Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

UEFA Nations League

Re: UEFA Nations League

Postby Čekicar » 11 Sep 2018, 13:46

Inzaghi wrote:Ideja je odlicna, dobili smo dosta novih meceva za ova tri meseca, a mene kao velikog ljubitelja reprezentativnog fudbala to raduje. Sto pokazuju sastavi timova i poseta na stadionima i tacka.

I tacka?.dobro,nemoj da se srdis :biggrin:

Pokazuju sastavi..Italija bez igraca iz Juventusa posle 20 godina :laugh:
Vidim i Portugal kompletan..U poslednjoj liniji Cancelo,Rui,Dias :laugh: ..Pizzi u vezi..gore Bruma....Gde je CR7 :laugh:

Inzaghi wrote:
Pa to sto kod tebe nije zazivela ne znaci da nije u Evropi

Ma naravno..U evropi ce zaziveti 100%...mafija ne gresi...udju oni u glave....

Inzaghi wrote:
A to da neko ne moze osvojiti iz B,C,D je glupost. Kao da si rekao da niko iz Cempionspa, Lige 1 i Lige 2 ne moze da osvoji EPL. Pa nije ovo takmicenje za jednu sezonu kraj. Bori se, guraj napred udji u A i osvoji.

A cekaj...sta da osvoji?...Sta je LN za repke iz A?

Ne mozes da poredis evropski fudbal sa reprezentativnim...Svaka repka treba da ima mogucnost da bude najbolja...ali LN=prijateljske + baraz...nema tu sta da se osvaja...ali su uveli kao neko osvajanje da repke iz A ne bi kao igrale prijateljske...smejurija
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Inzaghi » 11 Sep 2018, 13:53

Čekicar wrote:Pokazuju sastavi..Italija bez igraca iz Juventusa posle 20 godina :laugh:
Vidim i Portugal kompletan..U poslednjoj liniji Cancelo,Rui,Dias :laugh: ..Pizzi u vezi..gore Bruma....Gde je CR7 :laugh:

Čekicar wrote:pa cekaj,sta nekoga boli kurac sa kojim timom cu ja da igram??..ludilo mozga.....usrali su se da to ne zazivi iz raznoraznih razloga...da buranija igra ligu nacija...

A CR nije spreman 100% za oba takmicenja kao sto je najavio.

A i Danci nisu trebali da budu kaznjeni zbog sastava, tako da ne pisi svasta samo da ocrnis takmicenje.

Ovde se narodu usadilo u glavu mafija. Pa i ta mafija napravi nekad dobar potez. A i svi se napusavaju mafije, a jure da igraju njihova takmicenja.

No nebitno je sve to. Takmicenje je krenulo, bice tu narednih godina hteo neko ili ne. Isti djavo i nama koji volimo i ko nece da gleda.

Image
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Фантом » 11 Sep 2018, 14:36

Cas nikoga ne interesuje, cas lozi se masa.

Inace i ovi iz A idu u baraz, znaci Cro moze da bude 3 u grupi sa Esp i Eng i da bude 3 u kvalifikacijama i dalje ima sanse za baraz, to je prednost da budes u A ligi jer su ti vece sanse da ides u baraz, kod nas ako si drugi u grupi gotovo sigurno nemas sanse za baraz u B ligi su vec sanse malo vece.
Npr Holandiji, Islandu, Svajcarkoj, Poljskoj ce svakako biti bitno da pokusaju da ostanu u A da bi imali vece sanse da odu na EP, plus sto osvajanje vodi direktno na EP.

Izgleda da si ti prespavao prethodnih 5-6 godina, posto se format EP promenio, na prethodno prvenstvo su isli prvi i drugi iz kvalifikacionih grupa i najbolji treci, dok su ostali treceplasirani igrali baraz.
дошао да вређа
Фантом

Postby Čekicar » 11 Sep 2018, 14:48

Фантом wrote:Cas nikoga ne interesuje, cas lozi se masa.

Inace i ovi iz A idu u baraz, znaci Cro moze da bude 3 u grupi sa Esp i Eng i da bude 3 u kvalifikacijama i dalje ima sanse za baraz, to je prednost da budes u A ligi jer su ti vece sanse da ides u baraz, kod nas ako si drugi u grupi gotovo sigurno nemas sanse za baraz u B ligi su vec sanse malo vece.
Npr Holandiji, Islandu, Svajcarkoj, Poljskoj ce svakako biti bitno da pokusaju da ostanu u A da bi imali vece sanse da odu na EP, plus sto osvajanje vodi direktno na EP.

Izgleda da si ti prespavao prethodnih 5-6 godina, posto se format EP promenio, na prethodno prvenstvo su isli prvi i drugi iz kvalifikacionih grupa i najbolji treci, dok su ostali treceplasirani igrali baraz.

:laugh:

Ma zazivece to 100% na globalnom nivou..Ne zanima nikoga u mom okruzenju.

Lapsus jbg..drago mi je da me pratis..

Sustina je da LN menja baraz i prijateljske utakmice...

Protiv koga bi recimo Hrvatska igrala u tom barazu pod uslovom da svi ostali iz A obezbede EP preko kv. grupa? :laugh:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Tufi » 11 Sep 2018, 15:03

Cekicar je dobar decko I prati sport dosta, ali covjek ima jedan veliki problem.

On smatra da je njegovo poimanje sporta jedino ispravno.
Kod njega ne postoji opcija osim one koju on zastupa.

Ako oćeš kvalitet daj da EP igra 8 ekipa kao prije 40 godina.
Last edited by Tufi on 11 Sep 2018, 15:09, edited 1 time in total.
Tufi

Postby Фантом » 11 Sep 2018, 15:06

Pa ja mislim da ce to biti negde u rangu kvalifikacija, posto bar u mom okruzenju retko ko prati nesto posebno ostale grupe osim one u kojoj mi igramo.

To je i bila zamisao LN, stvarno ne vidim sta ti tu smeta?
Sto ce ljudi da se vise loze, vise ce da se prati, i vise para ce da se zaradjuje, jbg to je sustina profesionalnog sporta.
Imas amaterski sport ako te to lozi.
Tvoje primedbe su vise na racun EP jer sada tu upadaju svi zivi, LN je dobro resenje za takav format EP od 24 ekipe.

Hrvatska bi recimo mogla da igra protiv Danaca ako se i oni izjebu u kvalama, a mogla bi i protiv Jermenije otkud znam ne mogu to da predvidim.
Ali sustina je da bi kvalitetna ekipa imala jos jednu sansu i time povecavas potencijalni kvalitet EP.
Eto Holandjani su na proslom ep ispusili, ovde bi vrv igrali baraz i moguce izbacili neke Rumunije ili Albanije.
дошао да вређа
Фантом

Postby Čekicar » 11 Sep 2018, 15:07

Tufi wrote:Cekicar je dobar decko I prati sport dosta, ali covjek ima jedan veliki problem.

On smatra da je njegovo poimanje sporta jedino ispravno.
Kod njega ne postoji opcija osim one koju on zastupa.

Cemu takav sud brale? :biggrin:

Kazem zazivece LN.Izneo sam svoje misljenje i to je to..postujem vase..

Kosarka me samo zanima..ostalo mi je zabava,zanimacija usputna kada imam vremena...kosarka i engleski fudbal :biggrin:

@Fantom

Ja koliko sam skapirao recimo svi prvoplasirani iz B ako se ne plasiraju kroz kvalifikavije igraju PO i pobedniik ide na EP....Tako bi trebalo i sa A....i recimo desi se da iz A svi odu kroz kvale na EP i ostane samo Hrvatska,sa kim ce igrati?...Sa ovima iz B ili sa kim?..bice ih 5,ne moze 1/2????
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Wolt992 » 11 Sep 2018, 15:25

ako sam razumeo dobro - ako u jednoj ligi fali ucesnika za taj baraz onda upadaju oni iz nize lige koji nisu upali u svoj baraz , recimo sto kazes samo hrvatska iz A grupe , a recimo 5 ekipa iz B grupe znaci 4 ekipe iz B grupe igraju baraz i ovaj 5-ti ide u A i onda iz treceg igraju 4 ekipe i 2 ekipe iz treceg koje nisu izborile baraz za svoju grupu idu u A
Football is for you and me , not for fucking industry.
Wolt992

Postby Čekicar » 11 Sep 2018, 15:28

Wolt992 wrote:ako sam razumeo dobro - ako u jednoj ligi fali ucesnika za taj baraz onda upadaju oni iz nize lige koji nisu upali u svoj baraz , recimo sto kazes samo hrvatska iz A grupe , a recimo 5 ekipa iz B grupe znaci 4 ekipe iz B grupe igraju baraz i ovaj 5-ti ide u A i onda iz treceg igraju 4 ekipe i 2 ekipe iz treceg koje nisu izborile baraz za svoju grupu idu u A

U prevodu u barazu napucavanje gol razlike umesto da gori :biggrin:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Фантом » 11 Sep 2018, 15:46

Eto vidis to nisam znao, ja sam mislio da ce biti neki zreb od svih tih koji se kvalifikuju za baraz pa ko prodje, ovako jeste malo cudan sistem koji mi se bas i ne svidja al' videcemo vec kako ce do kraja ispasti.
дошао да вређа
Фантом

Postby СрбинПодгорица » 11 Sep 2018, 17:59

Да се осврнем на нашу лиге Ц. Побједници иду у П/О и у лигу изнад, онда ко је први сигурно је у трећем шеширу за квалификације, двије најслабије друго пласирине и иду у 4 шешир за квалификације заједно са осталим екипама. 4то пласирана и најгоре 3ће иду у лигу Д. А што се нас тиче врло је реално да управо да завршимо у лигу Д, и 4ти шешир за квалификације и самим тим адио Еуро. Па и даље мислите да је ово небитно или пријатељске са профитом.

Tufi wrote:Oće li neko da mi da objašnjenje zašto je promašaj?

Evo se u CG lože da će biti prvi u grupu (što nije nemoguće) i sa ekipama poput Bugarske/Škotske /Finske igrati za plasman na EURO

Ложе се нажалост са правом и сада су апсолутни фаворити за то, одрадили су гоставање у Румунији готово савршено, тј ми смо потрудили да и буде савршено. Побједом против нас завршавају апсолутно све, а са ремијем одрађују много тога, а нама само побједа игра. Од нас боље шансе имају и Румуни да буду први, јер могу доћи да еветуално да побиједе МНЕ и буду први.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Zappa » 11 Sep 2018, 19:22

Ложе се нажалост са правом и сада су апсолутни фаворити за то, одрадили су гоставање у Румунији готово савршено, тј ми смо потрудили да и буде савршено.

O kukavno srpstvo Crne Gore ugašeno sa ovakvim pristupom.
Preveliki si pesimista, pratim tvoja pisanja i na temi košarkaške reprezentacije samo crnilo i defetizam. Kakva fudbalska reprezentacija Montenegra ,prolaze kao i njihova braća u Elbasanu. :okk:
Zappa

Postby СрбинПодгорица » 11 Sep 2018, 19:45

Није ме живот учио да будем у било чему оптимиста, а реално фудбалери и не дају разлог за оптимизам.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby grobar_Zvornik » 11 Sep 2018, 19:50

Јачи су Срби од Црногораца и са Крстајићем на клупи... Ја Стевана волим, али квалитет остатка (изузетак Стефан) је испод квалитета Србије.

Ајд Аустрија!
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Karamazov » 11 Sep 2018, 20:00

Hrvatima i dalje dobro funkcioniše presing.

Verovatno su i najbolja reprezentacija na svetu što se toga tiče.
Karamazov

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja