Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby mali_buda » 10 Jan 2012, 09:29

Image

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby KKP » 10 Jan 2012, 11:09

Sijena - Lacio 4:0!? :wacko:
KKP

Postby mali_buda » 10 Jan 2012, 16:04

Donadoni je novi trener Parme.
mali_buda

Postby nolinjo » 10 Jan 2012, 16:24

mali_buda wrote:Donadoni je novi trener Parme.

:pop:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Zlaja » 10 Jan 2012, 16:28

Morati, gde su pare od LS, Etoa i Balotelija...
Zlaja

Postby Felipao » 10 Jan 2012, 16:29

mali_buda wrote:Donadoni je novi trener Parme.

Da,a kandidati su josh bili,izmedju ostalih,Del Neri i Zola...

Kolomba je navodno potpisao kapitulaciju odmah nakon debakla u svlačionicama Meace.Naime,iako ne postoje službene informacije,predsjednik Girardi se besan spustio u svlačionicu odmah po završetku utakmice te je u kratkom 'oči u oči' brifingu s Kolombom tražio report,na što mu je dosadašnji mister priznao kako ne uspjeva više da drzi konce u rukama i da sumnja sluša li ga uopste ekipa.
Odmah u nedjelju krenulo se u potragu za zamenikom iako je bilo upitno,treba li Parma čovjeka koji će izgurat sezonu do kraja da bi onda na leto seo na klupu Gasperini,ili odmah poveriti posao nekom ko će pripremati igrache za narednu sezonu?

Prvi pik je bio Luidji Del Neri,ali bogati ugovor s Juventusom do leta je bio prepreka zašto je odbio u startu bilo kakvu mogućnost angažovanja.Slična je situacija bila s Zengom,a poznato je i da Gasperini prima platu od Intera,šta je eventualne alternacive ostavilo prilično tankima.Predsjednik Girardi je ozbiljno razmišljao o nekom privremenom rešenju poput manje iskusnog Fausta Pizzija(dosadašnji trener Primavere) ali na intervenciju Ariga Sakija u prvi plan je izbačen Roberto Donadoni koji će tako postat 10-trener Parme u niti 5 godina vladavine Girardija(Pioli,Ranieri,D​i Carlo,Kuper,Manzo,Cagni,Gvidolin,Marino,Kolomba) a Donadoni će sa sobom dovesti i svoj tim ljudi,Mario Bortolazzi (bivši fudbaler Parme iz 80-tih dok je Saki bio trener), Luka Goti i profesor Djovani Andreini (kondicioni trener);dok će trener golmana ostat Luka Buci,bivši saigrač Donadonija iz reprezentacije 90-tih,kojeg je Donadoni čak imao prilike i voditi u Napoliju na zalasku Bucijeve karijere 2009.

Inache imam dobar feeling sto se tiche Donadonija :D Gore od ovoga ne moze,ovaj retardirani Kolomba je igrao neku shugavu formaciju sa forsiranjem jebenog Valijanija na ustrb u pocetku cak i Bjabanija (a najbolji igrach uz Djovinka).Visheo bih voleo da je doshao Zola ali jbg...
Felipao

Postby mali_buda » 10 Jan 2012, 16:48

I ja bih vise voleo da je dosao Zola. Em sto poseduje kvalitet, em sto je legenda kluba.
mali_buda

Postby nolinjo » 10 Jan 2012, 17:22

Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 10 Jan 2012, 21:37

Inache prodali smo 50 posto Borinija Romi za 3.5 m a izgleda da je i Okaka ukljucen u deal.Inache izgleda da smo zagrizli i za Ninisa i meni jebeno nije jasno sta ce nam miliona krila i napadacha a nijedan krsten (osim Djovinka i Bjabanija i legende ofc) a na sredini nam igra jebeni Zadid koji je josh i izmislio fudbal za mucenog Galopu,tog ni u Partizanu ne bih pustio da igra.A odbrana busna ko svajcarski sir....
Felipao

Postby nolinjo » 11 Jan 2012, 16:14

BRAT MOJ Image najavljen u prvoj postavi za sutrasnji mec

najbolji igrac posle odlaska u penziju totija i del pjera ,legenda italijanskog fudbala i dalje siluje protivnicke golmane !
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 12 Jan 2012, 23:40

los bio brat ,uplasio se prepunog stadiona :D

inace kavani pokazao kvalitet posle onakvog promasaja prosecan fudbaler ne bi da gol na narednih 10 utakmica ...kavani se oma iskupio ...a za 2-1 nisam siguran da je lopta presla gol liniju ....

a brate mili kakav bunker 9 stopera imala cezena :D ...a mogli su proci ,realno zasluzili su X
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Unexpected » 14 Jan 2012, 21:59

U Kataniji vaterpolo.
The End.
Unexpected

Postby Unexpected » 14 Jan 2012, 22:17

Prekid u Kataniji u 65. minutu, pravi potop.
The End.
Unexpected

Postby mali_buda » 14 Jan 2012, 23:17

Unexpected wrote:Prekid u Kataniji u 65. minutu, pravi potop.

Ja se ukljucih na pauzi izmedju dva poluvremena i videh da "lije ko iz kabla". Kako rece komentator sa Arene, Luis Enrike pokusava ono sto i Robi P., da igra kao Barsa, ali protiv Katanije nije uspelo ;)
mali_buda

Postby Unexpected » 15 Jan 2012, 15:19

Mnogo lep gol Juvea...

EDIT: Lep gol i Kaljarija...
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal