Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Starks » 18 Jun 2017, 23:45

Chuck wrote:Fulc ima bolji od assist/to ratio od Hardena npr. Cak i da ne iskoriste sav potencijal, ovi momci ce biti odlicni igraci. Ja uopste ne mislim da je Vigins talentovaniji od Simonsa. Uostalom videce se ove sezone, koliko je to veliki potencijal u pitanju. Tog Viginsa uopste ne mirisem, neretko se desavalo da tekme zavrsi sa nula asistencija ili nula skoka. KAT sa druge strane, paklen.

Kovington je jako bitan sraf u nasoj ekipi. Od njega nam i ne treba vise, osim 3&D. Pored toga, par utakmica je resio upravo on u zadnjim sekundama.

Pored ovih momaka, tu je jos i Saric koji je ove sezone pokazao da moze ozbiljno da se racuna na njega. Mislim da si nas malo potcenio. Radujem se ovoj sezoni, imamo mnogo toga da dokazemo.

I atmosfera se povratila, onaj stari duh se mogao osetiti u par utakmica. Povrede da nas zaobidju, i mislim da su napokon dosla lepsa vremena za fransizu.

Bold 1: Đe? U takmičenju gdje postoje 2 poluvremena bez četvrtina, sa pravilom bacanje za bacanje, sa trojkom na 6,32 m i u kom je meni gotivni Kelen Danam izgledao kao drugi dolazak Peđe Stojakovića, a Hašim Tabit kao novi Mutombo?

Bold 2: Ni ja subjektivno ne mislim da je Lebron Džejms najbolji košarkaš decenije, ali objektivno jeste, i to daleko najbolji.

Bold 3: Za Sikserse je 30 pobjeda u sezoni već ogroman progres, a ulazak u PO čudo ravno Mojsijevom razdvajanju Crvenog mora. Ako si na to mislio, onda se slažemo. Fila je godinama daleko od recimo sadašnjeg statusa Jute, kao solidne ekipe.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Golden Warrior » 19 Jun 2017, 00:01

gambino wrote:Malik Monk je bas potcenjen,predvidja mu se tek osma pozicija.Voleo bih da Niksi pokupe.

Ne kapiram.

Ima odlican sut + atletski mnogo mocan.

Ne vidim gde je problem zato sto je kao sitan ili nije neki all round igrac pa ne moze da bude top prospekt?

Pola lige bi sada ubilo za Klay Thompsona a covek ne zna loptu da vodi.

Bas bih voleo da se Kingsi nekako malo pomere napred sa one 10. pozicije i da upare Foxa i Monka :biggrin:
Golden Warrior

Postby gambino » 19 Jun 2017, 00:15

Da sam GM svakako bih ga birao pre Tatuma ili Foxa.
gambino

Postby Tufi » 19 Jun 2017, 19:20

Klipersi, Bulsi, Sota I Juta jure Igija.

kako bi on legao Soti, ko budali samar
Tufi

Postby Starks » 19 Jun 2017, 20:18

A tek Klipersima, mada oni nemaju sredstava da ga potpišu. Čak i da se odreknu Redika, opet je vrlo diskutabilno jer treba namiriti Pola i Grifina. Soti treba iskusan igrač koji bi prenio znanje na mlade vukove i stabilizovao odbranu, ali jbg, onda je problem rotacija jer imaju Viginsa, Bjelicu i Muhameda uz Igija.
Starks

Postby AirBall » 19 Jun 2017, 20:29

Ovo se zove sanacija stete

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tufi » 19 Jun 2017, 20:32

U nekoj bliskoj budućnosti(kad on moze da utice I kvalitetom, a ne samo mentorstvom) kliperse smatram manje opasnim od ove dvije ekipe, raspasce se, moguce vec ovo ljeto.
Beli I Šabaz bi tu izvisili, ali mogao bi Beli I na 4, da mijenja Dienga
Tufi

Postby Starks » 19 Jun 2017, 20:42

Tufi wrote:U nekoj bliskoj budućnosti(kad on moze da utice I kvalitetom, a ne samo mentorstvom) kliperse smatram manje opasnim od ove dvije ekipe, raspasce se, moguce vec ovo ljeto.
Beli I Šabaz bi tu izvisili, ali mogao bi Beli I na 4, da mijenja Dienga

Dobro, i Andre često igra četvorku u Voriorsima. Mislio sam na obje krilne pozicije, Đengara je čak više pivot u odbrani dok Tauns patrolira.

Vidio sam da se pominje Juta, ali ne znam zašto krilo. Mekdonou nudi Bledsoa, ako dignu pleja na draftu daće ga vrlo jeftino (daleko ispod njegove vrijednosti). Primjera radi, on prima 14,5 miliona iduće sezone a Hilu je zimus nuđeno 20-ak. Za moj sud a i po statistici i godinama starosti, Bledso je za klasu iznad Hila. Uopšte se ne bih dvoumio ako se ukaže šansa.
Starks

Postby Houdini » 19 Jun 2017, 21:36

evo vam rumora ako vam je dosadno :biggrin:

- Bullsi su ponudili 76ersima Butlera za 3. pik pre ovog trejda
- Pat hoce Mela u Vrelini (par mladih + 14. pik) - ovo je najnerealnija stvar od svih koje sam cuo, Chad Ford odlepio
- SAS hoce da nam uvali Paua
- C's hoce Obrvu
- Clippersi hoce PG13
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby -Stefan- » 20 Jun 2017, 00:14

Houdini wrote:evo vam rumora ako vam je dosadno :biggrin:

- Bullsi su ponudili 76ersima Butlera za 3. pik pre ovog trejda
- Pat hoce Mela u Vrelini (par mladih + 14. pik) - ovo je najnerealnija stvar od svih koje sam cuo, Chad Ford odlepio
- SAS hoce da nam uvali Paua
- C's hoce Obrvu
- Clippersi hoce PG13

Sad cekan Air-a da uleti sa komentarom.

I ja bi da j*bem Emily Ratajkowski :D
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Oligarhstars » 20 Jun 2017, 00:26

Prvo sto se Iguadale tice on se sve vec dogovorio sa Warriorsima i batalite tu pricu. Covek ostaje 100% osim u slucaju nekog abnormalnog max ugovora koji svakako nece dobiti nigde, a i u GSW nece proci lose jer Durant nece potpisati ove godine ultra max kao Curry vec produziti prakticno jos godinu i onda tek visegodisnji, da bi Iguadala i mozda Livingston mogli da se uklope obojica da ostanu, a Iggy sigurno. Ne odrice se Iguadala lako toga da bude deo istorije zarad kojeg dolara vise... dosta je zaradio u karijeri sto bas recimo i nije slucaj sa Livingstonom.

Drugo nisu mi jasne ove analize bas vase. Prvo Iguadala ne igra poziciju 4 u GSW skoro nikad. 95% vremena pogotovo u bitnim mecevima izuzev garbidz tajma pokrivali su ove sezone Green i KD (pre KD je tu ulogu imao Barns). Tako da je to netacna informacija. Zatim nije mi jasno ovo oko Bjelice, covek igra iskljucivo strech four prakticno to jest na trojci je igrao samo u nekim eksperimentalnim mecevima usled povreda i skracene rotacije, on je u Minesoti i modernom NBA iskljucivo i 90% PF. I tu je minutazu delio sa Diengom. Na 3 su bili Wiggins, Shabaz i Rush rotirani...

Zanimljivi su pokusaji Cavsa da trejduju sa PG ili Butlera. Lakse ce se dobiti George, ali tu ima i problem sto postoje realne sanse da i njega izgube 2018 ako Lebron resi da digne sidro, a i on je vidjen vec u LAL sledece leto. Pa se pojavila dosta zanimljiva ideja Cavsima koja ima realnu osnovu, a to je da se dovede Jimmy Butler za Love-a. Verovatno bi bio ukljucen treci tim u ovaj dil, najverovatnije Sunsi koji bi dobili Love-a, Bulsima ili Indijani bi sledovali nekoliko pikova i neko od mladih igraca sansa tipa Markis Kris ili neko slican potencijalno veliko ime jednog dana u NBA, znaci bilo ko sem Bookera. Isti je sustinski scenario trejda bilo za PG ili Butlera. Sustina je ista, uzecu primera radi da Cavsi uzmu Butlera sta se dobija. Lebron se seli na poziciju PF, Butler bi igrao startnog SF. A sve to prilagodjavajuci se death lineup-u GSW. Jer svakako Cavsi ce sa Lebronom i Irvingom osvojiti istok opet bilo da imaju Love/PG/JB.... postavlja se pitanje kako braniti GSW. A sigurno da sa recimo Butlerom na 3 bi imali nekog ko bi prevashodno mogao da drzi KD i umara, a Lerbon igra korektora u odbrani i ne trosi snagu na to, slicno kao sto Iguadala primarno je cuvao Lebrona, a KD u manjem broju minuta. Dokazano je da Cavsi su najopsniji kad Lebron u napadu igra point forwarda sa sto vise dobrih sutera, a u odbrani PF blizeg kosu zbog skoka, strane pomoci i zastite reketa, a svakako je snazniji od svake 4-ke u ligi verovatno...

Love je neko ko nije najomiljeniji u Clevelandu izgleda, podbacio je mnogo puta, a u duelima sa GSW svakako se pokazao kao defanzivna slabost vise nego ofanzivna snaga. KD kad su bile inicirane situacike da ga Love preuzme zavrsavalo se silovanjem senjor Amora, a u napadu protiv KD i Green-a da iskreira nesto puno nije mogao, jedino bi gubitak bio u tom sutu za 3 koji poseduje kao unutrasnji igrac i skoku u kom je izuzetno dobar. Ali opet GSW sa KD su nocna mora za svaku ekipu pa se mora traziti model kako to sanirati. Trenutna ideja je dovesti Butlera ili PG13 da igraju flastera na njemu, a da LBJ se ne trosi toliko u odbrani i pomaze svuda gde treba sa Iguadale ili Greena koji su neuporedivo manje kvalitetni nego KD. Tako da bi u tom slucaju ovo bio veoma rizican potez Cavsa, ali svakako potez koji moze doneti sansu bar za titulu, ovako ce to tesko ici...

Boston pokusavs dovesti Davisa ali meni je to science fiction scenario da se bilo ko iole normalan na svetu odrekne AD. Tako da mislim da su to prazne mastarije za fanove Bostona. Pelikansi su doveli Cousinsa, menja se strucni stab... jurice se pojacsnja ozbiljna verovatno zadrzati Jrue sve radi davanja samse AD da nesto napravi, odricanje takvog igraca je jednostsvno harakiri.
Ono sto je mnogo realnije da se desi je da Boston spremi paket za Butlera koji bi ukljucivao 3. Pika sa ovog drafta i jos sto sta. Sve u svemu dva zaista ozbilja igra PG i JB ce veoma realno biti trejdovani u ekipe koje su u vrhu NBA tako da nas ceka zanimljiv period.

Lowry prica sa Sixersima je zavrsena posle ovog trejda. Mene licno ne bi iznenadilo da Sixersi dovedu Waitersa.

Dosta ce zanimljivo biti videti kako ce se zavrsiti saga oko resavanja PG pozicije sparsa. 3 opcije postoje a to su CP3, Lowry i Hil koji vec poznaje sistem Grega...
Oligarhstars

Postby Admiral » 20 Jun 2017, 11:51

Chauncey Billups kandidat da postane GM Cavsa :mafia:
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby AirBall » 20 Jun 2017, 15:49

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Houdini » 20 Jun 2017, 16:17

ako LAL imaju sansu da uzmu PG13 vec sad a Ball im se ne svidja bas, ja da sam na mestu Divca pokusao bih sve da dodjem do drugog pika LAL preko preuzimanja plata Denga i Mozgova i jos nekog pika..

SAC #2 Deng, Mozgov
LAL #10, Afflalo (odma raskinu ugovor sa njim), Kufos, Richardson i jos neki pik

pokupio Jacksona ili Tatuma sa 2. i Foxa sa 5. mesta..

a LAL bi dobio fleksibilnost za PG13 i jos jednog superstara ove ili sledece godine jer bi oslobodio prostor za 32 miliona.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Malterego » 20 Jun 2017, 16:27

Dajte mu drugog pika za Kevina i trejdujte nekoga za PG13, eto nas u plejofu automatski.
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego