Muka mi je od klubaske rasprave pred i za vreme svakog velikog takmicenja na kojem ucestvujemo ,za nas fudbal bi bilo najbolje da navijaci Zvezde i Partizana nestanu do zavrsetka SP barem ona ogromna vecina neobjektivnih i klubski obojenih ..
Ja volim Partizan da li je Mijat mogao pre Radonjica mogao je ali pobogu nije pozvao Radonjica umesto Tadica pa da se dize tolika pompa , Mijat je imao skromnu sezonu u Bundes ligi individualno , ispao je iz prve postave jos uvek je nedefinisan igrac ne znam cemu potreba da se to toliko potencira .. Rodic isto Zvezda je imala dobru sezonu evropski uspesnu jedan su od timova koji je najmanje primio golova u LE , Rodic je bio bitan sraf na toj poziciji smo tanki ...
Potpuno se bespotrebno dizu frka i fana i stvara neka ostrascena atmosfera.
Za mene je jedini da kazem minus pozivanje Grujica pre Fejse , Fejsa je standardan u Benfici defanzivno u top 5-6 dmf igraca u evropi i ta odluka mi je potpuno nelogicna ali dobro ..
Desetka wrote:Da li pricate o Lukicu iz Partizana? Pa on decko nije neki kvalitet, jedino ako je doziveo neko preobrazenje u inostranstvu. Decko pre svega igra samo sa jednom nogom sto je nedopustivo, solidan igracic, ali nista posebno. Grujic nije igrao u Liverpulu i to je cinjenica, ali je mnogo ozbiljniji igrac od Lukica, jedino ako je Lukic doziveo neki epski napredak kad je otisao iz Partizana posto ga od tad nisam gledao.
Apsolutno se slazem sa ovim decko je bas onako kako si ga opisao igracic kakvih ima i imace mnogo , solidan u dosta segmenata ni po cemu ne odskace njwgov plafon je Leventa.. Tvrdim i stojim iza tog misljenja..
Imam neki cudan osecaj da cemo proci grupu ima tu dosta njih koji znaju fudbal Matic ,SMS,Ljajic,Tadic ne pamtim kad smo tehnicki bili mocniji na sredini terena ?
Mi smo uvek imali odlicnu odbranu i solidan napad ali nam to nije mnogo pomagalo jer snagu ipak cini sredina terena.
Sad po prvi put imamo 4 igraca koji znaju da igraju fudbal a ne primarne destruktivce i trkace ..