Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Steamroller91 » 02 Jun 2018, 21:09

Tema je reprezentacija Srbije i nigde ne pise da moram biti navijac iste kako bih komentarisao. Uostalom, zato valjda i sluzi forum?

Ko cuti za stvari u klubu? Pomesao si me sa vecinom navijaca CZ, zao mi je. Izvoli na temu FKP pa vidi o cemu ja pisem dok drugi kritikuju trenera.

Postoji razlika u poslovanju klubova i reprezentacije, klubovi moraju da imaju finansijske prihode mnogo vece od reprezentacije da bi opstali a dobar deo tih prihoda je usko vezan sa politikom. Reprezentacija sluzi da okupi najbolje fudbalere drzave koje niko ne mora da placa za igranje, svi igraju na dobrovoljnoj bazi za svoju zemlju i prema tome ne vidim razlog da se uvlaci politika i razne kombinacije u nacionalni tim kao sto se to radi u klubovima, bar ne u istoj meri. A Krstajic je za ovaj period od par meseci u javnosti uspeo vise da se slihta predsedniku nego komplet SNS uprava Partizana za par godina.

Tesko da je preslikana prica sa kosarke posto ja kosarkasku reprezentaciju nisam pljuvao, niti je bilo razloga za to.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Bosko » 02 Jun 2018, 21:15

Steamroller91 wrote:Sramotno je teranje Muslina iako nas je odveo na SP, smenjen bez ikakvog povoda i objasnjenja. (zvanicno bar nema pravog razloga za smenu)

Sramotna je smena dugogodisnjeg kapitena reprezentacije, bez nekog ubedljivog ili razumnog objasnjenja.

Sramotno je ljubljenje guzice predsedniku drzave od strane trenera koji se trudi da sto vise podseca u kakvu se ljigu pretvorio.

Sramotno je sto se uvek prave neke kombinacije, reprezentacija nije ono sto bi trebalo da predstavlja naciju, nije skup najboljih fudbalera koji funkcionisu najbolje kao tim i kao takvi predstavljaju Srbije. Reprezentacija kod nas je skup fudbalera sastavljen po necijim interesima, a sve se na kraju svodi na finansijski profit grupe ljudi.

I tako je bilo oduvek otkad ja znam za reprezentaciju u fudbalu, u vreme Antica se jedini i poslednji put osetila neka atmosfera gde je vecina nacije bila uz taj tim, iz razloga sto smo stvarno to i bili, igrao se lep fudbal, sa trenerom koji nije nicija kombinacija. Nazalost, i njega su na kraju izbusili.

Eto zato ce me na svetskom prvenstvu broj bodova u grupi fudbalske "reprezentacije" Srbije tangirati otprilike kao i vremenska prognoza u Zanzibaru. Sto se mene tice, i da prodju u eliminacionu fazu, pa i tamo da iznenade nesto, to nece promeniti moje misljenje o reprezentaciji.

1. Muslin je sam kriv oko SMS-a
2. Nije toliko ni važno ko je kapetan
3. Ja verujem da Krstajić nije neki seljak, proveo je u Bundesligi 10 godina, u dobrom sistemu, valjda je nešto naučio
4. Tu je najboljih 14,15.
5. Mi smo pod Antićem jedva sačuvali 1-1 sa igračem više protiv Francuske doma, izgubili od Gane i Australije. Sad napokon imamo vezni red kako spada, i ozbiljnog napadača a ne onog Pantelića.
Bosko

Postby Гроф Тинторето » 02 Jun 2018, 21:53

Bilo je zanimljivo na temi kosarkaske reprezentacije, mozda bude zanimljivo i na temi fudbalske :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Steamroller91 » 02 Jun 2018, 21:55

Bice, imacu vise istomisljenika kad nas Kostarika dobije u prvoj.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Гроф Тинторето » 02 Jun 2018, 21:56

zato kad drknemo Brazil ima da slavi cela Srbija :D

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Гроф Тинторето

Postby Pit Bull » 02 Jun 2018, 22:38

Alahu dragi...

▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Angus Young » 02 Jun 2018, 23:18

Kada se vratimo kao sampioni, bice vam zao sto ste nas ovako ispratili! :D
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Disident™ » 02 Jun 2018, 23:19

Angus Young wrote:Kada se vratimo kao sampioni, bice vam zao sto ste nas ovako ispratili! :D

Da ne citiramo Vojvodu, da će neki pojesti sva... :biggrin:
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Demokratski rob » 02 Jun 2018, 23:21

Angus Young wrote:Kada se vratimo kao sampioni, bice vam zao sto ste nas ovako ispratili! :D

Ima ko veruje u našu reprezentaciju! :okk:

"Malopre sam završio pregovore sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim i 'ovlašćen' sam da saopštim da će reprezentacija, ako osvoji prvo mesto, dobiti rekordnu nagradu svih vremena u iznosu od 10 miliona evra“, kazao je predsednik Srbije.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=06&dd=01&nav_id=1399429

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby lockdown » 03 Jun 2018, 08:59

Evo definitivno se zna ko je prvi golman. I Stojketu je jasno.

Image
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby neza » 03 Jun 2018, 09:07

Manje vise ta podguzna uletanja u zvalavca, nego sto su nam brojevi na dresu kao da ih je pisalo dete iz predskolskog? :question:
neza

Postby Fratelo » 03 Jun 2018, 09:36

Iskreno mi je svejedno sta ce ekipa uraditi u Rusiji jer glavesine kao da se namerno trude da ogade ljudima sve.

Verovatno smo jedina ekipa na prvenstvu koja ne vodi svoje najbolje igrace, vec vodimo mlade snage da stasaju za buduca takmicenja :laugh: Verovatno su tako trebali englezi da urade i da npr umesto Lalane vode nekog iz sampionskog tima Engleske sa mudijalita ali njihov selektor nema tu viziju kao nas sns vizionar.

Zivo me zanima sta bi cigani pisali da su Grujic, Rodic i Radonjic Grobari, mislim da ne bi bilo zivota vise na ovoj planeti. Ovako im je spisak ok, samo da su tu njihovi puleni.
Fratelo

Postby Гроф Тинторето » 03 Jun 2018, 10:09

Vladimir Stojković (Partizan, Zvezda)
Marko Dmitrović (Zvezda juniori)
Predrag Rajković (Zvezda).

Antonio Rukavina (Partizan)
Branislav Ivanović (OFK)
Nikola Milenković (Partizan)
Uroš Spajić (Zvezda)
Miloš Veljković (doktor)
Duško Tošić (Zvezda)
Aleksandar Kolarov (Zvezda juniori)
Milan Rodić (Crvena zvezda),

Luka Milivojević (Zvezda)
Nemanja Matić (Zvezda, Partizan juniori)
Marko Grujić (Zvezda)
Sergej Milinković-Savić (Vojvodina)
Dušan Tadić (Vojvodina)
Adem Ljajić (Partizan)
Andrija Živković (Partizan)
Filip Kostić (Radnicki)
Nemanja Radonjić (Crvena zvezda, Partizan).

Aleksandar Mitrović (Partizan)
Aleksandar Prijović (nijedan)
Luka Jović (Zvezda).

Partizan - 8
Zvezda - 12
Ostali - 6

Stvarno ciganska reprezentacija.

Buzz' Beater wrote:

Гроф Тинторето

Postby Zlaja » 03 Jun 2018, 10:13

Reprezentacija je većinski po zaslugama plus ostatak mafijaški.

Uostalom kao i od kad je se ja sećam.

Nekada su mafijaši bili bliskiji Partizanu, nekada Zvezdi, nekada podjednako, ali nije ni do Zvezde, ni do Partizana, već si mafijaških džepova.

Ne znam da li se sećate Sćepe startera i kako je ispod radara odrađen njegov transfer u Olimpijakos nakon koga nije ni prišao spisku od 30ak igrača.

A on je samo jedan od mnogih primera.
Zlaja

Postby Karamazov » 03 Jun 2018, 10:17

Fratelo wrote:Zivo me zanima sta bi cigani pisali da su Grujic, Rodic i Radonjic Grobari, mislim da ne bi bilo zivota vise na ovoj planeti. Ovako im je spisak ok, samo da su tu njihovi puleni.

Opet bih isto pisao. :yes3:

Mi smo i država gde se uglavnom navija samo za dva kluba. Nije ni čudno što se sve posmatra kroz klubaštvo.

Nije ni čudno što fudbaleri nemaju podršku kao neke druge naše reprezentacije jer su prethodnih godina i sami dali materijala za to.

Da je tu Muslin bilo bi i više kombinacija, a SMS ne bi ni video SP.

Krstajićev spisak je dobar, nedostaju možda dvojica igrača. Uglavnom i u svim ostalim reprezentacijama navijačima nedostaje neko i vode ovakve polemike.

Zašto ovaj kad je mogao onaj.

Mislim da nije ni toliki problem Gaćinović. Najveći problem kod mnogih je Krstajićev odnos sa SNS-om i hvalopojke Vučku (i meni je dodijao :biggrin: ).

Ne mora značiti da to radi samo iz interesa.

Svi znamo kakva je pamet fudbalera, većina njih zaista veruje da Vučko dobro radi svoj posao.

Steamroller91 wrote:
Tesko da je preslikana prica sa kosarke posto ja kosarkasku reprezentaciju nisam pljuvao, niti je bilo razloga za to.

Nije, tamo je bilo duplo gore.

Neki su iz sprdnje najavljivali da će navijati za druge reprezentacije a neki su vala bili mrtvi ozbiljni. :biggrin:
Karamazov

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja