deda wrote:Ja stvarno ne znam u cemu je problem?Kao mi amoralni smradovi,sramota,bla,bla.Malo je degutatno sve to.Ko jebe Hrvate,sto nisu dobili Nemacku,sto nisu nas dobili ako su zasluzili prolaz dalje,nego ko picketine isfrustirane namucki sa ledja biju ljude i posle placu na sudije sto su onog majmuna iskljucili,sad placu sto smo im kao mi krivi.Pa ko je bre ovde lud

I jos jednom,ko im jebe mater iskompleksiranu,mi smo igrali kako smo mi hteli i sta sad??Treba njima da polazemo racune??Ma mars more u pizdu materinu
Jesam zaboravio neki smajl?

Ne vidim razlog da mi kukamo na nase igrace. Niko sa sigurnoscu ne moze da tvrdi da je ovo bila dogovorena utakmica. Mi jednostavno nismo imali apsolutno nikakvog motiva ni da skocimo u bazen, a kamoli da se jos borimo za neku loptu i neki gol.
Dok s druge strane, Crnogorci su bili nevjerovatno motivisani. Pa dovoljno je vidjeti samo gestikulacije, slavlje i urlikanje Crnogoraca posle svakog postignutog gola. Oni su strasno zeljeli pobjedu, i upravo ta zelja je i presudila.
Problem je samo sto je ova utakmica dosla u momentu kad odlucije sudbinu druge ekipe, pa se zato digla tolika prasina, a inace sam siguran da bismo mi svejedno danas izgubili i da su Crnogorci i Hrvati bili u obrnutim ulogama. Samo bi tad Crnogorci pjenili, a sad to rade Hrvati.