Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 05 Sep 2017, 21:54

Kalikaliptus wrote:@airball

A i to što kažeš.

Mada i dalje mislim da je korisniji i da za mečeve sa ozbiljnijim reprezentacijama može više da doprinese.

Sa druge strane, Muslin ima rezultate i to poštujem.

Da ne igra Milivojevic igrao bi Fejsa, uvek traze neke destruktivce, Bata Djorina skola sa dva zadnja vezna, nema to veze sa SMS-om, SMS moze da igra eventualno umesto Kostica ali sumnjam da bi Muslin na to pristao jer je Kostic njegovo otkrice, to jest on mu je dao sansu...

Svaki trener ima nekog svog igraca...

Problem je sto mi igramo nesto poput 5-2-2-1, tri u liniji i dva beka malo ispred, samo 3 ofanzivna igraca s tim da su Mitar i Tadic zacementirani

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Гроф Тинторето » 05 Sep 2017, 21:58

Cemu omalovazavanje ove ekipe pricom o zrebu? Mi smo i u slabijim grupama znali da budemo pri dnu.
Ovo mi lici na pricu Djordjevica usralo da osvoji par medalja.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Primorac » 05 Sep 2017, 22:00

Za ovu utakmicu SMS nije imao sta da trazi...Muslin je znao da ce imati priliku ili dvije,ocekivao da jednu iskoristimo...ako ne,zatvori,skoci,pobij se i ne primi gol...bod puna kapa a ako jednom pogodimo brani...Sta drugo da igras sa ovim Ircima kod njih,ne mozes da dominiras,da imas posjed,da pokazes ljepotu,ne daju ti...mada ruku na srce ova reprezentacija i nije takvog kvaliteta.Ovo je ratnicka reprezentacija i u ovakvoj grupi je zaista napravila odlican rezultat.Sve tri reperezentacje su imale vise uspjeha od Srbije u periodu od Juzne Afrike na ovamo.
Primorac

Postby kriticna_masa » 05 Sep 2017, 22:02

Nemamo neki veliki kvalitet, ali dovoljno je videti da izgledaju pristojno na terenu i da deluju kao tim, kome je stalo do rezultata. Toga u repki nije bilo jos od Radomira Antica.

Sad u Austriji kad ispadne neko sranje na tribinama i izbace nas iz kvalfikacija :biggrin:
kriticna_masa

Postby grobar_Zvornik » 05 Sep 2017, 22:03

Leon S.Kennedy wrote:Ja sam i dalje ubedjen da ce nas prva solidna reprezentacija da rutinira.Da nam grupa nije ovoliko jadna,ne bi baraz videli.
Ne pamtim vise srece prilikom nekog zreba.Daj boze da je uvek ovako.

Далеко је ово од јадне групе. Нема Сан Марина, Лихтенштајна, Малте, Гибралтара... :okk:
Ово је огроман успјех репрезентације од које су сви дигли руке. И што је најгоре стадион ће против Грузије бити пун, а кад је требало подржати на почетку квалификација карте се џабе дјелиле...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Čekicar » 05 Sep 2017, 22:05

Idemo na SP...

Musline zini i zazmuri...
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Karamazov » 05 Sep 2017, 22:06

Гроф Тинторето wrote:Cemu omalovazavanje ove ekipe pricom o zrebu? Mi smo i u slabijim grupama znali da budemo pri dnu.

Grupa nam je očajna i hvala sreći što nam je uripila u pomoć.

Dobro znam ja šta si ti pisao pre nekog vremena, a sad vidim neki zaokret.

Mene si grešniče pljuvao samo zato što sam podržavao reprezentaciju i verovao u nju.

Lepo je videti da ovi naši fudbaleri naprave nešto korisno.

Uh, nastavio bih dalje Tintoreto al evo, stigoše me emocije...uh evo i suza radosnica...a joj.
Karamazov

Postby JoJo » 05 Sep 2017, 22:06

AirBall wrote:
Kalikaliptus wrote:@airball

A i to što kažeš.

Mada i dalje mislim da je korisniji i da za mečeve sa ozbiljnijim reprezentacijama može više da doprinese.

Sa druge strane, Muslin ima rezultate i to poštujem.

Da ne igra Milivojevic igrao bi Fejsa, uvek traze neke destruktivce, Bata Djorina skola sa dva zadnja vezna, nema to veze sa SMS-om, SMS moze da igra eventualno umesto Kostica ali sumnjam da bi Muslin na to pristao jer je Kostic njegovo otkrice, to jest on mu je dao sansu...

Svaki trener ima nekog svog igraca...

Problem je sto mi igramo nesto poput 5-2-2-1, tri u liniji i dva beka malo ispred, samo 3 ofanzivna igraca s tim da su Mitar i Tadic zacementirani

Zaboravljamo da je Muslin vratio proteranog Tadica, i patentirao Kostica...

Trio napred Kostic-Mitrovic-Tadic je osnova reprezentacije... to ne znaci da na klupi nema mesta za SMS-Prijovic-Gacinovic...
Last edited by JoJo on 05 Sep 2017, 22:09, edited 1 time in total.
KK Partizan ce osvojiti sve u sezoni 21/22!
JoJo

Postby Velja » 05 Sep 2017, 22:07

Гроф Тинторето wrote:Cemu omalovazavanje ove ekipe pricom o zrebu? Mi smo i u slabijim grupama znali da budemo pri dnu.

Nikakvih dodirnih tačaka nemaju Đorđević i Muslin, svaka komparacija je besmislena.

Ja sam protiv odlaska iz krajnosti u krajnost, nemojmo omalovažavati Muslina i igrače, ali ni praviti od njih ono što oni nisu. Prošli su bezobrazno lošu grupu, sa bezobrazno lošim reprezentacijama i svaka druga priča je smešna...
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

Postby pick&roll » 05 Sep 2017, 22:11

White Mamba wrote:Strajnic "sjajan sportski dan za nas sport"
Ukinite sportsku redakciju

Sve sve ali lik kaže rezultati današnjih utakmica nam idu na ruku, a Vels dobio 2:0 :lollol:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Velja » 05 Sep 2017, 22:13

Ja razumem da taj Strajnić mora dočekati penziju na RTS u i jasno je da njega sa 50 godina nema ko zaposliti u slučaju otkaza. Sve to ok, ali daj stavi ga negde sa strane kao onog Dendu. Ne eksponiraj nekog ko je operisan od posla i ne navlači gnev ljudi...
Lažem čim zinem,
Za braću Vučić i SNS-ov Partizan ginem!!!
Velja

Postby JoJo » 05 Sep 2017, 22:14

Velja wrote:

Nikakvih dodirnih tačaka nemaju Đorđević i Muslin, svaka komparacija je besmislena.

Ja sam protiv odlaska iz krajnosti u krajnost, nemojmo omalovažavati Muslina i igrače, ali ni praviti od njih ono što oni nisu. Prošli su bezobrazno lošu grupu, sa bezobrazno lošim reprezentacijama i svaka druga priča je smešna...

Imali su i drugi selektori slicne Grupe, pa su gubili od Azerbejana, Kazahstana, Jermenije...

Ne treba omalozavati uspeh...!!!!

Bilo bi pozeljno da se jos ispegla stvar oko SMS...i Muslinu kapa dole... :blue:
KK Partizan ce osvojiti sve u sezoni 21/22!
JoJo

Postby Гроф Тинторето » 05 Sep 2017, 22:15

A nekada smo igrali i gubili bodove od fudbalskih velesila kao sto su Estonija, Albanija, Azerbejdzan, Jermenija, Kazahstan...

@Veljo, nisam poredio Djordjevica i Muslina, citas li ti sta neko pise ili samo prepises svoju zamisao?

@Karamazov, ja sam uvek podrzavao Muslina, nema tu zbora. A ti samo bacaj ljagu na moje ime, tebi na cast!!!!
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Demokratski rob » 05 Sep 2017, 22:26

Za neverovati je ali moram čestitati Muslinu i ekipi. Ne sećam se kada smo u dve Qual. utakmice uzeli 6 bodova. Od kakvih smo sve gubili bodove i na strani i u BGD-u ovo je nestvaran uspeh.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Primorac » 05 Sep 2017, 22:28

Da stvarno Strajnic,kakav lik...veceras jako bitan. :biggrin:
Je l vi zalite sto grupa nije jaca pa da dokazete tezu da ova reprezentacija sa sve selektorom Muslinom nema veze. :roll:
Koliko se sjecam ove Irce skoro uvijek gledam na ova neka takmicenja,svjetska i evropska ...
Valjda je grupa bila sastavljena od reprezentacija iz svih sesira,Srbija nije izgubila utakmicu i dva kola prije kraja skoro osigurala prvo mjesto.Baraz ce inace odnijeti dosta kbvlitetnih reprezentacija a Srbija moze vec da bukira hotel,tamo negdje diljem Rusije.Ja mislim da je to uspjeh i da je to dobro za ovaj srpski nasusni fudbal,posebno ligaski.Evo i dva tima su u ligaskom evro takmicenju,ide valjda na bolje.
Kokeza obezbijedio uslove,Muslin selektirao,Krstajic trenirao a Radisa Ilic naucio Stojketa par odbrana. :biggrin:
Last edited by Primorac on 05 Sep 2017, 22:30, edited 1 time in total.
Primorac

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja