Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Admiral » 07 Nov 2017, 18:29

Nisam siguran da sam razumeo post.... Kojim se to parametrom utvrdjuje ko je od njih bolji?

Odom je u Baskoniji delovao smesno, je l to znaci da je EL>NBA ?
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby mudrovsukilo » 07 Nov 2017, 20:22

Serano wrote:Баш бих волео да ми неко докаже како је то Вонамејкер лошији играч од рецимо Дилејнија или зашто је Ернангомез бољи од Рендолфа.

pa vonamejker da je tolko dobar otiso bi u nba, kao svaki pametan i kvalitetan amerikanac :beyond:
rendolf je probo da igra nba i to na poziciji 3 ,dok ne skontaju da moze da igra 5 u nba nece ga zvati
ernanogomez ne moze da igra u krtinskoj .nego samo zato sto je mlad visok ,dobro telo ,pa ako uspeju da ga nauce naucili su ga al posto nece eto njega u realu cim rejes zavrsi karijeru
Postby LBJ23 » 16 Dec 2016, 21:49

Kari 1na1 nije mogao da dobije Kevina Lava.

teglica » 04 Jan 2017, 00:38

Kakva malicioznost...
mudrovsukilo

Postby Manu » 08 Nov 2017, 01:02

Meni je evroliga i dalje vrhunska,nmg da gledam onaj cirkus od Nba lige..
Aperire Oculos..
Manu

Postby Disident™ » 08 Nov 2017, 01:03

Manu wrote:Meni je evroliga i dalje vrhunska,nmg da gledam onaj cirkus od Nba lige..
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Čekicar » 09 Nov 2017, 22:56

SARAS :blue: :blue: :blue:

Kakvu kosarku igra Zalgiris :uzbud: ...balavim

Druga sezona kako im se divim....Svaki igrac zna svoju ulogu i radi ono sto najbolje zna,ne odstupaju od toga.....

Kako ih Saras rotira :blue: ....Koristi 11 igraca uglavnom,svi su tu,svi svezi u svakom momentu....perfekcija

Nije ga dzabe Zoc predlagao u zelenom delu Atine

Saras od milijardu dolara....Blistava karijera je pred njim i mnostvo EL titula...

Covek na +30 ne dozvoljava opustanje i lagane poene,zove tajm,vadi igraca koji je napravio gresku :blue:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Skafi » 09 Nov 2017, 23:27

Skafi wrote:Ova Barsa baš liči na ekipu, što kaže Plavšić, po 2, pa čak i 3 značajna igrača na svakoj poziciji.

Ali dajmo im šansu još neko vreme da sve upropaste, ipak je to Barsa.
Skafi

Postby Гроф Тинторето » 09 Nov 2017, 23:47

Nikad slabiji Milano, ne zna se ko pije, a ko placa. Bolje im je da vrate Repesu
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Remy Bonjasky » 10 Nov 2017, 22:47

Olimpijakos je debelo promasio sa strancima,Holis Tompson i pogotovo Brajan Roberts su krsevi.

Ne daje se njima 3-4 meseci za adaptaciju,dovedeni su da nose tim.
O Partizane, grmi pesma sad sa južne strane, oo... Ne daj da stane, jebi, gazi, kurvu, dok ne svane, oo...

KUMANOVO JE SRBIJA!
Remy Bonjasky

Postby brandelton » 11 Nov 2017, 22:09

Čekicar wrote:SARAS :blue: :blue: :blue:

Kakvu kosarku igra Zalgiris :uzbud: ...balavim

Druga sezona kako im se divim....Svaki igrac zna svoju ulogu i radi ono sto najbolje zna,ne odstupaju od toga.....

Kako ih Saras rotira :blue: ....Koristi 11 igraca uglavnom,svi su tu,svi svezi u svakom momentu....perfekcija

Nije ga dzabe Zoc predlagao u zelenom delu Atine

Saras od milijardu dolara....Blistava karijera je pred njim i mnostvo EL titula...

Covek na +30 ne dozvoljava opustanje i lagane poene,zove tajm,vadi igraca koji je napravio gresku :blue:

:okk:
Takodje. Najvise sam se divio njegovom i Radonjicevom timu. Sa skromnim pojedincima pobedjivali su mnogo bolja imena na papiru.
Zalgirisu sad ide na ruku i raspored koji je bio nehuman u prvih 6 kola. 3-3 je fenomelan rezultat.

Armani i Barselona opet razocarenje.

Sta mislis o ovogodisnjoj evroligi, koliko je teze biti u 8? Meni je utisak da je vise kompetitivnih timova, ali su ovi najjaci slabiji.
1972/73. :hatman:
brandelton

Postby Čekicar » 12 Nov 2017, 01:59

brandelton wrote:Sta mislis o ovogodisnjoj evroligi, koliko je teze biti u 8? Meni je utisak da je vise kompetitivnih timova, ali su ovi najjaci slabiji.

Kvalitet u EL opada iz godine u godinu....

Teze je uci ove sezone u 8 nego prethodne...Kada pogledamo proslogodisnje f4 timove svi su slabiji....Fener kao prvi je ostao bez 2 najbitnije karike koje je nemoguce nadoknaditi....Real bez Llull-a i sa Llull-om su 2 sveta,nenadoknadiv gubitak+sada ozbiljni problemi na poziciji C.....CSKA je ostao bez najboljeg ofanzivnog pleja u EL od kojeg je sve polazilo,takodje nenadoknadiv gubitak iako je CSKA povukao najbolji moguci potez dovodjenjem Caca,bolju zamenu nisu mogli da dovedu,Klajburn i Otelo takodje fenomenalna pojacanja,kao sto sam i na pocetku sezone rekao,po meni CSKA je najjaci i prvi je favorit ove godine za osvajanje EL...Oly takodje slabiji + povreda Spandze koji istina svakako slabije igra u regularnom delu ali bez obzira mnogo im znaci na terenu kao pojava,kao primarni ballhandler u pik igri sto se kroz statistiku ne vidi....

Dakle svi su slabiji,neki vise neki manje.....Gledajuci iz perspektive nekih "manjih ekipa" uvek je bolje da imas 3.4 dominantna tima koji ce skoro sve da dobijaju nego da je liga izjednacena i da svako svakog moze da dobije....
Treba naglasiti i da su to sve novi timovi i da se uigravaju i da ce igrati sve bolje i bolje kako sezona bude odmicala tako ce se i iznenadjenja smanjivati....

Takodje ove sezone imamo mnogo bolji Makabi,imamo 5 spanaca(dakle vise nego prosle godine),imamo Valensiju i Unikahu koji stu dobri,tvrdi timovi koji mogu svakog da iznenade...imamo PAO koji je ozbiljan tim,pisao sam o njihovoj selekciji i prosle sezone,samo nisu imali srece udarivsi na kaznenu ekspediciju u vidu Fenera....Kalates se ne racuna naravno :biggrin: ....

Barselona i Armani nastavljaju da se raspadaju iako imaju dobre timove na papiru....Barsa bas ima sirinu i od njih ne ocekujem potpuni raspad,u stanju su da se dignu....Dok je Armani na putu da ponovi proslogodisnju sezonu....ne vredi jednostavno,mozes da ulazes koliko hoces ako nemas trenera dzaba ti je sve a oni nikako da ukapiraju...turcima su godine i godine trebale....Videcemo koliko ce im pomoci Curtis.
E sada ko je sigurno vidno losiji.......Zvezda,Zalgiris ali kod njih se ne oseti jer je Saras fenomenalan,pisao sam o njemu da se ne ponavljam ali odusevljen sam Zalgirisom i za njih navijam u EL...Sarasu bilo koji tim da das izvucice maksimum,rodjeni pobednik i sampion....Zanimljivo da svi sredom,cetvrkom,petkom gledaju da uhvate Cska,Real ili Fener,meni je primarno da pogledam Zalgiris......posle njih Real zbog Doncica...
Baskonia,koja ce se podici sa Martinezom sigurno....
..Bamberg takodje osetno slabiji...

Sto se tice Efesa tu su nijanse u pitanju....Efesov skor daje iskrivljenu sliku,oni ce se pronaci....Treba napomenuti da je Brown povredjen,jako bitan igrac...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Skafi » 12 Nov 2017, 18:09

Kako ovi misle dogodine sa 18 ekipa, još 4 dupla termina u nedelji, ili šta.
Skafi

Postby brandelton » 12 Nov 2017, 20:43

@Cekicar
Prosle sezone si imao:

Real, Fenerbahce, CSKA i Olimpijakos koji su bili najjaci.
Panatianikos, Efes, D'faku i Baskoniju odmah posle njih.
Zvezdu, Bamberg i Zalgiris kao dobro vodjene autsajdere
Armani, Makabi i Barselonu koji su se raspali.
Uniks i Galatasaraj koji nisu imali sastave za 8.

Tacno, od ove prve grupe svi su slabiji.
U drugoh, Panatianikos je jaci, ali je i Himki >> D'faka. Efes? Slabiji po meni, nemaju pravog pleja, nemaju azdaje u skoku na 4 i 3, Brown povedjen. Baskonija isto slabija. Ali, opet, tesko da ce recimo PAO i Himki izvisiti za 8.

U trecoj su svi slabiji, jedino je Zalgiris za nijansu slabiji (samo na pleju), Zvezda je teska indijanstina, Bamberg je izgubio 5 vrhunskih igraca.
U cetvrtoj Makabi se za sada vraca. Barselona ne bi trebalo da trpa toliko dobrih igraca u roster. Armani me je zaprepastio.
Umesto dva odrona od prosle sezone tu su Unikaha i Valensija. Mnogo kompetitivnije. :okk:

Moja prognoza:

Prva 4: Mislim da Real nece moci da ponovi proslu sezonu bez dva najvaznija igraca (iako ono sto radi Luka je za :blue: ). Sigurni su Fener i CSKA, za preostala dva mesta borice se PAO, Real, Himki, Oli, mozda i Makabi.
Za 8 ce se ozbiljno boriti jos i Valensija, Zalgiris i Barselona.
Solidne sezone, ali bez nekakvih sansi - Baskonija, Efes, Unikaha.
Tri poslednje pozicije zauzece Zvezda, Bamberg i Armani.

Normalno, moze nesto da se promeni u rosterima. Za sada je ovako. :biggrin:
1972/73. :hatman:
brandelton

Postby Admiral » 12 Nov 2017, 23:23

Tesko da je Olimpiakos slabiji nego prosle sezone.
Napokon su dobili ono sto im nedostaje, a to su poeni sa klupe, i sirina u sastavu, a opet su zadrzali sve bitne karike.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Skafi » 12 Nov 2017, 23:32

Tili im se povredio u nezgodnom trenutku, a evidentno da ne mogu bez Spanulisa na duži period, iako je on debelo u silaznoj fazi.

Pritom, još jedan igrač tek treba da debituje. http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=008052&seasoncode=E2017#!currentstats
Skafi

PreviousNext

Return to Evropska košarka