Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Pit Bull » 09 Oct 2017, 22:54

Veliki uspeh, zaista veliki uspeh. Mogu neki da omalovazavaju ili da se trude da umanje ovaj rezultat, ali mi smo ispred Irske, Austrije i Velsa koji su sasvim respektabilne fudbalske nacije i zasluzeno idemo na Svetsko prvenstvo. Bravo :blue:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Skafi » 09 Oct 2017, 23:03

Prijo moja kako ćemo, prijatelju lako ćemo.
Skafi

Postby Фантом » 09 Oct 2017, 23:36

Dajte tu sliku te Prijoviceve tatavaze :D
дошао да вређа
Фантом

Postby Angus Young » 09 Oct 2017, 23:42

Bravo momci, svaka cast! Nadam se da cemo imati i srece na zrebu pa da prodjemo i grupu jer realno smo bolji od pola reprezentacija. Samo napred!
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby nexus13 » 10 Oct 2017, 00:13

Bravo momcima. Uzasno bitno sto smo se direktno plasirali, jer kroz baraz mislim da ne bi preziveli...
nexus13

Postby jupol » 10 Oct 2017, 00:21

Iznervirah se veceras prvo poluvreme kao Partizan da sam gledao... Zasluzeni zvizduci na poluvremenu. Drugo je vec licilo na nesto ne zbog gola vec zbog odnosa prema igri. Gruzija nam je odradila odlican posao u grupi, malopre tek videh da smo samo mi uspeli oba puta da ih pobedimo.

Sve u svemu cestitke momcima i kapetanu Pikardu, ne bi bilo fer da su 3 losa poluvremena pokvarila 17 dobrih.

Publika vrlo pristojna, nisam se zajebavao za sliku sto sam slao na live, stvarno su ljudi, bar do 20-30 min. pre pocetka, lepo trazili i sedali na svoja sedista. Nije bilo zvizdanja gostujucoj himni. Cini mi se mnogo pristojnije nego protiv Velsa.

Mozda je ipak mogla malo organizovanija podrska... Ne peva se vise ni ono sto se ranije pevalo, niti neko da povede malo bar neku od univerzalnih melodija koje malo dizu pritisak, ovako samo sporadicno dovikivanje tribina, i ceka se da igraci nesto urade pa da se malo napravi buka... Ali to je valjda tako kad nema ko da vodi...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Skafi » 10 Oct 2017, 00:21

Umetnost bi bila ne proći jednu ovakvu grupu.

Sad da se ne obrukamo.
Skafi

Postby jupol » 10 Oct 2017, 00:32

Skafi wrote:Umetnost bi bila ne proći jednu ovakvu grupu.

Prethodne kvalifikacije su u tom slucaju Sikstinska kapela...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby DON » 10 Oct 2017, 00:32

Stojketu i svim Partizanovcima cestitam na plasmanu Rusiju, opet smo mi izneli najveci deo tereta, plus onaj crno-beli deo u FSS (Tole, Koleza iz mladjih dana srce), kao i Grobari na tribinama!

Posto cemo zbog Cigana da popusimo u Rusiji (Kokeza iz SNS dana, Muslin, poluproizvodi sa Krcun arene (igraci plus fabrika poluultrasapoludbovaca), treba reci da Vucic nista nije zasluzan, a ako se nesto desi lepo to ce biti zbog Grobara. Zigari i Grofu pocepati pasos, RD moze da ide ali da ga 71:70 kontrolise.

Moje resenje - oterati Muslina, Marko Nikolic za selekora. Masu poluigraca oterati i zvati mlade Zileta, Dacu, Bogosavca, Stevanovica, Saponjica, ono najbolje, plus SMS i bez Radonjica Grujica itd.

Treba nam boks tu boks, znam da mislite da nema resenja, ali imam ja. DACA uz Matica. Ej, pa da vidi Djukic gde gresi. Dakle Daca u vezni na MC boksera.
DON

Postby Lakerit » 10 Oct 2017, 00:41

Skafi wrote:Umetnost bi bila ne proći jednu ovakvu grupu.

Sad da se ne obrukamo.

Ми смо уметници јер се нисмо пласирали на ЕП од 2000. То је занимљиво јер је на ЕП много лакше проћи, нарочито када је проширено на 24 екипе, него ли на СП.
Ми смо прилично редовни на СП. Од 6 могућих СП отишли смо на 4. Додуше, то када се пласирамо буде нека спрдачина(2006) или невероватна глупост(98 и 2010).
Last edited by Lakerit on 10 Oct 2017, 00:47, edited 2 times in total.
Lakerit

Postby Disident™ » 10 Oct 2017, 00:44

Čestitke momcima, ove kvalifikacije su bile Muslinov pečat dakle uspešno, ali pomalo mučno i ne prijatno za oko.
Ali beleži se samo ono najbitnije, a to je plasman na Mundijal.
Imali smo dosta sreće, ne pamtim da je neku reprezentacija mislim na našu ovako pratila sreća.
Možemo mi da maštamo koga će zvati, ali 95% ovih što su igrali kvalifikacije će igrati i u Rusiji.
Biće nekih sitnih promena.
Što se mene tiče voleo bih SMS i Bastu u prvih 11.
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Konjušar » 10 Oct 2017, 01:10

Mnogo sam srećan što idemo na SP, nadam se da ću ostvariti san i biti u Rusiji sledeće godine da podržim ove momke.

Pojedince da bude sramota, što vređaju trenera i ekipu. Neki kao da su navijali da izgubimo samo da bi posle rekli "jesam lepo rekao". A tek idiote sa stadiona koji su zviždali u 30.min da bude sramota.

Ovo je najbolje što imamo, ovi momci su došli da ispoštuju svoju zemlju, a trener ekipu vodi najbolje što zna. Uspeli smo, odveo nas je sa 1. pozicije na SP, u svakoj zemlji bi ga slavili, ovde pozivaju na njegovu ostavku. Bolest.
grobar_Zvornik wrote:Коњушар је у више наврата исказао свој антисрпски став.
Konjušar

Postby Tegi » 10 Oct 2017, 01:17

Bosna kad je pre 4 godine prošla slabiju grupu od ove, Smrdi su svršavali.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Фантом » 10 Oct 2017, 01:51

DON wrote:Treba nam boks tu boks, znam da mislite da nema resenja, ali imam ja. DACA uz Matica. Ej, pa da vidi Djukic gde gresi. Dakle Daca u vezni na MC boksera.

Ovo me to podseti na Maksimovica, zasto njega nema u reprezentaciji, on bi mogao da igra to boks tu boks.
дошао да вређа
Фантом

Postby Leon S.Kennedy » 10 Oct 2017, 05:12

Cestitke mna plasmanu na svetsko prvenstvo,zahvalnost bogovima zreba za prolaznu grupu.Direktnim odlaskom,moja ocekivanja su prevazidjena.
U Rusiji se nadam da skupo prodajemo kozu.Svaki bod ce biti uspeh i da ne bude neke bruke.

N
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja