... (mora gaj da se pozdravi :D )

Elem.. glavni utisak(ci) nakon ove tekme:
1. Teo mora da potpise za neki klub (haos na sta lici)
2. Radulja ne zasluzuje poziv, i moze samo u Kini da pegla basket
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Гроф Тинторето » 22 Feb 2019, 09:09

Doslo vreme da se pored igranja Teodosica prizeljkuje dolazak Vasilisa i to smatra krucijalnim za plasman bilo gde :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Olimp » 22 Feb 2019, 09:14

Foteljas wrote:
Olimp wrote:Teško prospavana noć. Danas samo čekam vijesti da li nam dolaze euroligaški igrači. Plašim se prema Saletovoj izjavi da na Micića možemo zaboraviti, iako je jučer igrao. Nadam se barem Luči a pogotovo Milutinovu tu smo najtanji pošto se Radule raspada.

Ko god dodje od njih dobrodosao je.
A ako bez obzira na sve izgubimo i ne prodjemo, e pa onda vala nismo ni zasluzili da igramo na SP.

Ne slažem se da nismo zaslužili mi smo drugi tim svijeta po kvaliteti. Zašto Bogdan i Bobi ne zaslužuju igrati na SP jer mi moramo protiv Estonije igrati sa Gagićem i Tepićem. Samo da prođemo pa makar i da nas Gruzija spasi. Estonija nijedan gostujući meč nije prošla ispod 12 razlike.
Olimp

Postby Foteljas » 22 Feb 2019, 09:18

Doslo vreme da se pored igranja Teodosica prizeljkuje dolazak Vasilisa i to smatra krucijalnim za plasman bilo gde

Normalno da se prizeljkuje, jer posle onog sinoc to sto Teo igra nije nikakva garancija da ce protivnici da sami skinu gace i poklone nam pobedu...

Ne slažem se da nismo zaslužili mi smo drugi tim svijeta po kvaliteti. Zašto Bogdan i Bobi ne zaslužuju igrati na SP jer mi moramo protiv Estonije igrati sa Gagićem i Tepićem. Samo da prođemo pa makar i da nas Gruzija spasi. Estonija nijedan gostujući meč nije prošla ispod 12 razlike.

Naravno da je FIBA glavni krivac, ali koliko me secanje sluzi, obojica su igrali pojedine meceve i te meceve na kojima su igrali mi smo opet bili izgubili... :roll: Tako da ipak ima malo i do nas sto smo dosli u ovakvu situaciju.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Ćoba » 22 Feb 2019, 11:25

Гроф Тинторето wrote:Doslo vreme da se pored igranja Teodosica prizeljkuje dolazak Vasilisa i to smatra krucijalnim za plasman bilo gde :biggrin:

Teo nije odigrao ozbiljan mec mjesecima, njemu treba barem mjesec danan treninga i utakmica da uhvati ritam, a taman i da je u full modu tesko je igrati bez zamjene. Osim Gagija na dva mi u ovom sastavu nemamo igraca na bekovskim pozicijama.
Ćoba

Postby Гроф Тинторето » 22 Feb 2019, 11:34

Nisam ja ni napisao da je Teodosic bombonica. Nego kad se setim komentara na racun Vasilisa nakon poraza u finalu od Slovenije i opravdanja u fazonu dogurali smo do finala i bili na loptu od zlata sa Micicem na pleju. Sad mi smesno :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Ćoba » 22 Feb 2019, 11:40

Micic sa tog EP i ovaj Micic nisu isti igraci da se razumijemo. Covjek je u zadnje dvije sezone nenormalno napredovao i vratio se na put na kojem je bio kao tinejdzer.
Ćoba

Postby Pit Bull » 22 Feb 2019, 11:43

Micicu je strasno godila sezona kod Sarasa. Simptomaticno, jos jedan igrac koji je procvetao posle dobrog leta sa reprezentacijom.

I dosta zasluga ide Atamanu sto je sklonio Larkina (koji je daleko placeniji) u stranu zbog Micica. Dao je Vasi kljuceve tima kada je video kolike su mu mogucnosti.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Bogun » 22 Feb 2019, 11:55

Ćoba wrote:Ako ne moze Micic Pota bi trebalo ubaciti, ovaj Djokovic je bas beskoristan a Tepic nema covjek sut, dzaba sve. Mene cudi sto nema Marinkovica i Simanica ali jbg ima Sale neke svoje principe, nekim igracima se vracaju dugovi i to je ok.

Slažem se.
Ma ima ovaj sastav nekih baš čudnih stavki:

1. Paunić igrač od 30+ leta, bez kluba, pozoveš ga i on ti presedi 40 minuta. Pa nije klinac 2000. godište majku mu. Morao je biti Dobrić u 12.
2. Ilija Đoković, aj da se ne zajebavamo. :truce:
I još ljudi pitaju koga? :laugh:
3. Gde je Davidovac? Kog to igrača na poziciji 3 imamo a da je bolji, osim Zagorca koji je malo malo pa povređen?
4. Šta je sa Apićem? Ko od raspoloživih centara je bolji?
5. Da li je moguće da je Nikola Jovanović toliko lošiji od Raduljice da ni sekunde ne odigra?

Kao da Sale malo tera i inat sa nekim odlukama.
Ali nije da nema kredita za tako nešto. :biggrin:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Ćoba » 22 Feb 2019, 12:01

Tjera inat 100%, dosta tih igraca je odbilo univerzitetsku selekciju i sad su pod kaznom. Ja se generalno slazem s tim, mora se postaviti neki standard. Nije reprezentacija basket ispred zgrade da mozes doci kad nemas nista pametnije raditi. Samo da nas to ne kosta SP. :biggrin:
Ćoba

Postby Bogun » 22 Feb 2019, 12:10

Stavi se u poziciju tih momaka.
Prvo ne zarađujuju ogromne pare kao A reprezentativci, drugo svi igrači kukaju kako im trebaju leta kako bi se posvetili individualnom radu(Jokić stil), poslušajte malo šta Bogdanović, Teodosić i Kalinić imaju reći na tu temu.
Kroz taj individualni rad oni mogu da napreduju i postanu bolji igrači, možda kasnije i članovi nekog jakog kluba.
Treće, ko se još mnogo cima oko univerzitetske selekcije, na nas navijače mislim?

Sa druge strane se ne šilji patka na daleko kvalitetnijim igračima, Jokić, Marjanović i Milutinov već se oberučke prihvataju...
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Statista » 22 Feb 2019, 12:13

Tegi wrote:I prvu i drugu fazu zavrsismo kao prvoplasirani, sa mesavinom A i B reprezentacije.
Sve u svemu, teza nedostojna rasprave, o cemu svedoci to da sam je zapamtio nakon 6 godina. Sigurno ne zato sto je bila vizionarska.

Izgubili smo u direktnom duelu i od Makedonije i od Crne Gore i od Slovenije, do Hrvatske nismo ni došli, ispali smo.

Jedino smo dobili Bosnu, tako da ... nije to EP gde smo igrali sa ogromnim oscilacijama uopšte neki reper oko koga treba raspravljati ali ni teza nije bila tako nedostojna kao što ti sad hoćeš da je predstaviš. Pamti slobodno i narednih 6 godina, baš me briga.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Pit Bull » 22 Feb 2019, 12:15

Meni je realno smesno potezati bilo kakvu pricu oko Djordjevica posle svega sta je napravio sa reprezentacijom u prethodne 4 godine. Ali ono bas smesno...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

PreviousNext

Return to Reprezentacije