Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Гроф Тинторето » 07 Oct 2017, 14:42

Okrenite stranu 615 i nastavite sa citanjem.
Ovaj selektor je vec nadmasio sva vasa ocekivanja i vi ga sad opet pljujete jer je vise verovao u prolaz od vas samih.

Ne znam baca li na tu stranu link
viewtopic.php?f=29&t=50&start=9210
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby White Mamba » 07 Oct 2017, 15:49

Kolika je kvota da ce Stojketu da zvizde papani prekosutra ? 1.01 ?
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Demokratski rob » 07 Oct 2017, 16:33

Ovde se ladno sve zdalo u odbranu golmana. Stojković je branio odlično, ali daleko da je jedini zaslužan što imamo šanse za SP.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby White Mamba » 07 Oct 2017, 16:38

Tadic , Mitar , Stojke , Kostic..Matic..
Ali bi bilo lepo da mu isfrustrirani pacijenti ne zvizde
Znam da se dzabe nadam.. :beyond:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby 71:70 » 07 Oct 2017, 17:03

Demokratski rob wrote:Ovde se ladno sve zdalo u odbranu golmana. Stojković je branio odlično, ali daleko da je jedini zaslužan što imamo šanse za SP.

Zamisli, brane ljudi jednog od najboljih(ako ne i najboljeg) igraca. Sramota!!!
Umesto da podrze pravog srbina, icu bogdanova, i nadaju se da ce baklja, ovaj put, naci put do lica mustafe...
71:70

Postby Dimitrije » 07 Oct 2017, 17:13

Jos se treznim :beyond:
Evo mojih nekoliko utisaka, kad vec svi imaju ponesto da kazu...
Ja sam stajao ispod Banja Luka zastave, iz tog smera sam cuo Mustafa, Mustafa i to nakon one prve odbrane :krsti: :krsti: :krsti: kada je spasao covek siguran gol, iskulirani su decaci, ne znam sta ste zapeli za te prozivke...ako je po dr. mrezama, sta se zalite, sto citate te budalastine.
Neko napisa "nisu izdrzali pritisak u Becu pred 25000 ljudi, kako ce tek u BG"...koji bre pritisak, 25000 Engleza bi se culo do BGa, da je bilo 25000 Cigana, Grobara, Forsa, po volji dodajte, nema te ekipe koja bi izgubila sinoc. Tribina osim Srbija/Kosovo i zvizdanja muriji nula. Nije to samo sinoc, znam, ali eto, ja se zajebah pa ipak odoh sinoc. I lepo kazem burazeru da ne krece, ide muslin na X, al' ajde imao posla u blizini pa hteo na tekmu. Celavi govnar nije hteo sinoc pobedu.
Zali Boze vremena i truda koji posvecujemo toj ekipi. Nisu oni Reprezentacija Srbije, oni su govnari najobicniji koji nemaju stida ni srama. Ja sam gomilu sportova trenirao, antitalenat kakav jesam. Niti jedan jedini trener me nije ucio da gubim, samo da pobedim. Ucio je drvo, nije to njegova greska, ali smo jurili pobedu. Gde je ova djubrad ucila da gubi i da ne brine nimalo oko toga?
Dimitrije

Postby NEDJA » 07 Oct 2017, 17:38

Realno, koliko je smesna grupa najpravednije bi bilo da niko ne ide na SP. Ali koliko je meni tesko gledati nasu reprezentaciju, to je toliko ruzan i dosadan, dekadentan fudbal da mi se povraca. Igramo sa tri klasicna stopera koji ne znaju da iznesu loptu i da naprave visak u zacetku akcija, sa dva spoljna koja su ustvari bekovi, sa dva zadnja vezna koja se veoma retko pojavljuju u zavrsnici. Sto je najgore ne zna se ni koji je kriterijum za odabir igraca. Sve je vec receno za SMS-a, to je zlocin od strane celavog dileje. Tosic kolika god bio neotesana seljacina, igra veoma dobro u Besitkasu, dvostrukom uzastopnom prvaku Turske, ekipi koja igra veoma dobro u LS. Maksimovica ne bi platili tek tako skoro 30 miliona evra, ali umesto njih imaju prednost raspali Stefan Mitrovic, jedan od najgorih reprezentativaca svih vremena, Jagos Vukovic, pa i Nastasic je obicna prevara od igraca. Kostic koji igra za raspali HSV ima prednost u odnosu na Ljajica, Gacinovic ima prednost u odnosu na Andriju Zivkovica, sta tek reci o Rukavini koji je smesan igrac a uz to i mator. Mnogo nas kenja cele kvalifikacije, mislim da cemo otici na SP remijem protiv Gruzije. :okk: :biggrin:
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby nenad62 » 07 Oct 2017, 22:21

grobar_Zvornik wrote:
nenad62 wrote:Evo hrvati smenili trenera, karatko i jasno, ne možeš se igrati reprezentacijom. Imamo najgoreg i najglupljeg trenera na svetu, uradio je dosad ko zna koliko gluposti i još uvek maltretira i nas i igrače. Umesto da ga najurimo i spasimo što se spasiti može, mi se uzdamo u sreću i inspiraciju nekog igrača. Da je normalnog selektora imali bi Rusiju još na polovini kvalifikacija...

Ех да је селектор главни проблем... И у њиховом и у нашем дворишту...

Grobi, kod nas je najveći problem selektor...
nenad62

Postby cinci linci » 08 Oct 2017, 07:45

Pitanje je da li je ova ekipa kadra da igra bilo sta sem dekadentnog fudbala. Ako bi probali da odigraju nesto otvorenije/leprsavije, mislim da bi kontrama bili nalupani od svakoga, bas svakoga.
Fudbal nam je umro isključivo zbog kriminalno loseg rada na kondiciji i snazi u zivotnom dobu mladog igraca kada se prelazi na zestok rad na istom. Mi u ovih 20 reprezentativaca imamo max 2-3 igraca koji mogu igrati ozbiljan fudbal, mislim savremeni, gde se podrazumeva igra u oba smera 90 MINUTA! Daj Boze da imaju snage za poluvreme, a potpisujem da NEMAJU!
Svi nasi igraci se u ino klubovima šlepaju o saigrace koji ih pokrivaju trcanjem.
O ovoj temi razgovaram sa ljudima koji rade u par klubova (jedan je i Partizan). Pitam ih, zasto sve pada u vodu zbog ocajnog fizickog stanja igraca... šire ruke, nemaju odgovor.
Nema struke, nema zdrave selekcije. Nema pravog rada, zaludjujemo se rezultatima klinaca do 16, 17 godina. Tada u stvari tek počinje pakleni rad na snazi. Od 16-17 do 20 godine. Posle toga je sve uzalud.

Iz ovog razloga izgledamo bedno i ziheraski na terenu. Drugog razloga nema!
cinci linci

Postby Fratelo » 08 Oct 2017, 11:30

Jbg ne moze da bude dobra igra kada te vodi trener koji je osvajao samo namestene titule i koji se pre godinu-dve u Belgiji zadrzao maximalno 3 meca. Igra nam je tragedija, imas verziju gde imas bukvalno 7 defanzivaca i onda se desi da primis tri gola. Mislim ono :wacko: Otici cemo u Rusiju zato sto nas je zreb nevidjeno ukenjao, to se desava jednom u 20 ciklusa.
Sto se tice podrske sada protiv Gruzije, sad da mi neko plati da banem u rupu ne bih otisao. Boli me ona stvar za fud. reprezentaciju :biggrin:
Fratelo

Postby grobar_Zvornik » 08 Oct 2017, 11:43

Озбиљно се потцјењује наша група. То сам примјетио и на неким другим форумима, на којима не пишем, али читам. Све више и медији то потенцирају. А није тако.

Велшани можда јесу најслабија екипа из првог шешира, али уједно су полуфиналисти ЕП-а. Еј 4 у Европи.
Ту су Аустрија и Ирска. Ајде онако реално (изузев Њемачке и Шпаније) која екипа у Европи може рећи да ће против њих узети најмање 4 бода?! Првопоменути су били напримјер убјеђени да ће заузети једно од прва два мјеста и бити у Русији..
Ту су и Грузија и Јерменија. Вјероватно и најтежи ривали из петог, односно шестог шешира...

Поређења ради, у групи гдје је Белгија били су најслабији тимови из 2,3,4 и 6 шешира прије жријеба.

Тако да, ми као екипа која годинама није била на великом такмичењу немамо право потцјењивати нашу групу, а нарочито не резултат који је остварен (прије свега имајући у виду да смо прошле квалификације завршили у шестом колу)... Наша група није најјача, противници нису толико "атрактивни", али је далеко од шетње... и за јачу екипу од наше.

То наравно не умањује поенту да списак играча не саставља Муслин или барем у 100% дијелу. Као што не умањује чињеницу да ми не можемо његовати систем тројице позади и истовремено филозофију заснивати на контрама и полуконтрама.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby lazpop » 08 Oct 2017, 12:02

Само уз нашу групу постоје можда још 2 гдје бисмо имали шансу за прво мјесто. И Грчка је освајала ЕП , али би 2005. био задовољан да добијеш Грке у групи као носиоца.

Имаш аустријске резервисте за пролаз, тешко шта да може бити повољније.

И што је најгоре, не играмо фудбал.
Република Српска воли Партизан
lazpop

Postby jupol » 08 Oct 2017, 14:07

Hvala voljenom klubu - da nisam vise od 30 god. isao na JNA, nema sanse da bih imao strpljenja za reprezentaciju :biggrin:

Sutra na stadion. Podrska iako su seronje. Idu i gori na SP, ovi su bar nasi :beyond:
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Pit Bull » 08 Oct 2017, 15:09

Daleko od toga da je nasa grupa bila krs. Samo nije imala izrazitog favorita. Da si imao bilo koju drugu ekipu umesto Velsa, tipa Nemacka ili Spanija, ovo bi bila brutalna teska grupa na papiru.

Drugi sesir je sam po sebi bio krs. Osim Francuske i Italije, imao si 7 polu-reprezentacija koje su tu negde slicnog kvaliteta sa Austrijom.

Irska i Gruzija najjebenije ekipe iz 4. i 6. sesira.

Sve u svemu, nista jaca nije bila ova grupa sa Poljskom, Danskom, CG i Rumunijom.

Pa verovatno ni ova gde su Svajcarska, Portugal i 4 smehotres ekipe.

Sve u svemu, nekad moras imati i srece, kada smo otisli 2010. imali smo Francusku, Austriju i Rumuniju. Cetiri godine kasnije Belgiju, Hrvatsku, Vels i Skotsku...

Nama je dobra stvar sto ce plasman na SP da nas baci sigurno u 2. sesir za sledece kvalifikacije za SP. Mozda cak i u prvi ako napravimo odlican rezultat na SP i dobro zapocnemo EP kvalifikacije.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Tomasz Rzasa » 08 Oct 2017, 15:31

S obzirom na to da samo prvi ide direktno a drugi u kvalifikacije, najbitnije je bilo koga cemo izvuci iz prva dva sesira i tu se ne moze reci da nismo imali mnogo srece.

Holandija, Francuska
Portugal, Svajcarska
Nemacka, Ceska
Vels, Austrija
Rumunija, Danska
Engleska, Slovacka
Spanija, Italija
Belgija, BiH
Hrvatska, Island

Realno gledano samo bi u grupi sa Rumunima imali neku sansu za direktan plasman, ostalo da pevamo ako bude baraz.

Ispod sesiri nisu toliko bitni, Irska jeste medju najjacima u 4 sesiru, Gruzija ubedljivo najjaca u 6om, opet Moldavija je verovatno najslabija iz 5og
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja