Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby White Mamba » 12 Sep 2017, 14:32

Nemaju ljudi pojma, Baltimor uzima s pola gasa.. :D
Bice resurrection Dzo Flaka na svim vestima :biggrin:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Felipao » 12 Sep 2017, 14:58

Realno, najjace su mi prognoze (ko ovaj za vikend na sportklubu) kad krenu pre odigranog prvog meca. Pa ako nas istorija u NFL nesto uci je da se u ovoj ligi dogadjaju nepredvidljive stvari. Svake godine neko neocekivano iskoci i neko nenadano podbaci. Mnogo je tu faktora, kako se pokazu rukiji i FA, povrede u timovima, jacina rasporeda i divizije itd itd.

Ono sto moze da se gleda, jeste da uglavnom ekipe koje imaju sjajne odbrane uglavnom idu do kraja. NEP nije pokazao taj segment u svojoj prvoj utakmici ali za njih ne brinem, imaju Beliceka, imaju sistem i imaju diviziju sa Bilsima, Jetsima i Majamijem koji su non existent faktor u NFL 10+ godina. Tako da ti od prvog kola maltene mozes da se spremas za PO a tu Belicek uvek ima velike sanse da ide do kraja.
Ekipe koje imaju sjajne napade poput NO,GB,Chargersa i slicne ekipe ne mogu nista uraditi dok ne srede odbranu. Losa odbrana ne prolazi, prosecna moze sa izuzetnim napadom. Evo OKland je napravio iskorak u tom segmentu i ako ih obidju povrede mogu puno.
Baltimor je ekipa koja ima jezivo dobru odbranu i samim tim se ne moze ignorisati kad su u pitanju pretendenti za vrh. Hjuston takodje ima odlicnu odbranu, prva utakmica ne mora nista da znaci, ako klikne ruki QB kao Preskot prosle godine moze svasta da bude. Ima Hjuston oruzja i u napadu.
Meni se takodje dopada i Dzeksonvil, mnogo vise nego Tenesi koji se ubraja u neke poletne ekipe zbog Mariote. Ne msm da je Bortles toliko los QB a imaju finu odbranu sa nekoliko dobrih pojacanja u odnosu na proslu godinu. Msm da medju tim ekipama treba traziti PO contendere plus KC koji i ako ode u PO ne msm da ce nesto vise uraditi. Nekako su mi nit smrdi nit mirise tim. Poput njihovog QB :D

Dole NFC, hm, ma necu uopste da pametujem, ovo ke krajnje nezahvalno sto sam poceo da radim :D samo cu ispasti glup na kraju :D
Felipao

Postby John Schneider » 12 Sep 2017, 15:36

Ma NFC ne vredi ni kretati rognozirati.

Na istoku Dalas, Fila I Dzajantsi. Ne znam koga bih izdvojio kao favorite, mozda malo Dalas.

Na severu GB, Minesota i Detroit. I ovo je bas zajebano gde je blaga prednost na strani GB-a.

Jug gde su Atlanta, Tampa I Karolina. Karolina je ekipa koja je pre dve godine imala 18-0 a otisao je samo Norman od bitnijih. Atlanta je tu favorit ali treba se oporaviti od onog poraza.

I na kraju zapad gde mi realno nemamo konkurenciju. :D
John Schneider

Postby Pit Bull » 12 Sep 2017, 15:43

Na jugu NFCa je meni NO prvi favorit.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Dr Arslanagic » 12 Sep 2017, 16:25

Meni Tampa.
A sve zavisi od Kemovog zdravlja. Kad je on fit prvo mesto se zna.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 12 Sep 2017, 17:33

TJ Watt
Koliko volim tog igraca :biggrin:

Image

Image

Image

Primer kako je TJ suvise kasno otvorio ramena i odmah je palacinkovan
Image
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 12 Sep 2017, 20:41

Bears announce ILB Jerrell Freeman has been placed on injured reserve.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 13 Sep 2017, 12:59

Aj da vidimo ovaj sajt dal podrzava free opciju.
Dakle, JJ Watt, igrac zbog kojeg cu morati da polizem sto sam popljuvao ...

Ne ide, trazenje novog sajta ...
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 13 Sep 2017, 13:09

Dr Arslanagic wrote:Aj da vidimo ovaj sajt dal podrzava free opciju.
Dakle, JJ Watt, igrac zbog kojeg cu morati da polizem sto sam popljuvao ...

Ne ide, trazenje novog sajta ...

Sta si hteo ovim da kazes? :D

Prvo je l si omasio burazera?
John Schneider

Postby John Schneider » 13 Sep 2017, 13:31

Je l gledao mozda neko baltimor?

Je l oni igraju prakticno 2-4-5 odbranu? Oni su izgleda non stop u nikel formaciji, gde im ili veb ili dzeferson igraju onog treceg sejftija tj bafalo.
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 13 Sep 2017, 13:32

Ma pokusavam da uploadujem neke gifove, ali sve istkne nakon 2 sata ....

A za TJ Watta cu da izjedem kasiku fekalija, sto sam ga popljuvao, jer decko ubija. Napredak u odnosu na koledz je nenormalan.
Za dva meseca je napredovao nevidjeno.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 13 Sep 2017, 13:34

Russel Wilson wrote:Je l gledao mozda neko baltimor?

Je l oni igraju prakticno 2-4-5 odbranu? Oni su izgleda non stop u nikel formaciji, gde im ili veb ili dzeferson igraju onog treceg sejftija tj bafalo.

Svi igraju sve.
DL igraju i iz 2 point stance, i 3 i 4. LB isto. Twinera koliko volis.
Izuzetno zaebana odbrana.
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 13 Sep 2017, 13:35

Dr Arslanagic wrote:Ma pokusavam da uploadujem neke gifove, ali sve istkne nakon 2 sata ....

A za TJ Watta cu da izjedem kasiku fekalija, sto sam ga popljuvao, jer decko ubija. Napredak u odnosu na koledz je nenormalan.
Za dva meseca je napredovao nevidjeno.

Gore si samo napisao JJ umesto TJ. Jbg I ti si pisao da se on prebacio sa pozicije na poziciju. Ocigledno mu je trebalo malo vremena da pohvata neke stvari.
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 13 Sep 2017, 13:36

Image

Image

Image
Last edited by Dr Arslanagic on 13 Sep 2017, 13:41, edited 1 time in total.
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 13 Sep 2017, 13:40

Dr Arslanagic wrote:
Russel Wilson wrote:Je l gledao mozda neko baltimor?

Svi igraju sve.
DL igraju i iz 2 point stance, i 3 i 4. LB isto. Twinera koliko volis.
Izuzetno zaebana odbrana.

Ma gledao sam malo broj snepova, pa sam zakljucio ko igra sta. :D

Na dva mesta DT se rotiraju Vilijams, Pirs I Urban, gde je urban igrao 50 od 61 snepa. Bocni LB su Sags I Judon a malko snepova su uzeli I ruki Tajus Boser o kom si ti dosta pisao I Zadarius smit.

Unutrasnje LB igraju Mosli koji je odigrao sve snepove a na drugom se rotiraju Korea I Onwuasor. CB su smit I Kar a sejftiji Dzeferson, Vedl I uglavnom Veb mada je I Levin dobio cetvrtinu snepova.

Ovo pisem zbog Bele Mambe, da se malo uputi u svoj tim. I ja cu da navijam za njegove u AFC-u. :D
John Schneider

PreviousNext

Return to Američki fudbal