Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby neza » 07 Oct 2017, 07:16

Ajde da ti pozelim srecu! :hi:
Posto znanja o fudbalu imas slicno kao i Musavi dripac... :okk:
neza

Postby Гроф Тинторето » 07 Oct 2017, 07:19

Nevernici ce najvise slaviti uspeh reprezentacije na SP.
Mada, to u Srba nije nista novo. Ali nevernici najvise pljuju i onda lizu, kako oni kazu, sa zadovoljstvom.

Sve ce vas Slave sjebati.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Sir Oliver » 07 Oct 2017, 07:55

Austrijanci su juce odigrali fantastican presing, sa mnogo takticke discipline, sto je posebno tesko uraditi sa timom koji prakticno nikada nije igrao zajedno. Sabili su nas Stojketu u krilo i pokazali sve mane nase postavke igre: ofanzivno, lako su uspevali da se ubace iza Rukavine i Kolarova, dok su igraci sredine napadali sesnaesterac i nudili se za pas. Matic i MIlivojevic su to lose pratili, tako da je veliki pritisak bio na nasoj poslednjoj liniji, gde smo opet (iz neznanog razloga) imali onog panja Mitrovica. Defanzivno, napadali su nas vec u nasih 16 metara sprecavajuci da lopta dodje do Tadica, koji je morao debelo da se vraca da bi uopste bio u igri.

Gruzijci su drugacija ekipa. Defanzivno su cvrsti, nezgodni u kontri - trebace nam mnogo koncentracije - ali cemo imati mnogo vise prostora da gradimo igru. Bicemo mnogo vise pred njihovim golom. Za nadati se da cemo ih otvoriti nekom individualnom majstorijom - ipak imamo dovoljno igraca koji to mogu da ucine...
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby Leon S.Kennedy » 07 Oct 2017, 08:02

Kad cele kvalifikacije izguras na srecu,a unigri ne neapredujes ni za pedalj,dodjes u situaciju da ti ta sreca jednom okrene ledja.
Ono sto au nasi sinkc uspeli,ravno je mecevima sa Azerima.Jebote ne mozes bod da iscupas protiv drugog tima Austrije, a pri tom te golman spasi jedne od vecih bruka. :blue:

Sanse i dalje imamo da odemo i to dobre,ali zasluzili nismo da odemo.Ja od pocetka Muslinovog mandata pricam da ce nas prva ozbilljna reprezentacija izblamirati,tako da ce porazi protiv Argentine i Holandije delovati kao dobra stara vremena.
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby grobar_Zvornik » 07 Oct 2017, 10:10

octopus wrote:Ne racunajuci '98. godinu, svaki put nakon toga smo na veliko takmicenje otisli kao prvi. A ubedjen sam da bismo svaki put u barazu izvisili. Tako je i sad. Vec vidim Italiju ili blamazu protiv neke ex-Yu zemlje. Ne smemo ni da pomisljamo na bilo koji drugi ishod osim pobede i jurisa od prvog minuta.

Тад смо имали за свјетске стандарде тимчину. А држава 10 милиона људи. Данас 3 милиона мање и скоро 30% територије мање. (без обзира што никада нећу признати отети дио - српску покрајину)
Но и тада као и данас су на врху пирамиде били мафијашки кругови. Борио се Миљан... али, али...
Мијатова пречка одлучиће судбину свих каснијих генерација, а тај губитнички менталитет ће постати један од симбола.

У глобалу неки велики резултат никада није остварен. Фудбал јесте најпопуларнији спорт, али ко га прати константно увидјеће да су разочарења заштитни знак репрезентације. Са повременим бљесковима кратког даха.
При томе на све то црну мрљу бацају кланови који састављају списак репрезентативаца. А и шта очекивати када ће у главама неких разлог доласка на стадион бити звиждање Мустафи, човјеку који је увијек давао максимум у дресу репрезентације и чији је линч покушан у Ђенови.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Skafi » 07 Oct 2017, 10:37

Šta god da se desi, krenulo dobro ili loše po nas, opet će sever zviždati Stojketu.
Skafi

Postby Primorac » 07 Oct 2017, 10:51

Sir Oliver wrote:Austrijanci su juce odigrali fantastican presing, sa mnogo takticke discipline, sto je posebno tesko uraditi sa timom koji prakticno nikada nije igrao zajedno. Sabili su nas Stojketu u krilo i pokazali sve mane nase postavke igre: ofanzivno, lako su uspevali da se ubace iza Rukavine i Kolarova, dok su igraci sredine napadali sesnaesterac i nudili se za pas. Matic i MIlivojevic su to lose pratili, tako da je veliki pritisak bio na nasoj poslednjoj liniji, gde smo opet (iz neznanog razloga) imali onog panja Mitrovica. Defanzivno, napadali su nas vec u nasih 16 metara sprecavajuci da lopta dodje do Tadica, koji je morao debelo da se vraca da bi uopste bio u igri.

Gruzijci su drugacija ekipa. Defanzivno su cvrsti, nezgodni u kontri - trebace nam mnogo koncentracije - ali cemo imati mnogo vise prostora da gradimo igru. Bicemo mnogo vise pred njihovim golom. Za nadati se da cemo ih otvoriti nekom individualnom majstorijom - ipak imamo dovoljno igraca koji to mogu da ucine...

S kim da se gradi igra.Pa upravo je to i najveca opasnost ove utkmice ,jer moras da igras,vjerovatno sa ekipom koja ce biti defanzivno skoncetrisana a ti treba da gradis igru.Bice pritiska na Tadica i Mitrovica i dada ti ostaje Matic,Milivojevic i stoperi da grade igru.To ce biti nesto sto Muslin ne voli i ne zna da igra,pa je to veliki strah.Znajuci kako dobro vrsi odabir igraca ne ocekujem neku ofanzivniju varijantu,nesto slicno Austriji i gusenje do 60 minuta a posle...
Primorac

Postby Dylam Dop » 07 Oct 2017, 12:34

Ostaviću samo još jedan i posljednji komentar na ovoj temi u par crta:

-već sam 2-3 puta isto pisao, jednom siguran sam i prije nego su same kval-e počele da je u njih trebalo odmah i bezkompromisno da se uđe sa podmlađenim timom, sa bazom onih koji su uzeli trofej na NZ. Jedan radikalan rez da se koliko-toliko raskrsti sa luzerajom i neg. repovima iz prošlosti, a selekciji udahne zdrav duh. S druge strane ni prisustvo tih mladih, poletnih Paunovih momaka u A-timu ne bi bila odmah garancija za uspjeh, budući da su onaj trofej osvojili na nemjerljivi entuzijazam, želju I trud, a sve prethodno takvi još zeleni ne stignuvši ni da omirišu sav TRULEŽ&SMRAD augijevih FSS-štala.
Kad sam npr. pročitao jutros ove komentare Muslinjavnog i Bunjevčevića kao da čitam nemušta saopštenja za javnost/sve one povraćke iz štaba SNS-klike..

-Sam Paun ili štaviše i Piksi npr. bi napravili kakvu takvu dalju konstrukciju i igru (koje ni u tragovima nema) i prevashodno vezni red koji takođe ne liči ni na šta.. Odbranu neću ni da pominjem.
-uzgred, na par mjesta čitam kako je Matić podbacio uz nedovoljno zalaganja. Istina, nije da sam i ispratio igru u detalje, sa strane su mi mnoge stvari odvlačile pažnju, ali ono što sam vidio od njega kad bih ga uhvatio u vizir svaki put je kontrolisao loptu i upućivao pravovremene i precizne pasove. Ne smijem ni da zamislim na šta bi ličila "igra" (namjerno stavljeno u navodnike, jer u generalnom ono sinoć ni 'I' nije imalo od IGRE), da on nije tu.. On je glue guy ove selekcije, koliko-toliko vezivno tkivo, bez njega je sve paramparčad.. Zaista ne može da igra sa fudbalskim poluproduktima oko sebe. Moram još da dodam da je impresivan (na stranu odmah konstitucija kojom se nesumnjivo ističe iznad ostalih) kad povuče onu loptu naprijed - kao ragbista kad zagrli svoju loptu, stavi je pod mišku i krene u prodor. Grdna šteta doista da nije imao prilike u ovim kval-ama da zaigra uz jednog SMS-a. To su dva momka, dva stamena stuba oko kojih je od starta trebalo graditi igru.

-mnogi su takođe zapazili, pa samo da potvrdim, Tadić je jako svilen, baš sam se iznervirao na njegova izmotavanja na terenu i kod sudije.. I prekombinovao je mnogo pred golom protivnika, ali i drugi su u završnici i sa ono malo izglednih šansi u 16-stercu tome doprineli. Onaj utisak kao da su praktično željeli da se ušetaju u gol.. Alo dečaci, niste Barsa!
-za Kolarova sam već, još prilikom prošlog okupljanja rekao da bi bilo bolje da ulazi s klupe i mislim da bi bio učinkovitiji da ga pritom koriste na krilu. Na stranu ostalo, ali imao je doista par konstruktivno-kreativnih zamisli kad se ubacivao u njihov 16-sterac prema golu u prvom poluvremenu, iako je na kraju sve ispala prekombinatorika, kao što rekoh.

-ovoj ekipi su potrebna dva nova radina beka, on i Bane to više ne mogu, Bane eventualno još na poziciji štopera.. Da su Matić I SMS ispred (uz ta dva nova pretpostavljena beka) , duboko vjerujem da ni štoperi ne bi imali mnogo posla. O Rukavini je već takođe sve rečeno, na stranu sva borbenost, ali dečko je operisan od modernog fudbala.

-I na kraju - Mitar sa svojim postupcima mi je vanredno išao na onu stvar. X puta je digao ruke (što, cijenim, kamera nije sve pohvatala, za sve vas ispred malih prijemnika) u svom svom prenemaganju (s jedne strane bilo je i opravdano, jer je bilo dosta i nekonkretnih pasova u njegovom pravcu), al što bješe mnogo-mnogo je.. Isto tako sam X-puta u drugom poluvremenu bacao pogled prema klupi da vidim da li ona ćelava ziheraška dileja nekog priprema za izmjenu, ali avaj..!

Ovde definitivno završava moj mazohizam u pogledu praćenja fuzbaljeroske rep's'tacije, sve eventualno do momenta ako me neki budući mladi nasljednik u svoj radoznalosti ne zamoli i zainteresuje da mu sutra objasnim iole male tajne ove igre.
Dylam Dop
Guest

Postby Old school » 07 Oct 2017, 13:17

Da nije Mustaphe srali bi smo mi tanko. :biggrin:
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby nenad62 » 07 Oct 2017, 13:50

Evo hrvati smenili trenera, karatko i jasno, ne možeš se igrati reprezentacijom. Imamo najgoreg i najglupljeg trenera na svetu, uradio je dosad ko zna koliko gluposti i još uvek maltretira i nas i igrače. Umesto da ga najurimo i spasimo što se spasiti može, mi se uzdamo u sreću i inspiraciju nekog igrača. Da je normalnog selektora imali bi Rusiju još na polovini kvalifikacija...
nenad62

Postby Гроф Тинторето » 07 Oct 2017, 14:05

Hrvati nisu prvi. A i za baraz mogu da izduvaju.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Cuburac » 07 Oct 2017, 14:24

Гроф Тинторето wrote:Hrvati nisu prvi. A i za baraz mogu da izduvaju.

Da su to uradili na vreme , bili bi. Mi vremensa imamo ... jos.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Lakerit » 07 Oct 2017, 14:34

Треба их сада подржати. Сада смо спуштени на земљу да не летимо али нека иду на СП. После уткамице са Грузијом рећи коју.
Lakerit

Postby grobar_Zvornik » 07 Oct 2017, 14:37

nenad62 wrote:Evo hrvati smenili trenera, karatko i jasno, ne možeš se igrati reprezentacijom. Imamo najgoreg i najglupljeg trenera na svetu, uradio je dosad ko zna koliko gluposti i još uvek maltretira i nas i igrače. Umesto da ga najurimo i spasimo što se spasiti može, mi se uzdamo u sreću i inspiraciju nekog igrača. Da je normalnog selektora imali bi Rusiju još na polovini kvalifikacija...

Ех да је селектор главни проблем... И у њиховом и у нашем дворишту...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Primorac » 07 Oct 2017, 14:41

Nema smisla sada govoriti o smjeni Muslina.Hrvati jednostavno nesto moraju uraditi,da pokusaju sa sok terapijom pa makar i sa trenerom koji ne poznaje igrace.Muslina treba obavezno smijeniti nakon ove utakmice,bilo kakav da je rezultat.Ako se prodje ni slucajno ne bi trebali sa njim ici na SP.Mada ce mu pripasti svakako zasluge.Inace ocekujem tesku utakmicu sa Gruzijom,ove utakmice su uvijek teske ako se na brzinu ne otvori protivnik.
Primorac

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja