Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Bogun » 30 Nov 2018, 19:16

Spoiler: pokaži
U stilu ovih vecnih pesimista ds bacim koju:
Realno, male su sanse da mi dobijemo i Grke i Estoniju, mozda 5% da ne preteram, sa druge strane, nema sanse da Gruzija ili Nemacka dobiju Izrael. Odavno se zna da je Izrael nepobediv.
A kada se ovakav scenario desi, realno, ali realno, sve i da nam zaigraju svi igraci iz EL od siline pritiska Izrael ce nas pregaziti kao plitak potok. Kod nas kuci. U Pioniru.

Sledece kolo dobijamo Grke kuci, a nadam se da Djokovic i Peno nece biti u Pioniru ni da gledaju utakmicu, nisu zasluzili. Dobro, Djokovic nek gleda, nije on kriv sto je KLS igrac, mozda i pokupi koju fintu. Peno ispred nek ostane.

Mec Gruzija Izreal, ko misli da je u Tbilisiju Izreal favorit protiv Gruzina se pravi pametan bezrazlozno. Gruzija je cvrsta ekipa, ne igra im Toko ali imaju dovoljno kvaliteta, pre svega ispod kosa da razbiju slabasnu centarsku liniju Izraela.
Mozda nekima zvuci neverovatno, ali Gruzija je dobila Izrael u Izraelu, prosto neverovatno. Kako je mocni Izrael ti sebi dopustio. :question:

Onda gostujemo Estoniji, to osecam da ce biti neka klanica od utakmice i da dobijamo, naravno nije nemoguce da izgubimo, pogotovo ako nam tandem iz snova bude na pleju, mislim na Pena i Djokovica. Ali sanse za to su veoma male, Nemacka je tamo dobila 44 razlike, ali to je mocna Nemacka...
Izraelu dolaze Nemci koji nemaju takmicarski motiv, po tome vece sanse dajem Izraelu, ali po kvalitetu dojcerima.

I na kraju mec Srbija Izrael, dobijamo ih 10+ razlike.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Admiral » 30 Nov 2018, 19:26

A nakon toga da uzimamo vise i to zlato.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Bogun » 30 Nov 2018, 19:41

Imamo kakvu takvu sansu, malo vecu nego da dobijemo Izrael, ali ako njih dobijemo, nebo je granica.
I ti Ameri ce jednom ustati na levu nogu. :D
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby bezvezarije » 30 Nov 2018, 20:15

Đorđević je kao Zidan u Realu, dobar dok ima najbolje igrače i gotov tim koji je nasledio od Dude. Onda na harizmu i autoritet izvuče još dodatno od tih igrača. A kad ima neke slabije igrače gde treba on da uigra nešto, nije se dosad pokazao.
bezvezarije

Postby Olimp » 30 Nov 2018, 20:26

Nasljedio od Dude?
Taj isti Duda je osim prve godine 2009 s klincima, koje mu je usput selektirao i bacio u vatru Moka, svake godine doživljavao debakle, pa smo pod njim s najboljim igračima jednom u zadnjem kolu kvalifikacija zahvaljujući Švedskoj prošli na EP, gubili od Finske, Irana...bili redovno 7,9 s ovim istim igračima u naponu snage i mladosti.
A tek kad se sjetim menadžerskih igrača koje je pozivao i tima sa EP 2013 Nemanja Krstić, Anđušić, Gagić, bilo ih je još treba se sjetiti svih njegovih sranja.

Otkad je došao Sale 3 srebra i jedna drvena.
Najbolji selektor uz Obradovića.
Još samo da nije grobar pa da mu se to i prizna.
Olimp

Postby Ćoba » 30 Nov 2018, 20:28

Meni nisu jasni ljudi koji pljuju Dudu a podrzavaju Saleta i obrnuto. Za mene su obojica odradila odlican posao, ODLICAN.
Ćoba

Postby Olimp » 30 Nov 2018, 20:29

Bogun wrote:
U stilu ovih vecnih pesimista ds bacim koju:
Realno, male su sanse da mi dobijemo i Grke i Estoniju, mozda 5% da ne preteram, sa druge strane, nema sanse da Gruzija ili Nemacka dobiju Izrael. Odavno se zna da je Izrael nepobediv.
A kada se ovakav scenario desi, realno, ali realno, sve i da nam zaigraju svi igraci iz EL od siline pritiska Izrael ce nas pregaziti kao plitak potok. Kod nas kuci. U Pioniru.

Sledece kolo dobijamo Grke kuci, a nadam se da Djokovic i Peno nece biti u Pioniru ni da gledaju utakmicu, nisu zasluzili. Dobro, Djokovic nek gleda, nije on kriv sto je KLS igrac, mozda i pokupi koju fintu. Peno ispred nek ostane.

Mec Gruzija Izreal, ko misli da je u Tbilisiju Izreal favorit protiv Gruzina se pravi pametan bezrazlozno. Gruzija je cvrsta ekipa, ne igra im Toko ali imaju dovoljno kvaliteta, pre svega ispod kosa da razbiju slabasnu centarsku liniju Izraela.
Mozda nekima zvuci neverovatno, ali Gruzija je dobila Izrael u Izraelu, prosto neverovatno. Kako je mocni Izrael ti sebi dopustio. :question:

Onda gostujemo Estoniji, to osecam da ce biti neka klanica od utakmice i da dobijamo, naravno nije nemoguce da izgubimo, pogotovo ako nam tandem iz snova bude na pleju, mislim na Pena i Djokovica. Ali sanse za to su veoma male, Nemacka je tamo dobila 44 razlike, ali to je mocna Nemacka...
Izraelu dolaze Nemci koji nemaju takmicarski motiv, po tome vece sanse dajem Izraelu, ali po kvalitetu dojcerima.

I na kraju mec Srbija Izrael, dobijamo ih 10+ razlike.

Dobila ih je Gruzija tamo ali sa najboljim timom. Ali nisu bez šansi svakako ni s ovim timom. Nek Bitadze osveti Srbiju :biggrin:
Nažalost imali smo nesreću da baš sa Jevrejima nismo nijedan meč odigrali s najboljima. Ali opet imali smo mnogo sreće prošlo kolo sa porazima Gruzina i Jevreja u zadnjoj sekundi.
Olimp

Postby bezvezarije » 30 Nov 2018, 20:30

Duda je postavio zdrave temelje naše reprezentacije.
bezvezarije

Postby Olimp » 30 Nov 2018, 20:32

Ćoba wrote:Meni nisu jasni ljudi koji pljuju Dudu a podrzavaju Saleta i obrnuto. Za mene su obojica odradila odlican posao, ODLICAN.

Ja se za Dudu ne slažem, što ti je bilo odlično u njegovom mandatu. Rezultati su po meni bili prosječni, jedna medalja uz mnogo sreće, neplasman na OI, umalo neplasman i na EP.
Selekcija kriminalna.
Naravno ne sporim njegovo taktičko znanje tu je i jači od Saleta.
Olimp

Postby Olimp » 30 Nov 2018, 20:34

bezvezarije wrote:Duda je postavio zdrave temelje naše reprezentacije.

Nemanja Krstić, Vasa Micić, Anđušić, Gagić, Raško Katić na EP 2013. Sjajni temelji :krsti:
Olimp

Postby bezvezarije » 30 Nov 2018, 20:36

Olimp wrote:A tek kad se sjetim menadžerskih igrača koje je pozivao i tima sa EP 2013 Nemanja Krstić, Anđušić, Gagić, bilo ih je još treba se sjetiti svih njegovih sranja.

Pa tada nismo ni imali na raspolaganju bolje igrače. A on bi i sa tim kršem pobedio današnji Izrael.
bezvezarije

Postby Гроф Тинторето » 30 Nov 2018, 20:36

Ima li neka medalja koju nismo osvojili na srecu? :lol2:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Ćoba » 30 Nov 2018, 20:44

Olimp wrote:
Ćoba wrote:Meni nisu jasni ljudi koji pljuju Dudu a podrzavaju Saleta i obrnuto. Za mene su obojica odradila odlican posao, ODLICAN.

Ja se za Dudu ne slažem, što ti je bilo odlično u njegovom mandatu. Rezultati su po meni bili prosječni, jedna medalja uz mnogo sreće, neplasman na OI, umalo neplasman i na EP.
Selekcija kriminalna.
Naravno ne sporim njegovo taktičko znanje tu je i jači od Saleta.

Da nije bilo Dude medalje ne bi vidjeli ili bi to bilo mnogo manje nego sto se skupilo.

Okusnicu tima i kult reprezentacije je sastavio Duda. U svakoj Saletovoj medalji lezi dio zasluga i Dude.
Ćoba

Postby Admiral » 30 Nov 2018, 20:53

bezvezarije wrote:Duda je postavio zdrave temelje naše reprezentacije.

Duda ih postavio kroz kvalifikacije i kruna srebro 2009 sa mladom ekipom na EP u Poljskoj.

Nalon SP 2010 sve je krnulo nizbrdo jer je pokvario odnose sa igracima i na naplatu je doslo to sto je reprezentaciju okupljao 2-3 meseca pred pocetak takmicenja.

Zato smo 2013 imali ekipu kakvu smo imali uz gomilu povreda.

bezvezarije wrote:Đorđević je kao Zidan u Realu, dobar dok ima najbolje igrače i gotov tim koji je nasledio od Dude. Onda na harizmu i autoritet izvuče još dodatno od tih igrača. A kad ima neke slabije igrače gde treba on da uigra nešto, nije se dosad pokazao.

Covek uzeo srebro na SP sa Raskom Katicem, debitantom Jovicem, Stimcem i Bircevicem :laugh:
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Bogun » 30 Nov 2018, 20:59

Jbt ljudi daju sebi za pravo da pljuju po jednom Dudi Ivkovicu... :lol2:

Sta je bilo lose u njegovom mandatu: Ono EP 2011 je jedini pravi neuspeh u mojim ocima.
2013 je bila losa godina za nas zbog povrede pre svih Tea. A koliko se secam bilo je jos povredjenih. Ali i takvi smo otisli na SP, a da cigani spanci nisu stelovali vrv bi igrali polufinale.

Sta je bilo dobro:
Kvalifikovao nas na Euro 2009 i osvojio tamo srebro :blue: sa ekipom koja je, ako se ne varam, bila tu negde po godinama sa onom iz 2007, nismo imali prekaljene igrace tipa Jaric i Gurovic, a Milicic je bio stariji od vecine, a da tada smo bili 16ti.
Odatle imamo Bjelicu.
2010, pokradeno srebro, a ko zna mozda i nesto vise. Da li je reakno da tu godinu smatra bilo ko neuspehom, svi znamo sta desavalo tada.

Kog je promoviosao Duda te 2013te:
Bogdanovica - nas najbolji igraca.
Nedovic - prvo veliko takmicenje, ne secam se da li je igrao kvalifikacije za OI. Danas paklen igrac, zar ne?
Kalinica - jednog od najvaznijih clanova nase ekipe.
Micic - ne znam da li ga gledas kako igra u EL, ako to prenese na reprezentaciju bice to :okk:
Mozda sam.nekog zaboravio.

Eto ti ga neki temelj nove ekipe.

Nije njegova krivica sto Gagic niie napredovao kao igrac, luda je to glava.
Ja se ne secam da je Rasko igrao 2013, ali davno je vec to bilo, mozda sam i zaboravio.
Tu je samo onaj drugi Krstic zalutao.

Pa onda ove teze, zamalo nismo na EP, zamalo nismo na SP, zamalo ovo zamalo ono, zamalo, ali smo ipak uspeli vecinu stvari, osim na OI da odemo. Covek je postavio temelje nasih uspeha i za to :blue:

Dobila ih je Gruzija tamo ali sa najboljim timom. Ali nisu bez šansi svakako ni s ovim timom. Nek Bitadze osveti Srbiju :biggrin:

Gruziji ne igra Toko, on im neverovatno mnogo znaci, takodje ne znam za Zazu, da li se penzionisao ili ne, ako nije veliki nedostatak takodje.
Last edited by Bogun on 30 Nov 2018, 21:05, edited 3 times in total.
Bogun

PreviousNext

Return to Reprezentacije