Jing Jang wrote:
ne moze se ispraviti, zato sto je rukometna organizacija nula, treneri ne postoje, kvalitetne mladje kategorije ne postoje, 95% timova nema ni za egizstenciju...
a ovo ti je takva glupost, da nisi ni svestan
pa da maksic nije dosao u partizan, ne bi bili ni medju prve tri ekipe...
koji to napredak partizan pokazuje, sa kojim mladim igracima i kojim kadrom.. o cemu ti pricas? pa pola rukometasa partizana je tehnicki neobuceno a u nasoj ligi su prvi iskljucivo iz razloga sto samo oni i dobijaju plate pa s toga i imaju vise elana za borbu od svih ostalih ekipa...
a stanje u nasem rukometu ne da je jadno nego je prejadno, da se skupi sve iz nase lige sto valja u jedan tim, opet ne bi bili u stanju da osvoje ni tu smejuriju od celendz kupa..
ne znam otkad i koliko ti pratis rukumet, al ja ga dosta pratim, posto volim da ga gledam (al kad ga igraju one ekipe koje znaju), a ovo nase prvenstvo je skroz ne glednjivo u poslednjih 10-ak godina.
Pa taj način razmišljanja nas je i doveo tu gde smo... Može se ispraviti, radom, učenjem, treningom ... Parama ... Da tako svi razmišlaju, a ne razmišljaju, hvala Bogu, onda bi svi odustali od sporta, šta ima tu mi da jurimo loptu kad ima boljih...
Tu demagogiju i te nebuloze ostavi za drugo mesto, ako misliš da ne valja i da ne može da se popravi, onda ne gledaj i ne lupetaj gluposti ....
Ovo drugo što si napisao je takva glupost da si prevazišao sve granice iste...
Ovo što si napisao za Maksića samo pokazuje tvoje neznanje, tvoju indijansku filozofiju i sve nebuloze što si napisao...
Mešter, Milić, Dimitrijević, Ilić, Radivojević, Dzamić ... Juniorski reprezentativci.... Maksić, Butulija , Radanovići, iskusni igrači, Marijanac, kostadinović, Pilipović, Ljubenović neka srednja generacija ...
Da ti malo iskarikiram, da Mančester nema Gigsa, da Kil nema Omejea, da Panatinaikos nema Batista ....
Ogroman napredak, momci, pogotovo ovi mladi, dobijaju iskustvo u igri u ovom kupu, rade sa i uče od Makse, Butulije, uče od Brkovića....
Oni ne dobijaju plate! Ali dobiće – samo da znaš. Da ne lupetaš ovde gluposti, jer ceo tvoj post vapi od neznanja i paušalonog posmatranja ovog sporta ...
Tehnički neobučeno – za Evropske uslove, slažem se , za naše terene – najbolje su obučeni... I upravi utakmice sa ekipama iz Evrope pokazuju gde si i šta treba da ispravljaš... Ti si svim svojim postovima maksimalno izvređao sve one koji su u ovom takmičenju, npr. jedan Cimos koji će biti prvak Slovenije, a znamo koliko oni više ulažu i na kom nivou su njihovi klubovi u Evropi... A ovaj PArtizan, sa smešnim budzetom, sa ljudima koji vredno rade i bopre se , je uspeo da im se približi, na žalost nije stigao do finala, ali Bogu hvala, ne predajemo se , sledeće godine ćemo biti još bolji ....
Da se skupi najbolji tim naše lige prošetao bi se kroz Čelendz kup, a Boga mi i u ozbiljnijim bi bio veliki konkurent svim većim timovima. To potcenjivanje i pljuvanje po ljudima koji vredno rade i treniraju mogu samo ljudi koji su ili zli, ikompleksirani, loptu u životu nisu u ruci držali, stručnjaci iz foteja ILI pojma nemaju o onome što pričaju, verujem i nadam se da ti spadaš u drugu kategoriju..
To što pišeš o jadu, i to je samo odraz tebe – nipodaštavanje svega je najlakše... Kakvo je takvo je , mora da se radi da se popravi... Jedino Partizan i još par timova to i rade ...
Izvoli ti gledaj te što valjaju, mi ćemo da pratimo ono što nam momci igraju, piši ovde o Ligi šampiona i straim ligama, ne znam samo zašto se bakćeš jadom i bedom, čemerom i tugom, za šta nas smatraš!?
Ili si došao samo da pljucneš, provociraš?