Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby KKP » 05 Dec 2011, 22:35

Danas sam gledao najzanimljivije detalje sa meča Juve - Ćezena, ovi se držali, verovatno igrali bunker, Markizio ih je probio, a posle je sviran, realno, smešan penal za Juventus, još crveni golmanu (iskusni Antonioli, čini mi se), mada mi je drago zobg njih šti se "bude"...
KKP

Postby mali_buda » 05 Dec 2011, 22:37

Ne znam kako je sudija mogao uopste i da pomisli da sudi penal za Juve, a o crvenom kartonu je glupo i da pisem bilo sta. Smejurija.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby irriducibili » 05 Dec 2011, 22:40

Dobro je, kriza je prevazidjena...

Lazio-Novara 3-0 :hatman:
irriducibili

Postby mali_buda » 05 Dec 2011, 22:42

Malo bacih pogled na utakmicu u Rimu. Stadion deluje sablasno prazan, ne znam otkud im taj termin ponedeljkom pade na pamet. Lazio pokazuje da je zreo za vrh tabele, poceli su i "male" utakmice rutinski da dobijaju.
mali_buda

Postby irriducibili » 05 Dec 2011, 22:47

mali_buda wrote:Malo bacih pogled na utakmicu u Rimu. Stadion deluje sablasno prazan, ne znam otkud im taj termin ponedeljkom pade na pamet. Lazio pokazuje da je zreo za vrh tabele, poceli su i "male" utakmice rutinski da dobijaju.

Nema sta, glup termin, ali to valjda tv stanice diktiraju...

Inace, Lazio i jeste u vrhu tabele, male uredno slazemo, a veliki Juve nam se izvuce u jednom fajterskom mecu...
irriducibili

Postby mali_buda » 05 Dec 2011, 22:54

irriducibili wrote:Nema sta, glup termin, ali to valjda tv stanice diktiraju...

Inace, Lazio i jeste u vrhu tabele, male uredno slazemo, a veliki Juve nam se izvuce u jednom fajterskom mecu...

Sve je zbog love i TV prava. Znam da su se Italijani bunili i zbog podnevnog termina u nedelju (valjda im je rucak u tom periodu), pa su pretili slabom posetom i sl, ali vidimo da oni ipak igraju u vreme rucka :laugh:

Juve kolo vodi, ali ga dosta i sreca prati. Do kada ce, videcemo ;)
mali_buda

Postby irriducibili » 05 Dec 2011, 22:56

Juve i MIlan ce resavati prvenstvo. Lazio, Napoli i Udinese nemaju dovoljan broj kvalitetnih igraca za trku do kraja...
irriducibili

Postby ОГИ » 06 Dec 2011, 11:47

irriducibili wrote:Juve i MIlan ce resavati prvenstvo. Lazio, Napoli i Udinese nemaju dovoljan broj kvalitetnih igraca za trku do kraja...

Kako se igra u Italiji ne bi me čudilo da neko iz ove trojke (Lazio, Napoli, Udine) osvoji skudeto.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby KKP » 06 Dec 2011, 21:30

rebonja wrote:
irriducibili wrote:Juve i MIlan ce resavati prvenstvo. Lazio, Napoli i Udinese nemaju dovoljan broj kvalitetnih igraca za trku do kraja...

Kako se igra u Italiji ne bi me čudilo da neko iz ove trojke (Lazio, Napoli, Udine) osvoji skudeto.

Slažem se za Juve i Milan, ali ne treba zaboraviti ni ova tri tima, duga je sezona...
KKP

Postby Panta » 08 Dec 2011, 18:32

Inzagi od januara u Marselju?
Izvor. B92, Tanjug

Uprava francuskog prvoligaša Olimpika iz Marselja pokušaće u zimskom prelaznom roku da angažuje 38-godišnjeg napadača Milana Filipa Inzagija.

Inzagi ove sezone nije uspeo da se izbori za mesto u timu kod trenera Milana Masimilijana Alegrija i javno je rekao da razmišlja o promeni sredine.

Pre Marselja, interesovanje za jednog od najboljih italijanskih strelaca svih vremena pokazali su Napoli i Đenoa.

Ove sezone Inzagi je ušao sa klupe na samo tri utakmice u Seriji A, dok ga Alegri nije ni prijavio na spisak fudbalera za Ligu šampiona.

Sadašnji trener Marselja Didije Dešam i Inzagi igrali su zajedno u torinskom Juventusu od 1997. do 1999. godine.

Inzagi je sa Milanom dva puta osvojio Ligu šampiona i najbolji je strelac ‘roso-nera’ svih vremena u evropskim takmičenjima. On je sa reprezentacijom Italije osvojio titulu svetskog prvaka 2006. godine.

Ne damo te Pipo legendo :blue: :blue: :blue:
Fedor is back.
Panta

Postby MOREIRA » 08 Dec 2011, 23:45

Zanimljiva utakmica kupa italije , Juve - Bolonja , posle produzetaka Juve bolji 2-1 , golove postigli Djakerini i Markizio , moglo je biti reseno mnogo ranije i ubedljivije ali nasi igraci kao da su hteli malo da daju vise uzivancije publici , tako je i bilo , dosta sansi ispred gola bolonje , Bolonja izjednacila u 90 minutu posle kornera i tako uvela utakmicu u produzetak , za Juve je poceo Krasic zamenjen je negde u 60 minutu , umesto njega je sansu dobio Elija i po meni dosta je dobro iskoristio , FORZA JUVE :triprsta:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Burke » 08 Dec 2011, 23:50

MOREIRA10 wrote:Zanimljiva utakmica kupa italije , Juve - Bolonja , posle produzetaka Juve bolji 2-1 , golove postigli Djakerini i Markizio , moglo je biti reseno mnogo ranije i ubedljivije ali nasi igraci kao da su hteli malo da daju vise uzivancije publici , tako je i bilo , dosta sansi ispred gola bolonje , Bolonja izjednacila u 90 minutu posle kornera i tako uvela utakmicu u produzetak , za Juve je poceo Krasic zamenjen je negde u 60 minutu , umesto njega je sansu dobio Elija i po meni dosta je dobro iskoristio , FORZA JUVE :triprsta:

Као и сваки прави Јунајтед Форс, Мореира гледао Јуве а не баскет. :P
Burke

Postby MOREIRA » 09 Dec 2011, 00:19

Nemoj da lazes posten narod , kad je zavrsio basket , presao sam na fudbal :jezik:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby irriducibili » 10 Dec 2011, 21:10

Samo da napomenem, Lecce je palo... :P

Klose doneo bitnu pobedu od 3-2 sa dva gola, od toga odlucujuci par minuta pre kraja...

Forza Lazio!
irriducibili

Postby nolinjo » 11 Dec 2011, 02:05

irriducibili wrote:Samo da napomenem, Lecce je palo... :P

Klose doneo bitnu pobedu od 3-2 sa dva gola, od toga odlucujuci par minuta pre kraja...

Forza Lazio!

mucite se sa jadnim leceom ...nista od vas :P
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal