Jbt ljudi daju sebi za pravo da pljuju po jednom Dudi Ivkovicu...

Sta je bilo lose u njegovom mandatu: Ono EP 2011 je jedini pravi neuspeh u mojim ocima.
2013 je bila losa godina za nas zbog povrede pre svih Tea. A koliko se secam bilo je jos povredjenih. Ali i takvi smo otisli na SP, a da
cigani spanci nisu stelovali vrv bi igrali polufinale.
Sta je bilo dobro:
Kvalifikovao nas na Euro 2009 i osvojio tamo srebro

sa ekipom koja je, ako se ne varam, bila tu negde po godinama sa onom iz 2007, nismo imali prekaljene igrace tipa Jaric i Gurovic, a Milicic je bio stariji od vecine, a da tada smo bili 16ti.
Odatle imamo Bjelicu.
2010, pokradeno srebro, a ko zna mozda i nesto vise. Da li je reakno da tu godinu smatra bilo ko neuspehom, svi znamo sta desavalo tada.
Kog je promoviosao Duda te 2013te:
Bogdanovica - nas najbolji igraca.
Nedovic - prvo veliko takmicenje, ne secam se da li je igrao kvalifikacije za OI. Danas paklen igrac, zar ne?
Kalinica - jednog od najvaznijih clanova nase ekipe.
Micic - ne znam da li ga gledas kako igra u EL, ako to prenese na reprezentaciju bice to
Mozda sam.nekog zaboravio.
Eto ti ga neki temelj nove ekipe.
Nije njegova krivica sto Gagic niie napredovao kao igrac, luda je to glava.
Ja se ne secam da je Rasko igrao 2013, ali davno je vec to bilo, mozda sam i zaboravio.
Tu je samo onaj drugi Krstic zalutao.
Pa onda ove teze, zamalo nismo na EP, zamalo nismo na SP, zamalo ovo zamalo ono, zamalo, ali smo ipak uspeli vecinu stvari, osim na OI da odemo. Covek je postavio temelje nasih uspeha i za to

Dobila ih je Gruzija tamo ali sa najboljim timom. Ali nisu bez šansi svakako ni s ovim timom. Nek Bitadze osveti Srbiju
Gruziji ne igra Toko, on im neverovatno mnogo znaci, takodje ne znam za Zazu, da li se penzionisao ili ne, ako nije veliki nedostatak takodje.