Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Skafi » 05 Sep 2017, 22:29

Muslin ima više sreće nego pameti.

Bravo za naše.
Skafi

Postby Rokanontas » 05 Sep 2017, 22:30

a kad se samo setim price od pre par strana..muslin kita, grupa kurac, odrace nas irci, jedva smo ostali neporazeni u gruziji.. a muslin uzeo 18 bodova za sada, bez poraza guzi po grupi.. pa mi u poslednja dva ciklusa zbirno nismo uzeli ovoliko bodova.
Rokanontas

Postby Гроф Тинторето » 05 Sep 2017, 22:34

Grupe F i H su bas jake JBT
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Rokanontas » 05 Sep 2017, 22:38

Гроф Тинторето wrote:Grupe F i H su bas jake JBT

ne zna se koja je gora tj teza :think:
Rokanontas

Postby NEDJA » 05 Sep 2017, 22:38

Nikad ravnodusniji nisam bio prema fudbalskoj reprezentaciji. Nekako su mi antipaticni i Muslin i igraci, super je ako zaigramo na SP, ali mi se ne dopada ni igra, ni taktika, ni izbor igraca, imali smo mnogo srece u zrebu a sreca nas je pratila i na mnogim utakmicama. Plasim se da na SP ne prodjemo ko Petkova SCG koga su okivali u zvezde, koji je sa ruznom i dekandetnom igrom bio ispred Spanije pa je sve doslo na naplatu na samom turniru. Ne zelim da se to opet desi ali mi uopste ne ulivaju poverenje
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Karamazov » 05 Sep 2017, 22:40

Da se uozbiljim.

To što ja mislim da nam je grupa očajna, ne znači da omalovažavm uspeh reprezentacije.

Priznajem da sam na fudbalere posebno kivan i da smatram da nam mnogo duguju.

Kada se kritikuju košarkaši, vaterpolisti pa i odbojkaši, uvek se mora imati bar minimum poštovanja.

Ti ljudi imaju kredita zbog prethodnih godina i rezultata koji su pravili.

Za razliku od njih, mnogi fudbaleri su se prethodnih godina u reprezentaciji ponašali seljoberski, o odnosu prema dresu da i ne govorim.

U svakom slučaju lepo je što ćemo se konačno naći na jednom velikom takmičenju.

Čestitam im i nek' nastave u ovom pravcu pa će i oni steći poštovanje.
Karamazov

Postby meta kometa » 05 Sep 2017, 22:45

Leon S.Kennedy wrote:Ja sam i dalje ubedjen da ce nas prva solidna reprezentacija da rutinira.Da nam grupa nije ovoliko jadna,ne bi baraz videli.
Ne pamtim vise srece prilikom nekog zreba.Daj boze da je uvek ovako.

Ovo se nešto meni vrzma po glavi. Mislim na prvu rečenicu.
Sa drugim delom se ne slažem grupa nimalo laka, teško je igrati protiv Iraca tamo to svi znaju pogotovo reprezentacija koja ima tradiciju , Wels >Bejl i co najbolja generacija u istoriji, Austrija druga Nemačka, Gruzija tvrda i neugodna.
Igru i dalje nemamo, ali rezultat imamo to je ono što je najvažnije.
meta kometa

Postby JoJo » 05 Sep 2017, 22:46

NEDJA wrote:Nikad ravnodusniji nisam bio prema fudbalskoj reprezentaciji. Nekako su mi antipaticni i Muslin i igraci, super je ako zaigramo na SP, ali mi se ne dopada ni igra, ni taktika, ni izbor igraca, imali smo mnogo srece u zrebu a sreca nas je pratila i na mnogim utakmicama. Plasim se da na SP ne prodjemo ko Petkova SCG koga su okivali u zvezde, koji je sa ruznom i dekandetnom igrom bio ispred Spanije pa je sve doslo na naplatu na samom turniru. Ne zelim da se to opet desi ali mi uopste ne ulivaju poverenje

Kolko vidim bore se, nema razdora...svi pruzaju kolko mogu...
Ne igramo kao Spanija, ali to sto igramo, igramo dobro i odgovorno...

Meni je ova repka 100x bolja od svih prethodnih nakon Antica, gde su svi glumili zvezde, menadzeri pravili kombinacije ...i sve ih boleo k za rezultat...
KK Partizan ce osvojiti sve u sezoni 21/22!
JoJo

Postby White Mamba » 05 Sep 2017, 22:46

Ima nasa ekipa dobrih igraca
Top zadnjeg veznog, vrhunski par ofanzivnih veznih gde prednjaci tadic, par igraca u odbrani koji su do skora igrali za top klubove..
Solidnog spica, golmana..
Bilo kako bilo, donese Muslin rezultate..
Ne mozes da mu seres.. :beyond:
Ja prvi
Ali za SMSa mora biti mesta bar na klupi, pa po 15 20 minuta da ti igra da se obezbedis za dalje..
Ako vec neces da ti startuje i ako se "ne uklapa"
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby vaterpolista » 05 Sep 2017, 22:48

Kad ste vec kod Muslina,koliko on meni lici na Jeremiju iz Alana Forda :biggrin:
vaterpolista

Postby Baxter Stockman » 05 Sep 2017, 22:50

Ne mogu a da ne pohvalim Baneta, skoro nije imao ovako dobru utakmicu.
Rezultat se pamti, igru ne bi imali, ma ko drugi da je došao.
Usrala nas grupa, iskoristili smo i to je to.
Bože zdravlje, klinci će sličice sa našim igračima da menjaju uz Mesija, Ronalda i ostale.

Sad uvesti polako SMS-a, Ljajić je tu, i napraviti neku bazu igrača koja će da ostane za SP.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Otac Makarije » 05 Sep 2017, 22:54

Za plasman nam trebaju dva boda i mi cemo ih uzeti, uopste ne sumnjam u to. Iskoristili smo ujednacenu grupu, bez izuzetno kvalitetne ekipe da odemo direktno i to je sjajno. Dobro je kada se koriste prilike. Obzirom koliko postimo sa velikih takmicenja, rezultat je veliki.. Muki solidno hendluje ono sto ima, tj. ono sto je sam sebi ostavio kao izbor. Ovaj nivo fudbala je dovoljan za kvalifikacije.

Medjutim, ako se hoce nesto vise od turizma na SP i 3 utakmice u grupi i ako se zeli uporedo nastaviti sa izgradnjom tima za budzcnost , da nam plasman ne bude incident, morace da se prosire vidici. Ako se bude menadzerisalo na SP, gurali se mediokriteti zarad necijeg dzepa, propusticemo priliku. Ako se tim ne prosiri npr. Zivkovicem, Sergejom, Gajicem umesto jednodimenzionalnog Rukavine, nece valjati..

Najgluplje bi bili drzati se kao pijan plota jedne formacije i jedne grupe igraca sa limitima.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Fratelo » 05 Sep 2017, 22:58

Igramo najseljacku verziju konteovog Celzija. Glava i oci bole od nase " igre". Jeste sada dosao rezultat, mozemo polemisati o tome da li je grupa losa ili ne ali ono sto mislim je da sa ovom igrom i taktikom nema sta da trazimo sa ekipama prvog i drugog ranga. Irska, Austrija i svi ostali su treci rang, Vels drugi rang.
Fratelo

Postby meta kometa » 05 Sep 2017, 22:59

@otac makarije

Pa već sad se menadzerise.
Primer >Stefan Mitrovic, Gudelj, Jagos.A nije mi jasno kako Luka Milivojević dospeo do Kristal Palasa,a tek mi nije jasno šta Gudelj igra.
meta kometa

Postby NEDJA » 05 Sep 2017, 23:03

Upravo to. Reprezentacija mora da se osvezi mladjim igracima, da se ima neki plan i za kasnije, da imamo jake provere pred SP, da nema poziva igracima koji ne zasluzuju, setite se samo Petka koji je sve zasrao pozivanjem sina i koji se strogo drzao da bekove igraju klasicni stoperi. Ivanovic sledece godine ce imati 34, Kolarov 33, Stojkovic i Rukavina 35, moramo gledati unapred
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja