kombinujem golove i fikseve...ako stavljam jacu uplatu onda samo 5+ nekoliko meceva...npr ako se igra 10ak meceva to vece ja ovo sto sam ispratio dodje ajd da kazem bar 70% 5+ (cesto i vise)...e sad kvote su bile i 1.4, sad vec padaju na ispod 1.3
a sto se tice fikseva, svako svakog moze da dobije...ali ono nesto citao, nesto provalio ko su kao jace ekipe, gledam tabelu i kakav im je napad/odbrana, pa tako igram na njih...i tu su kad sam krenuo da igram na te tako neke jace, poznatije ekipe, favorite kvote bile dosta jake oko 2, cak i iznad, i kad su domacini...sad vec padaju...al i na prvi protiv poslednjeg, kvota na prvog kao domacina bude sad 1.5, 1.6
verovatno se polako kristalise ko ima ambicije, ko nema....al ima toliko utakmica, a dugo traje sezona
npr sinoc stavio tri keca, 2.25, 1.7, 1.6 i sve proslo i pojacao sa dva nba, fila 1.35 i gsw 1.2 i kvota oko 10
u poslednjih 10ak dana proslo mi nekoliko tiketa sa takvim nekim kombinacijama, sto mi se na fudbalu ne desava, o kosarci da ne pricamo

doduse preterujem, iz opsesije igram samo engleze na fudbalu, slabo kad pipam nesto drugo, verovatno bih bio u boljem plusu jer niko drugi nije toliko sulud kao englezi (od druge do seste lige)
mozda je pocetnicka sreca