John Schneider wrote:Ovaj 99 je nas, a ovih 98 pre njega uzmite kako vam volja.
Hvala za Greena.
Sad tek vidim ovo. Na kraju je Green I bio stvarno nas. A najjace od svega sto sam mu nekih 15 dana pred draft na tviteru poslao privatnu poruku da mu cestitam sto ce ga podici Seahawksi I da mu zelim uspesnu karijeru u njihovom dresu.
Steamroller91 wrote:Ajde vi koji pratite da nas malo uvedete, sta sledeci draft ima da ponudi valjano?
Sta je, nisi se valjda vec pomirio da ove sezone necete nista uraditi?
Treba da se vidi jos uvek ko ce od ovih under clasmana da se prijavi na draft. Koliko sam skapirao pozicija TE u mnogome moze da se promeni od tih prijava jer ima dosta jako talentovanih TE koji mogu a I ne moraju da izadju na draft.
Evo za prvi post da probam da ocenim svaku poziciju na skali od 1 do 10 kada je u pitanju kvalitet (makar za prve dve tri runde). Naravno ja se jako slabo razumem u procenu kvaliteta igraca I gledam samo po neku koledz utakmicu tako da je ovo sve na osnovu citanja. Doduse vreme provedeno u citanju se ne broji u satima nego vec u danima ali opet, nisu ovo moji stavovi o kvalitetima igraca.
Znam da doctor nece imati vremena ove godine pa da polako krenemo sa predstavljanjem igraca. Ja necu biti onako opsiran kao dr(bolje reci strucan ), ali cu se truditi da neke osnovne stvari napisem. Neka prvi na listi bude:
Christian Wilkins, DT, Clemson, senior 20/12/1995. 193cm, 136 kg. Za 4 godine na Klemsonu imao je ukupno 187 teklova od toga 93 solo I 38 TFL (teklova za gubitak jardaze). Imao je ukupno 15 sekova od toga 5 i 4,5 u poslednje dve godine (mada ove godine ima jos PO da odigra).
Defanzivni tekl kojem je najprirodnija a moze se reci I idealna pozicija 3T u 4-3 odbranama mada moze da igre I u 3-4 odbranama. Nema neku duzinu ali ima sjajnu tehniku za defanzivnog linijasa. Vrlo verovatno da ce imati jako dobro testiranje na kombajnu a razgovore ce skoro sigurno oduvati. Moze se reci da ni u cemu nije savrsen ali je u svemu dobar , prakticno da nema slabu tacku. Nikada ne odustaje , ima nezaustavljiv motor I generalno jedan od igraca sa najboljim karakterom u citavoj ovogodisnjoj generacija. Pravi vodja I na terenu I van njega, bez I jedne jedine mrlje tj potencijalne crvene zastavice. Kada je u pitanju pas ras, cesto pobedjuje sa brzim prvim korakom(koji nije eltini ali je dovoljno dobar), pretvara brzinu u snagu I nikada ne odustaje tako da cesto prolazi iz drugog pokusaja. U igri trcanjem je vise nego dobar, ima nos za fudbal tj uvek zna gde se nalazi lopta. Ono sto je specificno je da na mnogim draft tablama trenutno nije u prvoj rundi a ima I onih koji misle da je zakucan kao top 10 pik.. Najverovatniji razlog tome je sto igra u verovatno I najjavcoj defanzivnoj liniji na koledzu I sad ljudi smatraju da mnogi od njegovih statistickih podataka dolaze usled toga sto je okruzen vrhunskim talentima. Nedavno sam procitao najbolju ilustraciju trenutne njegove situacije:"Toliko ljudi misle da je precenjen da je sada postao podcenjen".
Jedan od igraca kojeg bih voleo da vidim u Sijetlovoj svlacionici sledece godine.
Da se notira. Trevor Lawrence QB Clemsona je najbolji QB prospekt od Pejtona Meninga. Mozda i bolji od njega. Da sam ja GM, uradio bi sve da se dokopam prvog pika 2021. godine.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Imam pitanje za vas. Gledam neku emisiju na ESPN, ljudi debatuju o sansama timova za SB sledece godine i kazu da NEP na sledecem draftu ima 12 pikova. Ima li limita koliko pikova moze imati jedan tim? 7 rundi draft, maltene imaju dva pika u svakoj rundi (al' mi dobar matis, a?). Sta li ce tek Belicik da izrudari sa tim pikovima...