Sony wrote:Mene Krivokapic smara i kad fudbal gledam. Neke nepotrebne informacije daje...zavrce recenice i nikad kraja istim.

Dobro, stilovi su manje-vise stvar ukusa. Neke volim, neki mi uzasno idu na ganglije ali trpim. Naucio sam da se nekako nosim i sa navijackom euforijom tokom prenosa pa mi i to sve manje smeta. Ono sto ne mogu i nkad necu moci da oprostim je neznanje. Zato sam pomenuo SportKlub u pozitivnom kontekstu. Mogu Viskovic i Pralica da nerviraju koga god hoce i da lupetaju u prenosu ali ljudi jednostavno poznaju igru, znaju kad je neko dobro odigrao da je dobro odigrao, znaju kad je neko zasrao da je zasrao, znaju kad je bitan poen zasto je bitan poen, znaju da isprate up and down faze kod igraca, raspoznaju i razlikuju udarce i kretnje igraca, znaju kad je bitan momenat u mecu i ne pricaju okolo-naokolo razne gluposti koje su zamislili pre prenosa kad je najbitnije da prate igru. Jednostavno razumeju tenis. Sad, ako za sve te sate prenosa ponekad odlutaju i naprave neku glupost, sta da se radi. Ne moze svako da bude pametan i skoncentrisan sve vreme radeci jedan isti posao iz dana u dan. Vazno je samo da ne lupetaju kad je sama igra u pitanju.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.