Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Bolkonski » 02 Jun 2018, 14:14

Suvise te cenim da bih nastavio raspravu.
Bolkonski

Postby 71:70 » 02 Jun 2018, 15:47

Mislim da ni Grujicu nije jasno sta trazi u 23.

Vidim i uporedjuje se nastup protiv surdulice i partizana sa nastupom protiv leverkuzena i bajerna...strasno!
71:70

Postby Bosko » 02 Jun 2018, 16:11

Kontam da je razlog zašto idu Grujić i Radonjić je ako Krstajić smatra da su oni više igrači momenta da uđu pred kraj utakmice a rezultatski smo u zaostatku. Dok su Maksimović i Gaćinović više igrači za 90 minuta, iako su overal bolji.
Last edited by Bosko on 02 Jun 2018, 16:15, edited 1 time in total.
Bosko

Postby domingo » 02 Jun 2018, 16:11

Muka mi je od klubaske rasprave pred i za vreme svakog velikog takmicenja na kojem ucestvujemo ,za nas fudbal bi bilo najbolje da navijaci Zvezde i Partizana nestanu do zavrsetka SP barem ona ogromna vecina neobjektivnih i klubski obojenih ..
Ja volim Partizan da li je Mijat mogao pre Radonjica mogao je ali pobogu nije pozvao Radonjica umesto Tadica pa da se dize tolika pompa , Mijat je imao skromnu sezonu u Bundes ligi individualno , ispao je iz prve postave jos uvek je nedefinisan igrac ne znam cemu potreba da se to toliko potencira .. Rodic isto Zvezda je imala dobru sezonu evropski uspesnu jedan su od timova koji je najmanje primio golova u LE , Rodic je bio bitan sraf na toj poziciji smo tanki ...

Potpuno se bespotrebno dizu frka i fana i stvara neka ostrascena atmosfera.

Za mene je jedini da kazem minus pozivanje Grujica pre Fejse , Fejsa je standardan u Benfici defanzivno u top 5-6 dmf igraca u evropi i ta odluka mi je potpuno nelogicna ali dobro ..
Desetka wrote:Da li pricate o Lukicu iz Partizana? Pa on decko nije neki kvalitet, jedino ako je doziveo neko preobrazenje u inostranstvu. Decko pre svega igra samo sa jednom nogom sto je nedopustivo, solidan igracic, ali nista posebno. Grujic nije igrao u Liverpulu i to je cinjenica, ali je mnogo ozbiljniji igrac od Lukica, jedino ako je Lukic doziveo neki epski napredak kad je otisao iz Partizana posto ga od tad nisam gledao.

Apsolutno se slazem sa ovim decko je bas onako kako si ga opisao igracic kakvih ima i imace mnogo , solidan u dosta segmenata ni po cemu ne odskace njwgov plafon je Leventa.. Tvrdim i stojim iza tog misljenja..

Imam neki cudan osecaj da cemo proci grupu ima tu dosta njih koji znaju fudbal Matic ,SMS,Ljajic,Tadic ne pamtim kad smo tehnicki bili mocniji na sredini terena ?
Mi smo uvek imali odlicnu odbranu i solidan napad ali nam to nije mnogo pomagalo jer snagu ipak cini sredina terena.
Sad po prvi put imamo 4 igraca koji znaju da igraju fudbal a ne primarne destruktivce i trkace ..
domingo

Postby Tomasz Rzasa » 02 Jun 2018, 16:25

Bavite se nekakvim analizama iz sportskog ugla a stvar je neverovatno jednostavna, Radonjic ima iza sebe odredjene ljude i to je jedini razlog zasto je na spisku. I to je slika i prilika srpskog fudbala a i daleko sire, drzave na kraju krajeva.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Desetka » 02 Jun 2018, 16:38

Tomasz Rzasa wrote:Bavite se nekakvim analizama iz sportskog ugla a stvar je neverovatno jednostavna, Radonjic ima iza sebe odredjene ljude i to je jedini razlog zasto je na spisku. I to je slika i prilika srpskog fudbala a i daleko sire, drzave na kraju krajeva.

.
Last edited by Desetka on 02 Jun 2018, 17:35, edited 1 time in total.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Karamazov » 02 Jun 2018, 17:09

Spoiler: pokaži
Bili su tu Saša Ilić i Milijaš.

Mene je iznenadila Arena da je pravila reportažu, ali očigledno da su uzeli dobru lovu.

Bile su tu i vođe Delija, prepoznao sam neke njuške.

U finalu je igrala ekipa Velibora Dunjića.

Vidim da ta ekipa oko Grgića drži i Joveljića.
Karamazov

Postby Desetka » 02 Jun 2018, 17:17

Ma sramotno je sve to, kao i celokupan srpski fudbal.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Bosko » 02 Jun 2018, 17:34

Nije sve sramotno.
Bosko

Postby Steamroller91 » 02 Jun 2018, 20:24

Sramotno je teranje Muslina iako nas je odveo na SP, smenjen bez ikakvog povoda i objasnjenja. (zvanicno bar nema pravog razloga za smenu)

Sramotna je smena dugogodisnjeg kapitena reprezentacije, bez nekog ubedljivog ili razumnog objasnjenja.

Sramotno je ljubljenje guzice predsedniku drzave od strane trenera koji se trudi da sto vise podseca u kakvu se ljigu pretvorio.

Sramotno je sto se uvek prave neke kombinacije, reprezentacija nije ono sto bi trebalo da predstavlja naciju, nije skup najboljih fudbalera koji funkcionisu najbolje kao tim i kao takvi predstavljaju Srbije. Reprezentacija kod nas je skup fudbalera sastavljen po necijim interesima, a sve se na kraju svodi na finansijski profit grupe ljudi.

I tako je bilo oduvek otkad ja znam za reprezentaciju u fudbalu, u vreme Antica se jedini i poslednji put osetila neka atmosfera gde je vecina nacije bila uz taj tim, iz razloga sto smo stvarno to i bili, igrao se lep fudbal, sa trenerom koji nije nicija kombinacija. Nazalost, i njega su na kraju izbusili.

Eto zato ce me na svetskom prvenstvu broj bodova u grupi fudbalske "reprezentacije" Srbije tangirati otprilike kao i vremenska prognoza u Zanzibaru. Sto se mene tice, i da prodju u eliminacionu fazu, pa i tamo da iznenade nesto, to nece promeniti moje misljenje o reprezentaciji.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Ćoba » 02 Jun 2018, 20:30

Sramota je sto ti zbog Krstajica ili saveza neces navijati za svoju reprezentaciju, e to je najveca sramota. Sto navijas za FKP? I tamo su kombinacije i tamo je SNS... mene bi bilo sramota kad vec pricamo o sramoti. :beyond:
Ćoba

Postby Steamroller91 » 02 Jun 2018, 20:46

Nisi ti ocigledno razumeo komentar.

Sto se tice Partizana i reprezentacije, ljubav prema klubu ce uvek biti veca nego ljubav ka reprezentaciju, u bilo kom sportu. Za razliku od mnogih kojima "patriotizam" ne dozvoljava da priznaju takvu stvar, meni nije problem.
Steamroller91

Postby Disident™ » 02 Jun 2018, 20:52

Predlažem moderatorima kad krene SP, da pred meč naše reprezentacije otvore dve zasebne live teme.
Da se prebrojimo na startu odmah.
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Steamroller91 » 02 Jun 2018, 20:55

Sto se mene tice ne mora, retko kad odem na live temu i klubova, jer ljudi u silnoj ljubavi prema klubu i igracima predju nekad granicu pa mi je mucno to citati. A svakako ne planiram dolaziti na live temu reprezentacije provocirajuci navijanjem za Kostariku, siptarsku dijasporu i Brazil.
Steamroller91

Postby Ćoba » 02 Jun 2018, 20:57

Savrseno sam ja razumio, i to sto ti volis klub vise je tvoja stvar. Ali ako ti u klubu ne smetaju iste stvari kao u repki onda tu nesto nije u redu. Zasto se osjecas pozvanim da pljujes reprezentaciju za koju ne navijas? A za iste i slcne stvari u klubu cutis. Sad svi tu kukaju za Muslinom i Gacinovicem a znam da vas savrseno boli ona stvar za njima.

Preslikana prica s kosarke, ako bi kojim slucajem izasli iz grupe ili otisli i korak dalje svi bi odjednom ponovo postali navijaci.
Ćoba

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja