Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby White Mamba » 21 Jun 2017, 17:27

Sta je bilo sa Djimijem jel jos u Buljsima ?
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby balzamen » 21 Jun 2017, 18:33

Kontam nece zadugo, smesi mu se trejd u neki Boston ili kod Lebrona...
balzamen

Postby AirBall » 21 Jun 2017, 20:33

Propao je Ntilikina na poslednjem moku Draftexpressa pred sutrasnji draft, pao je na 15. poziciju...

Potencijalno iznenadjenje je Monk, neki ga imaju cak na 3. poziciji..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Golden Warrior » 21 Jun 2017, 20:53

Kakav bre Ntilikina, eventualno podrum 1. runde.

Na njegovu nesrecu obrnuse slucajno onaj Asvel jos se i oduzi ova finalna serija taman da svi vide kakav je to splacinar. On je ofanzivno tanak za Francusko prvenstvo mogu misliti na sta bi to licilo u NBA.
Golden Warrior

Postby vaterpolista » 21 Jun 2017, 20:56

Ne svidja mi se sto smo Russella pustili.Mislim da bi pokidao ovu sezonu ali konacno smo se rešili onog balvana (bez)Mozg(a)ova :hatman:
vaterpolista

Postby Houdini » 21 Jun 2017, 21:23

Golden Warrior wrote:Kakav bre Ntilikina, eventualno podrum 1. runde.

nisam siguran, navodno Dalas ga bas zeli, cak bi trejdovali gore sa Minesotom kako bi ga uzeli pre NYK..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Golden Warrior » 21 Jun 2017, 21:34

Ma kakvi 8. mesto je verovatno poslednje koje donosi nesto konkretno i to ako ne bude iznenadjenja, Borisa Daloa mogu iz NBDL lige da deportuju...

Ovi iz Dallasa su dokazani draft strucnjaci, poslednji pik koji su imali je verovatno Dirk Nowitzki :biggrin:
Golden Warrior

Postby AirBall » 21 Jun 2017, 21:38

Golden Warrior wrote:Ovi iz Dallasa su dokazani draft strucnjaci, poslednji pik koji su imali je verovatno Dirk Nowitzki :biggrin:

Slabo pratim NBA poslednjih godina ali ukoliko me secanje sluzi Nowitzki nije bio pik Dallasa, mislim da ga je podigao Milwaukee ali su ga iste veceri trade-ovali..
AirBall

Postby Golden Warrior » 21 Jun 2017, 21:41

Tim gore :biggrin:

Cisto sam hteo da iskoristim kao metaforu jer njih bukvalno ne zanima draft vec 10-15 godina, pikove koriste samo kad moraju.
Golden Warrior

Postby AirBall » 21 Jun 2017, 21:45

Ne racunajuci prvih nekoliko pikova ono sto mene zanima na svakom draftu je koga ce podici Greg Popovic, mislim da niko bolje od San Antonija ne podize igrace sa tih nizih pozicija...

Divac ce sutra imati priliku da napravi jedan novi i moderan Sakramento, samo je pitanje da li ima kapacitet za tako nesto...

Veliku uslugu im je ucinio Bugi, sasvim dovoljno su dobili za njega...
AirBall

Postby Starks » 21 Jun 2017, 21:53

Baksi su pokupili Dirka, pa ga iste večeri trejdovali. Osim Džoša Hauarda ni ja ne pamtim nekog njihovog dobrog pika. Njima je prioritet da produže Noela, imaju par ovih rukija plus Barns koji je opasan strijelac. Ako dovedu solidnog FA, Karlajl ih može uvesti u PO.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Golden Warrior » 21 Jun 2017, 21:54

To je pomalo postala i floskola, diviljenje svakom njihovom potezu.

Zadnjih 10 pikova San Antonia sve go idijot do idijota. Mislim da su posle ovog Charles James Livia cak i oni digli ruke od Franucskih prospekata. Ako me secanje sluzi i tada si bio odusvljen izborom :biggrin:
Golden Warrior

Postby AirBall » 21 Jun 2017, 21:57

Golden Warrior wrote:To je pomalo postala i floskola, diviljenje svakom njihovom potezu.

Zadnjih 10 pikova San Antonia sve go idijot do idijota. Mislim da su posle ovog Charles James Livia cak i oni digli ruke od Franucskih prospekata. Ako me secanje sluzi i tada si bio odusvljen izborom :biggrin:

Dobro... Leonard je umetnost, istina da ga nisu podigli oni vec valjda Indiana ali im je matori pokupio igraca isto vece u trade-u... :D

Pogledaj samo sa kojih pozicija su birani igraci poput Leonarda, Ginobilija, Parkera itd, a pogledaj npr Minnesotu, mislim da imaju jedno 4-5 igraca medju prvih nekoliko pikova :D

Sto se Livia tice on je hodajuca bolnica..
AirBall

Postby Houdini » 21 Jun 2017, 21:57

mene bas zanima Sakramento sutra, koliko god ljudi pricali da je Divac odlepio, ja mislim da on zna sta hoce samo je pitanje da li ce imati vremena da to implementira.. hoce zdravu svlacionicu iz koje idu stvari dalje.

ako uspeju Foxa da uzmu to bi bila lepa osnova Fox/Hield/Bogdan/Labissiere/Cauley-Stein uz Richardsona, Papagiannis i mozda Markkanena.. naravno to nije dovoljno ni za PO, ali ekipa koja ima neki potencijal..

bice interesantno ako Fox ode ranije i budu u prilici da uzmu nekog od Jackson/Tatum, sta li ce onda raditi..

mislim da bi mogli da se domognu jos nekog pika prve runde posto imaju prostora da apsorbuju ugovor..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Golden Warrior » 21 Jun 2017, 22:28

Jao pojede mi forum post :colera:

Leonarda su mnogo pre drafta spazili, fakat je da su pre svih poceli da skautiraju po svetu ali kako je sve to postalo globalno nije da su se nesto proslavili zadnjih nekoliko godina.

@Houdini

Imam osecaj da za pocetak Divac nista ne zna o salary capu :biggrin: Tu ima toliko finesa da je postalo jedan vid nauke. Generalno igraci iz tog nekog perioda kao sto su Divac,Magic,Joe Dumars pa cak i ovi komentatori kao sto su Shaq i Barkley koji su zabavni ali imaju neko totalno nakaradno shvatanje ove moderne kosarke...

Steta za Sacremento sto nemaju 5. i recimo 8. ili 9. pik. Ima osecaj da od tog 10. mesta draft naglo propada...
Golden Warrior

PreviousNext

Return to Američka košarka