Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Kalikaliptus » 11 Jun 2017, 21:44

Admiral wrote:Rukavina da ostane i do prekosutra da vezba centaršuteve.

Može i Kolarov sa njim. Takođe i kratke pasove.
Ko jednu stvar može da kaže sa dve reči,
a on je kaže sa tri,
to nije pošten čovek.

Đozue Karduči
Kalikaliptus

Postby Karamazov » 11 Jun 2017, 21:45

Imamo ludu sreću, malo ozbiljnija reprezentacija bi nas uništila večeras.

Ivanović i Kolarov očajni, sa ova dva poteza u finišu pridružio im se i Matić.
Karamazov

Postby Dr. Thomas » 11 Jun 2017, 21:45

Admiral wrote:Rukavina da ostane i do prekosutra da vezba centaršuteve.

И он и Тадић...
Како сам се надала добро сам се удала. :beyond:
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Otac Makarije » 11 Jun 2017, 21:45

3 minua ne možemo da iznesemo loptu... Matić je očajan. Ne znam šta je sa njim, on je znao da povuče, zadrži, odigra prvi pas u kontri..

Opet se vadimo, Muslinov fudbal je uglavnom negledljiv, ali rezultat ga trenutno drži. Trebaju nam neke alternative u ekipi, ne može cele kvalifikacije da ti vuče jedan igrač. Sergeja barem na klupi bi morao da ima.. Ovo sa gomilom alibi igrača, Milivojevićem, Gudeljom i sličnim neće ići..

Ovo je ipak solidan kiks. Idemo Austriji, Irskoj..
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby soniko » 11 Jun 2017, 21:46

Ma nebitno ljudi, ne kacite se za gluposti, udjemo supacki u utakmicu, trener diletant postavi taktiku kao da igramo protiv Njemacke I sad nam kriv sudija sto je svirao kraj pola minute ranije.

Prosuli smo cetiri boda na nasem terenu zahvaljujuci treneru neznalici, njegovim menadzerskim kombinacijam I sramotnoj postavci igre.
Krljamo se u ovoj losoj grupi, I sto rece Leon, sta je poenta, dovuci se do baraza ili nekim cudom Rusije I upasti u masinu ozbiljne ekipe koja ce da nas samelje.
Ozbiljan fudbal se ne igra ovako, mora postojati tendencija da se posjedom lopte ugrozi protivnik, da se pritisak prenese na protivnicku polovinu.
Pljuje se odbrana, pa naravno da ce da grijesi ako mi svjesno dozvoljavamo protivniku da napad organizuje na trideset metara od naseg gola.

Price o nekvalitetnim igracima ne piju vode, veceras je Island bio ultraofanzivan protiv Hrvata u odnosu na ono kako smo mi odigrali protiv Velsa.
soniko

Postby Cvele » 11 Jun 2017, 21:47

neza wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&dd=11&nav_id=1270855

Јунаци на старце ударили... Тако је "браћо" крв им исисајте и заставе одузмите... Говеда једна!

Kakvi smo mi debili.

Muslinova jedina taktika je centaršut Rukavine na Mitra,Tadić i Kostić totalno neiskorišćeni.

Prijović dobar.
Cvele

Postby Kalikaliptus » 11 Jun 2017, 21:47

Samo sam čekao ko će prvi da kaže da je podrška i broj navijača zapravo njima otežalo igranje.
Kapitenu siso!
Ko jednu stvar može da kaže sa dve reči,
a on je kaže sa tri,
to nije pošten čovek.

Đozue Karduči
Kalikaliptus

Postby grobar_Zvornik » 11 Jun 2017, 21:49

У некој другој ситуацији рекао бих да је овај реми исто што и пораз, међутим ипак није.

И вечерашња утакмица је показала да за Гудеља, Рукавину и Коларова не треба бити мјеста ни у 23. Невјероватно колико су бескорисни.

Свака част Пријовићу и права је штета што Муслин форсира систем који форсира, па ће за њега углавном мјеста бити на кашичицу.

Грузија и Молдавија се морају добити. И по свој прилици се не смије изгубити у Ирској.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby dusan007 » 11 Jun 2017, 21:50

Mitar nema dva razreda skole
- Jeste vi videli fiziološki građu Vieire?

- Znate šta, Beograd je mnogo opasan grad za strance.

- On ima krive noge tako, kao da je jah’o burad. Obratite pažnju kad izlazi s terena. On ima krivlje noge nego Džon Vejn i Gari Kuper u “Tačno u podne”
dusan007

Postby СрбинПодгорица » 11 Jun 2017, 21:50

Најгори другопласирани не иде ни у бараж тренутно је то ЦГ са 10 бодова а ми као први имамо 12, тако да ако овако наставимо ни бараж нећемо дохватити.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Buzz » 11 Jun 2017, 21:50

Nismo mogli Vels da dobijemo koji uzgred igra bez Bejla i 3-4 standardna igraca. Pun stadion a izasli smo kao da smo vec prosli dalje, pa da se otalja utakmica, sa ovakvom igrom tesko mozemo dalje...
Buzz

Postby Otac Makarije » 11 Jun 2017, 21:51

neza wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=06&dd=11&nav_id=1270855

Јунаци на старце ударили... Тако је "браћо" крв им исисајте и заставе одузмите... Говеда једна!

Talog taloga... Ali, pazi nigde više u Evropi ovo otimanje zastava nije fazon.. Nigde osim na ovim prostorima, Turskoj i sličnim bestragijama. To se jednostavno ne radi.. Mi smo kao zaleđeni u vremenu.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Demokratski rob » 11 Jun 2017, 21:51

dusan007 wrote:Mitar nema dva razreda skole

Borio se i tukao, svaka mu čast. Šta će mu škola?

Bane ladno može u političare, pola sata priča a ništa ne kaže.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby doubledjoka » 11 Jun 2017, 21:53

Ne mogu da kazem da mi je drago sto smo uzeli bod, ali sam skroz ravnodusan.

Dugih niz godina mi je muka od kolarova, ivanovica, stojkovica, rukavine i par njih.

Muka me vata jer svaki usrani ciklus kvalifikacija igramo sa nekim matorcima.

Laksu grupu nismo mogli da dobijemo i cele kvalifikacije igramo sa jednim spicem, bem ti 4-2-3-1formaciju i slicne formacije.

Sve je ovo jadno.
doubledjoka

Postby dusan007 » 11 Jun 2017, 21:54

Skola mu treba da me bi zvucao kao volina kad prica

Strajnic nema ni srednju skolu, mogao bi da nauci da se kaze "kod kuce" a ne "kuci"
- Jeste vi videli fiziološki građu Vieire?

- Znate šta, Beograd je mnogo opasan grad za strance.

- On ima krive noge tako, kao da je jah’o burad. Obratite pažnju kad izlazi s terena. On ima krivlje noge nego Džon Vejn i Gari Kuper u “Tačno u podne”
dusan007

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja