Tema se zove teorije zavere i vec je okaceno 4 snimka Dejana Andjusa, a ni prva strana nije zavrsena
Jedno je namestanje, drugo favorizovanje, trece prodavanje utakmica kad obezbedis komfornu zonu sto rece Admiral.
Namestanja sa tendencijom nema u ligama petice i u to sam siguran, to je stav pojedinca, a moj je takav. Teska je to rec u danasnje vreme.
Favorizovanje kod sudija imaju pre svih Juve, Barsa, Real... i nesto manje vecina velikih klubova iz liga petice. To je valjda normalno. Ako postoje sudije koji sa istom dozom opustenosti sudi velikim i malim klubovima, svaka im cast, malo ih je.
A "prodavanje" utakmice veze sa namestanjem nema. Ako je Lester obezbedio opstanak, zasto klub ne bi u drzavama treceg sveta roknuo par miliona uplatu protiv sebe i tako obezbedio pare klubu

rezultat im nije potreban.
To se radi svuda i u svim ligama i veze sa namestanjem nema po mom misljenju. Bar kad su lige petice u pitanju.
A Andjus

Real zatvara od prvog kola utakmice kaze on, a titulu osvajaju svake prestupne godine. Rece i da Atletiko zatvara a ljudi titulu uzmu kad i Halejeve kometa preleti zemlju.
Covek je merna jedinica za neznanje kad je sport u pitanju. Oko njega samo neke teorije zavere.
Sinocno sudjenje u El Klasiku takodje tiha jeza u korist Barse. Al ja to ne vidim kao "namestanje" ni najmanje.