Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Desetka » 22 Nov 2018, 17:49

Krstajic nikad nije ni trebao da bude postavljen na mesto selektora, kao sto ni Kokeza ne bi smeo da pomisli da obavlja bilo kakvu javnu funkciju. Svako treba da zna gde mu je mesto, a posto to iz hiljadu i jednog razloga nije tako, potpuno je svejedno ko ce biti selektor. Ja bih licno voleo da Kokeza bude selektor, igrao je za brodarac, pricalo se da je trenirao sa reprezentacijom, evo sad je vrsio pritisak da se igra sa dva spica. Covek velike karijere velikog iskustva i veoma obrazovan.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Olimp » 22 Nov 2018, 19:53

Гроф Тинторето wrote:Ukoliko selektor ne ume, onda mogu svi ako im dozvoli.

Evo kako to izgleda kad selektor nije krpa

Neću da mi menadžeri, čaršija i polusvet sastavljaju tim

Buahahahahha nadam se da se šališ taj zlotvor je najveći kriminalac, mešetar kojem reprezentacija i klubovi služe za menadžerske igrice.
Neće mu menadžeri sastavljati tim ali Jagoš i Stefan Mitrović su u prvih 11 :lollol:
Ustvari siguran sam da nisi ozbiljan, nego vrhunski šaljivdžija ili troll.
Olimp

Postby СрбинПодгорица » 22 Nov 2018, 20:37

Хахаха свако мало смјењујемо селктора.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Гроф Тинторето » 22 Nov 2018, 22:34

Ja bih voleo da Krstajic zauvek bude selektor.
Izgleda da se mnogima svidja kud plovi brod.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Olimp » 22 Nov 2018, 22:49

Svakome ko želi dobro reprezentaciji Srbije se sviđa put u kojem se reprezentacija podmlađuje sa klincima svjetskim juniorskim prvacima, u kojem se pozivaju najbolji igrači a ne Stefan Mitrović, i koji osvaja bez većih problema istina laganu grupu Lige nacija C. Ali prije samo nekoliko godina su nas šamarali Azerbejdžan, Kazahstan, Jermenija...

Tako da samo naprijed, uništite nešto što je zdravo, dobro i ima rezultat, pa ajmo nazad sa selektorima ala Dejo Genije kojeg siluje Azerbejdžan ili Muslin kojem reprezentacija služi kao pijaca i zarada sa strane od menadžera.
Olimp

Postby Гроф Тинторето » 22 Nov 2018, 23:11

Pa hvala Kokezi onda. Maheri sede u foteljama i to veliki.
Sve te Muslinove kombinacije bi bile ok da je pozvao onog vanserijskog igraca, ali nije. Pa su ga smenili, postavili Krstajica, pozvali igraca od 150 meleona i dali mu da bude glavni igrac pre Tadica. Oduzeli traku kapitensku.
150 meleona je usrao sta se usrati moze i kad smo se obrukali, dosle su prijateljske utakmice u LN da zamazu oci. Izgleda da su mnogima zamazali. Dok ne iskrsne opet neki 150 m igrac koji ce morati da igra i Krstajic je fantastican za to. Osluskivace javno mnjenje i tako ce da selektira. A i Kokeza mora da aminuje.

Od jednog drveta (Slavoljub) ti ne vidis sumu (truo savez).

Rekoh, neka ga Krstajic zauvek.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Гроф Тинторето

Postby Sezione » 23 Nov 2018, 01:15

Savez je truo zbog nekih drugih stvari i ciljeva. Reprezentacija je samo kolateralna steta zbog svega toga i svih tih ljudi.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Olimp » 23 Nov 2018, 02:00

Slažem se da je Slavoljub drvo :biggrin:
Olimp

Postby Гроф Тинторето » 23 Nov 2018, 09:21

Kokisa nije cuo da je Gacinovic osvojio SP onomad :biggrin:

Buzz' Beater wrote:

Гроф Тинторето

Postby Cuburac » 23 Nov 2018, 09:56

Krstajic je jedan pre svega posten covek, a jos vise naivan, bez ikakvih sansi da ne potone u ovom nasem fudbalskom blatu.
Zato su ga valjda i izabrali, a njegovim postavljanjem za selektora sam bio vise nego iznenadjen.
Niti mislim da ima potrebno znanje, niti da ga mzoe adekvatno preneti, postignuti rezultati ne menjaju moj stav.
Bez obzira na sve, ovo sto je uradio Gacinovic je neoprostivo i FSS bi morao da reaguje.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Domingoo » 23 Nov 2018, 10:50

Cubirac @ :blue: bravo za post. Za potez Gavinovica neam reci meni bi odmah istog trrnutka leteo iz reprezentacije ali sta da radi Krstajic kad javnost prati svaki njegov pokret i u tom slucaju bi ga razapeli ..

Mada je za ovu situaciju domekle sam kriv prvo taj Gacinovic je u kvalifikacijama za SP bio standardan deo rotacije. Onda dolazi SP i ti umesto njega pozivas igraca koji je do juce igrao u Cukarickom i koji nije bio deo wkipe u kvalifikacijama. Sada u LN isti taj ti sedi na klupi a Gacinovic igra pa o cemu se tu radi ?
Znaci Gacinovic ti je bio dobar sve sem za SP donekle i razumem bes i ogorcenost Gacinovica ako tako se ne postupa prema selektoru pogotovo u 22 godine.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Karamazov » 23 Nov 2018, 11:17

Гроф Тинторето wrote: Izgleda da su mnogima zamazali.

Nije ovo zamazivanje očiju. Mišljenja sam da je Krstajić udario dobar temelj.

Za dalje zidanje verovatno je potreban bolji majstor, a pošto imamo magareći savez i da ovde nikada nije bilo plana, verovatno će se ovo izgrađeno brzo srušiti.

Kad pogledaš Krstajića deluje kao dobričina.

Ja u sukobu Krstajića i Milivojevića nisam stao na stranu Krstajića zato što mi je draži i što mislim da je u pravu, već zato što u reprezentaciji mora da postoji neki red.

Pitanje da li pojedinci smeju ovako da se ponašaju u svojim klubovima. Da frljaju kopačke, psuju trenera, komentarišu njegovu taktiku, izmene.

Stvarno su fudblaeri što se tiče sportista najgora sorta ljudi. Većina njih su neobrazovani magarci, mravljeg mozga koji čim postanu neko i nešto odmah bi da se bahate, lete među oblacima i misle da su seli na carski presto.

Ne valja ni previše biti dobar, ne valja ni ići u drugu krajnost kao što je radio Mihajlović pokušavajući na silu i nekim ugovorima da disciplinuje.

Mora se naći neka sredina. Ima dobrih trenera za tako nešto, časnih i poštenih. Samo verovatno ne žele da ulaze u kolo sa đavolima.

Jer ko se oko đavola mota, đavo ga i smota.

A i ovaj naš fudbal neko je prozlokobio, juri ga neko prokletstvo.

Biće bolje jednog dana.
Karamazov

Postby ilika99basket » 23 Nov 2018, 11:55

ako ostavimo na stranu lose ponasanje mijata i nestrucnost krstajica, kolarov je ispao smesan a verujem da mu je gacinovic odgovorio sta je osvojio.

sve titule kolarova sa Sitijem ne mogu da se mere sa Mijatovim sa ep-a i sp-a, i plus ima kup srbije i nemacki kup sa ajntrahtom, sto je opet mnogo teze osvojiti nego italijanski kip sa laciom
ilika99basket

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja