i izgubi monf. pokazao kukuškin da ima herca. neki poeni su bili sprdnja al' manje-više zabavan meč, kao i uvek kada igra francuski klaun

.
gledala sam samo drugu polovinu noletovog meča, jeste mau bio loš, al' šta je sve nole u stanju da uradi sa riternom , ono je nestvarno. a bogami i sa ostalim udarcima. samo da on ostane zdrav, nema njemu ko da doaka ovde.
dok sam prebacivala na es 2 u iščekivanju da počnu sa prenošenjem jankovog meča, gledala sam poslednji gem između ženg i bartoli. ženg servira za meč i ima 40:0. u tom momentu pokazuju bartoli koja skakuće i bodri se, stiska pesnicu itakoto, al' sve bi to bilo normalno da u tom momentu (još onako oznojena) nema neki totalno luđački pogled koji bludi negde u daljinu. majke mi sam se prepala. viđala sam je u sličnim izdanjima ali ovo je bilo nešto neviđeno. isto to se ponavljalo i posle sledeća dva poena koja je ženg izgubila, ali srećom je iskoristila treću meč loptu.
janko, totalno razočarenje. nema šta drugo da kažem. igra bez želje i inspiracije. jbg, ako mu gaske i mogućnost da prođe u 1/8 finala gs-a nije dovoljno za inspiraciju, onda ne znam šta jeste.
bravo za anu, žao mi je samo što čujem da opet paniči na pojavu prvih problema. šta li će tek da bude sa kvitovom ?