Jos se treznim
Evo mojih nekoliko utisaka, kad vec svi imaju ponesto da kazu...
Ja sam stajao ispod Banja Luka zastave, iz tog smera sam cuo Mustafa, Mustafa i to nakon one prve odbrane

kada je spasao covek siguran gol, iskulirani su decaci, ne znam sta ste zapeli za te prozivke...ako je po dr. mrezama, sta se zalite, sto citate te budalastine.
Neko napisa "nisu izdrzali pritisak u Becu pred 25000 ljudi, kako ce tek u BG"...koji bre pritisak, 25000 Engleza bi se culo do BGa, da je bilo 25000 Cigana, Grobara, Forsa, po volji dodajte, nema te ekipe koja bi izgubila sinoc. Tribina osim Srbija/Kosovo i zvizdanja muriji nula. Nije to samo sinoc, znam, ali eto, ja se zajebah pa ipak odoh sinoc. I lepo kazem burazeru da ne krece, ide muslin na X, al' ajde imao posla u blizini pa hteo na tekmu. Celavi govnar nije hteo sinoc pobedu.
Zali Boze vremena i truda koji posvecujemo toj ekipi. Nisu oni Reprezentacija Srbije, oni su govnari najobicniji koji nemaju stida ni srama. Ja sam gomilu sportova trenirao, antitalenat kakav jesam. Niti jedan jedini trener me nije ucio da gubim, samo da pobedim. Ucio je drvo, nije to njegova greska, ali smo jurili pobedu. Gde je ova djubrad ucila da gubi i da ne brine nimalo oko toga?