Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Primorac » 04 Jun 2018, 21:47

Ja sam veceras vidio samo dobrog Milenkovica na centralnom beku..On ce valjda biti stub odbrane inace odavno nisam vidio vecu rupu od Tosica na toj poziciji.Covjek je uzasan..Rukavina siromah nije kriv,ne moze.Kolarov luda glava,u ovakvoj konstalaciji i statusu moze mu biti da igra neodgovorno.Inace je imao dobru sezonu u Romi.Moze jos nesto da se ocekuje od Matica,Milivojevica,Tadica i Zivkovica.Ostalo je suvi prosjek i daleko od kvaliteta reprezentacije koja ima neke ambicije na SP.Prolaz u drugi krug bilo bi pravo iznendjenje.Realnije je da ce se sa Kostarikom cupati za bod na prvenstvu.
Primorac

Postby Bolkonski » 04 Jun 2018, 22:03

Tegi wrote:
Bolkonski wrote:
Vinaver je isto tako glorifikovao Milosa Crnjanskog i njegovu Liriku Itake, gde Crnjanski pise kako je Princip svim Srbima udario zig ubica i kako se ubici dize vidovdanski hram, pa ne verujem da se ti slazes sa tim. Uz svu Crnjanskovu ironiju to je u velikoj meri bilo i njegovo pravo misljenje.

Au prijatelju, koliko lose i logicki ultrapogresne argumente koristis. :laugh:
A termin KKSNS2 koristim kako bih nervirao glodare slabog karaktera, kakvi su vecina, a ne kao razlog svog nenavijanja za to pateticno sranje od udruzenja.

Mislim da je bespredmetna dalja rasprava.

Karleuša :srce:
Spoiler: pokaži
:jezik:

Verovatno i to ima više veze s temom od Vinaverovih stavova o Krlezi povezanih sa mojim " klintonovskim " opozicionarstvom.

Svakako, nisi ukapirao razloge zbog kojih ne navijam za reprezentaciju SNS-a, iznoseći neke smešne argumente o " rušenju iznutra ", " klintonovskom opozicionarstvu ", Vinaveru, Krlezi, spijunima, nemačkom kosmopolitizmu itd.
Bolkonski

Postby lockdown » 04 Jun 2018, 22:06

Ma jebes ti taj fudbal sa dva zadnja vezna i jednim spicem ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Puta Tapar » 04 Jun 2018, 22:12

Mitrović neće dati nijedan gol na Mundijalu, citiraćete ovaj post.
Puta Tapar

Postby Rajs » 04 Jun 2018, 22:14

Muslinova formacija je vise odgovarala ovakvim tipovima igraca kakve mi imamo nego ova Krstajiceva.
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby ilika99basket » 04 Jun 2018, 22:19

~bleki mora da igra, mislim realno tosic za 12 godina u reprezentaciji ima 23 mece najveci uspeh mu je sto je igrao u besiktasu, spajic takodje rupa, bane mator. sramota je uopste razmisljati da li treba da udje u 11 pitanje je da li treba drugi stoper da bude bane ili veljkovic ili bane na desnom beku.
~vezni red ne kreativan, opet lopta ide u nazad
~radonjic moze da bude x faktor ako mu daju prostor i pomoc
~ jos jedna stvar koja mi nikad nije jasna imamo brza krila, ok ako ne mogu 1 na 1 iz mesta da predriblaju ali mogu da pretrce iz kontre, ali zato stojke hvata loptu i lezi minut posle kornera umesto da je odma baci nekome od tria radonjic,kostic,zivkovic i nek se zatrce a on ceka da se protivnik vrati u odbranu i onda ispuca za mitra a ovaj ne moze sam da primi loptu, tako da nije steta da se proba iz kontre i da se izgubi lopta jer nije velika steta
ilika99basket

Postby Marker » 04 Jun 2018, 22:19

Poslije antifudbala Muslina, dodje Krstajic da se uci na istoj. Kao sto vec neko napisa, smijesi nam se Njemacka 2006. godine. Jovic je treba dobiti sansu dosta ranije , te Dmitrovic koji po meni bi trebao biti cak i prvi golman koji je imao sjajnu sezonu u Eibaru i bio jedan od glavnih njihovih igraca.
Marker

Postby Eddie Brock » 04 Jun 2018, 22:25

Moramo sa dva napadaca,ako mislimo da bar damo neki go...
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Otac Makarije » 04 Jun 2018, 22:28

Zigara wrote:Radonjic je bio najbolji veceras.
Kada bude vise vremena na terenu sa Tadicem,Sergejom i Maticem bice jos ucinkovitiji.

Moje misljenje je da je ovo nasih najboljih 11:

Stojkovic
Milenkovic Ivanovic Spajic Kolarov
Milivojevic Matic
Tadic SMS Radonjic
Mitrovic/Jovic( u zavisnosti od protivnika)

Ne pratim toliko Seriu A.. Ali i, i dalje mi nije jasno kako Milenković može desnog beka..Može da okrpi po potrebi neko vreme , ali opcija za 3 utakmice, protiv brzih ekipa
, kada mora da se pojavi i napred... Recimo, direktan duel sa Nejmarom. To izgleda dosta smešno..

On je stoper .Jedna od ozbiljnijih opcija. Pitanje je , on , Veljković ili Spajić. Videćemo kako izgledaju ova dvojica za par dana..
Last edited by Otac Makarije on 04 Jun 2018, 22:53, edited 2 times in total.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby 71:70 » 04 Jun 2018, 22:29

Puta Tapar wrote:Mitrović neće dati nijedan gol na Mundijalu, citiraćete ovaj post.

Obzirom da ce reprezentacija biti na 0-2 gola, nije to nimalo neocekivano. Uz to, on nikakvu pomoc od ostalih igraca nema, tako da protivnicke odbrane nece imati preterano tezak zadatak da ga zaustave.
71:70

Postby ilika99basket » 04 Jun 2018, 22:32

vece su sanse da bleki zaustavi nejmara nego rukavina kakve sve imamo moze on i veznog da igra bez problema ne bi bio gori od grujica
ilika99basket

Postby Фантом » 04 Jun 2018, 22:35

Jest' da sam se ovim igrao za Partizan, al' posto ni u reprezentaciji nemamo krstenog desnog beka mogli bi ovako nesto da probamo sa Blekijem na desnom beku, SMS 10ka i poluspic Adem.

Image
дошао да вређа
Фантом

Postby 71:70 » 04 Jun 2018, 22:37

Milenkovic je cesto igrao poludesno u formaciji sa tri stopera, nisam primetio da je bio i bek.
U svakom slucaju, glupo je zrtvovati kvalitetnog stopera za prosecnog beka.
71:70

Postby JNA » 04 Jun 2018, 22:43

Čitajući komentare malo ljudi veruje u prolazak dalje...

1) Brazil, 2) Srbija...
JNA

Postby lockdown » 04 Jun 2018, 23:04

Moze li neko da mi objasni kad smo mi postali takve kukavice u fudbalu kad prvo gledamo da ne primimo gol. Kad smo postali zemlja defanzivnih veznjaka i jednim spicem napred... I cak svima je to uslo u mozak kao pa tako mora, ne moze drugacije, nemamo igrace, pozadi su nam kiksare ...I onda dodje jedan Cile I pokaze kako ne mora bas tako...kako ces postici rezultat kad vec u startu ubijas kreativnost u veznom redu a sanjamo tog Piksija ko zna koliko vec ...

Mi smo imalu ludu srecu sto smo uopste ovde gde jesmo...Muslin kad je u Austriju isao sa 8 defanzivaca I onda druga mec lopta protiv Gruzije 5 defanzivaca i 3 zadnja vezna ... Mi kao uvek trazimo da nas neko natambura ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja