Tufi wrote:Oće li neko da mi da objašnjenje zašto je promašaj?
Evo se u CG lože da će biti prvi u grupu (što nije nemoguće) i sa ekipama poput Bugarske/Škotske /Finske igrati za plasman na EURO
Sam si dao odgovor....Euro u Francuskoj im nije bio dovoljan dokaz da nije dobro razvodnjavati kavlitet..
Ova liga nacija kod mene bas nije zazivela...niko ziv ne gleda...1min neke tekme nisam pogledao,niti cu.....Nasli masu da sisaju...samo marketing,marketing,merketing i lova,lova,lova....Prijateljske im niko ziv nije gledao...a malo im profita...A sto je najgore sistem takmicenja u ligi nacija presmesan...
Pazi samo neka ekipa iz Grupe A ce moci da osvoji ligu nacija....igrace prvoplasirani iz 4 grupe 1/2....i ti si sampion lige nacija

...u prevodu ti si sampion prijateljskih utakmica
Ekipe iz B,C,D ne mogu biti prvaci lige nacija.
Sta ti samo daje liga nacija,daje ti sansu da preko iste odes na Euro......Iz redovnih kvalifikacija ce ici 2 prvoplasirana tima iz grupa direktno na euro..znaci nema baraza....A liga nacija ti daje baraz.....jer onda recimo svi prvoplasirani iz B(pod uslovom da nisu bili u top2 u kvalifikacijama) igraju za mesto na Euru....ako je neka prvoplasirana iz B bila u top2 u kvalama onda drugoplasirani iz te grupe u ligi nacija ulazi u taj baraz...
I sta predstavlja liga nacija za repke iz A?

....klasicne prijateljske utakmice...najbolje da Francuska,Spanija itd nece biti u top2 u kvalama......pa su im uveli kao titulu u ligi nacija...trazi se sampion prijateljskih utakmica...a masa se vise zainteresuje jer igraju jake repke medjusobno...
Liga nacija-prijateljske utakmice i baraz...kako za koga...Grupa A-klasicne prijateljske tekme a one su i najjace i vredelo bi ih pogledati ali posto su prijateljske,nebitne su...
Ko voli neka gleda Kosovo-Azerbejdzan i Finska-Madjarska..
Recimo da uzmemo u obzir C gde smo mi....Mi budemo u top2 u kvalama kao i Grcka....i onda neko od sledecih ide na EP...Crna Gora/Skotska/Slovenija/Finska
E sad samo ne znam da li i iz D tako neko ide sigurno na EP....Mislim logicno je da je tako ali ne zelim da poverujem u to....To bi bila tragedija.
Edit:Kada se izvlace grupe za kvalifikacije za EURO?
Recimo masa se lozi na ligu nacija a moguce je da je bolje ne biti prvi i otici u B,citaj u jacu grupu....Jer ako dobijemo slabu grupu u kvalama,sta ce nam prvo mesto u ligi nacija?..sta ce nam plasman u B?...Ostajes takticki u C i cekas paklenu grupu u kvalama i onda iskoristis taj dzoker da preko finske odes na EP....
Jebo ih sistem...
Edit:Evo nasao sam,zreb za kvale za euro 2020 je 2. decembra...
Znaci jos 2 tekme u oktobru i 2 u novembru....Znaci odradili su takticki ovu sirotinju da moraju da se loze na ligu nacija a burzoazija iz A moze da ladi jaja i igra prijateljske

...A ove iz A pale sa sampionom prijateljskih tekmi

Ozbiljna mafija ali ozbiljna...
Pazi koje pretnje je Danska dobijala...pretili im izbacivanjem sa Eura...pa cekaj,sta nekoga boli kurac sa kojim timom cu ja da igram??..ludilo mozga.....usrali su se da to ne zazivi iz raznoraznih razloga...da buranija igra ligu nacija...